Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ο σκληρος (wd 1tb blue (wd 10ezex)) μολις τον κουμπωνω στην παραπανω μητρικη δεν μου μπαινει στο bios  . . . . , ton βγαζω μπαινω στο bios τον κουμπωνω και τον βλεπει τοτε κανω restart και μετα παλι τα ιδια  . . . με αφηνει στην οθoνη που μου λεει del ή f2  . . . . . δοκιμασα διαφορες επιλογες - ρυθμισεις στο bios χωρις αποτελεσμα σας εχει τυχει κατι τετοιο ? φοραω πανω μονο τις ram 2*2gb τις οποιες εχω τσεκαρει οπως και το σκληρο (σαν εξωτερικο με ανταπτορα) οπου και δουλευει και τον φορμαρα και ολα καλα  . . .  καμια ιδεα ?

ααα τζαμπερωμα δεν εχει ο σκληρος 

Δημοσ.

το κανει σε ολες τις θυρες;

δοκιμασε και με αλλο sata καλωδιο.

just paw na dw  . . . .

just paw na dw  . . . .

τιποτα  . . . . και απο τις 4 σατα που εχει και με 3 διαφορετικα καλωδια τιποτα (με τον παλαιοτερο σκληρο εναν 250αρι ειχα δουλεψει κανονικα για 3-4 μηνες του εβαλα τον καινουριο και μου κανει αυτα  ... . . )

Δημοσ.

καποιον αλλο δισκο εχεις να δοκιμασεις;

αυτη η στιγμη  . .  . δυσκολο εως ακατορθοτο βλεπω το τεχνικο να μην τον γλιτωνω οπως και τουλαχιστον το 20αρικο . . . .  (ηθελα να τσικνησω αυριο :) :-D ) παντως με τον παλιο μου δεν ειχα προβλημα δουλευα οκ βεβαια μεχρι που χτυπησε βγηκε off

ολη η φαση μου μιαζει αρκετα δυσκολη με τις λιγες αςπουμε γνωσεις μου , να θελει τζαμπερωμα ο σκληρος ? η καμια ρυθμιση στις sata επιλογες του bios  . . . . kai ayto to bios των asus  . . . . . δεν μου μιαζει οτι ποιο ευχρηστο  . . . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...