astrapojohn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας παιδια ο σκληρος (wd 1tb blue (wd 10ezex)) μολις τον κουμπωνω στην παραπανω μητρικη δεν μου μπαινει στο bios . . . . , ton βγαζω μπαινω στο bios τον κουμπωνω και τον βλεπει τοτε κανω restart και μετα παλι τα ιδια . . . με αφηνει στην οθoνη που μου λεει del ή f2 . . . . . δοκιμασα διαφορες επιλογες - ρυθμισεις στο bios χωρις αποτελεσμα σας εχει τυχει κατι τετοιο ? φοραω πανω μονο τις ram 2*2gb τις οποιες εχω τσεκαρει οπως και το σκληρο (σαν εξωτερικο με ανταπτορα) οπου και δουλευει και τον φορμαρα και ολα καλα . . . καμια ιδεα ? ααα τζαμπερωμα δεν εχει ο σκληρος
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το κανει σε ολες τις θυρες; δοκιμασε και με αλλο sata καλωδιο.
astrapojohn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το κανει σε ολες τις θυρες; δοκιμασε και με αλλο sata καλωδιο. just paw na dw . . . . just paw na dw . . . . τιποτα . . . . και απο τις 4 σατα που εχει και με 3 διαφορετικα καλωδια τιποτα (με τον παλαιοτερο σκληρο εναν 250αρι ειχα δουλεψει κανονικα για 3-4 μηνες του εβαλα τον καινουριο και μου κανει αυτα ... . . )
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καποιον αλλο δισκο εχεις να δοκιμασεις;
astrapojohn Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καποιον αλλο δισκο εχεις να δοκιμασεις; αυτη η στιγμη . . . δυσκολο εως ακατορθοτο βλεπω το τεχνικο να μην τον γλιτωνω οπως και τουλαχιστον το 20αρικο . . . . (ηθελα να τσικνησω αυριο ) παντως με τον παλιο μου δεν ειχα προβλημα δουλευα οκ βεβαια μεχρι που χτυπησε βγηκε off ολη η φαση μου μιαζει αρκετα δυσκολη με τις λιγες αςπουμε γνωσεις μου , να θελει τζαμπερωμα ο σκληρος ? η καμια ρυθμιση στις sata επιλογες του bios . . . . kai ayto to bios των asus . . . . . δεν μου μιαζει οτι ποιο ευχρηστο . . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα