Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω προβλημα με ενα βιντεο που το εβγαλα με το fraps ειναι ενα βιντεο που ειναι περιπου 45 λεπτα και πιανει 60 gb τι προγραμμα μπορω να κατεβασω για να μειωσο το μεγεθοσ του ωστε να μπορεσω να ανεβασω το βινετο στο youtube??

Δημοσ.

XmediaRecode

Στο profile βάλε youtube και από κάτω την ανάλυση που θες,άνοιξε το αρχείο και στην πάνω μπάρα πάτα το add job ,έτσι μπορείς να βάλεις να μετατραπούν πολλά αρχεία μαζί,τέλος πάτα το encode και θα αρχίσει την μετατροπή.

Δημοσ.

Το Fraps τοσο μεγαλα αρχεια δημιουργει γιατι δεν τα συμπιεζει καθολου. Οποτε πρεπει να εχεις καποιο προγραμμα επεξεργασιας βιντεο για να τα συμπιεσεις και να τα σωσεις σε αλλη μορφη ωστε να πιασουν και μικροτερο χωρο. Δοκιμασε αυτο που σου εδωσε ο Elf, αλλιως windows movie maker ή καποιο απο τα πιο επαγγελματικα οπως το powerdirector κλπ.

Δημοσ.

το εκανα με το προγραμμα που μου εδωσε ο  elf αλλα μου βγαζει το αρχειο σε μια αλλη μορφη που δεν μπορω να κανω αναπαραγωγη τι να κανω?

επειδη εχει την επεκταση .sfk

Δημοσ.

επειδη εχει την επεκταση .sfk

Κάτι κάνεις λάθος,όπως π.χ. να μην επιλέγεις youtube στο profile αλλά κάτι άσχετο.

Απλό .mp4 σου βγάζει αν τα κάνεις όλα σωστά.

Δημοσ.

φιλε σε αυτο το προγραμμα οταν παω να κανω την μετατροπη μου ζηταει στοιχεια για το youtube τα βαζω αλλα δεν μπορω να συνδεθω εκανα και δεθτερο λογαριασμο αλλα δεν μπορω να συνδεθω

Δημοσ.

Δεν εχεις windows;

Δοκιμασε μια με το windows movie maker, ειναι απλο προγραμμα και αυτο εχει στα δεξια πανω, αποθηκευση ταινιας και επιλεγεις youtube.

Δημοσ.

παιδια ενταξει το εφτιαξα το θεμα με το μεγεθοσ αλλα τωρα παω να ανεωασω το βιντεο στο youtube και σταματαει στο 15% τι  γινετε??

Δημοσ.

Handbrake.fr

Αν το κάνεις 1000Kbps θα βγεί 1000/8*60*45=337ΜΒ

Αν θέλεις μπορώ να σου φιάξω template για το Handbrake, αρκεί να μου πεις διαστάσεις και frame rate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...