herkul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 παιδια εχω προβλημα με ενα βιντεο που το εβγαλα με το fraps ειναι ενα βιντεο που ειναι περιπου 45 λεπτα και πιανει 60 gb τι προγραμμα μπορω να κατεβασω για να μειωσο το μεγεθοσ του ωστε να μπορεσω να ανεβασω το βινετο στο youtube??
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 XmediaRecode Στο profile βάλε youtube και από κάτω την ανάλυση που θες,άνοιξε το αρχείο και στην πάνω μπάρα πάτα το add job ,έτσι μπορείς να βάλεις να μετατραπούν πολλά αρχεία μαζί,τέλος πάτα το encode και θα αρχίσει την μετατροπή.
StormGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το Fraps τοσο μεγαλα αρχεια δημιουργει γιατι δεν τα συμπιεζει καθολου. Οποτε πρεπει να εχεις καποιο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο για να τα συμπιεσεις και να τα σωσεις σε αλλη μορφη ωστε να πιασουν και μικροτερο χωρο. Δοκιμασε αυτο που σου εδωσε ο Elf, αλλιως windows movie maker ή καποιο απο τα πιο επαγγελματικα οπως το powerdirector κλπ.
herkul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το εκανα με το προγραμμα που μου εδωσε ο elf αλλα μου βγαζει το αρχειο σε μια αλλη μορφη που δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη τι να κανω? επειδη εχει την επεκταση .sfk
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 επειδη εχει την επεκταση .sfkΚάτι κάνεις λάθος,όπως π.χ. να μην επιλέγεις youtube στο profile αλλά κάτι άσχετο. Απλό .mp4 σου βγάζει αν τα κάνεις όλα σωστά.
herkul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 youtube εχω βαλει στο profile κατι αλλο γινετε
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε και το Free make Video Converter που και αυτό έχει κουμπί για youtube,έχει όμως και διαφημιστικά προγράμματα οπότε πρόσεχε που πατάς,μην πατάς παντού ok στα τυφλά.
herkul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 φιλε σε αυτο το προγραμμα οταν παω να κανω την μετατροπη μου ζηταει στοιχεια για το youtube τα βαζω αλλα δεν μπορω να συνδεθω εκανα και δεθτερο λογαριασμο αλλα δεν μπορω να συνδεθω
StormGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχεις windows; Δοκιμασε μια με το windows movie maker, ειναι απλο προγραμμα και αυτο εχει στα δεξια πανω, αποθηκευση ταινιας και επιλεγεις youtube.
herkul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 παιδια ενταξει το εφτιαξα το θεμα με το μεγεθοσ αλλα τωρα παω να ανεωασω το βιντεο στο youtube και σταματαει στο 15% τι γινετε??
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανεβάσεις 1,25GB στο YouTube? Αν ναι,θα χρειαστεί κανα εξάωρο. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ανεβάσεις 45' στο YouTube? https://support.google.com/youtube/answer/4523193?rd=1
herkul Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 το windows movie maker 1,25 εβγαλε πωσ μπορω να το κανω μικροτερο?
CheOnWeb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Handbrake.fr Αν το κάνεις 1000Kbps θα βγεί 1000/8*60*45=337ΜΒ Αν θέλεις μπορώ να σου φιάξω template για το Handbrake, αρκεί να μου πεις διαστάσεις και frame rate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα