Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

......

Και συγκεκριμένα από e-gate τον συγκεκριμένο σκληρό. Ειδικά αν είσαι από Αττική, οπωσδήποτε από εκεί να τον πάρεις.

....

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για σκληρό για ένα παλιό laptop που έχω, για πιο λόγο προτείνεις το συγκεκριμένο μαγαζί φίλε και όχι το easybuyworld ας πούμε (που είναι και πιο προσιτό στη περιοχή μου  :D  :D )

Δημοσ.

^...ήταν ένα κρύο βράδυ του Ιούλη και...

...για κάτσε, μου φτάνει που είναι καμμένη. Μη μου τη γδάρουν κι όλας...

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για σκληρό για ένα παλιό laptop που έχω, για πιο λόγο προτείνεις το συγκεκριμένο μαγαζί φίλε και όχι το easybuyworld ας πούμε (που είναι και πιο προσιτό στη περιοχή μου  :D  :D )

...για 'σένα ειδικά αδερφέ, προτείνω να το πάρεις από το EBW που είναι και στην περιοχή σου.

Όποιος όμως δεν θέλει να κάνει δουλειές με μανιταρομάγαζα (που στην ουσία είναι απλά "αποθήκες παραλαβής ιντερνετικών παραγγελιών", καλύτερα ας τις κάνει με μαγαζιά που ειναι δεκαετίες στον χώρο, για να μην τυχόν ψάχνει αυριομεθαύριο αν χρειαστεί RMA να δει αν υπάρχουν ακόμη.

(...το δε EBW έχει αρκετά "μπλεγμένη" πολιτική όσον αφορά τις αγοραπωλησίες : άλλα τα πουλάει μέσω πιστωτικής, άλλα όχι, σε άλλα επιτρέπει την πληρωμή στο κατάστημα, σε άλλα όχι, σε άλλα δίνει δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα, σε άλλα όχι, άλλα τα στέλνει με κούριερ, άλλα όχι - και γενικά κάνεις κεφάλι με το site του. Eνώ το e-gate έχει και "δωρεάν μεταφορικά" για τους Αθηναίους - πληρώνεις "μόνο το κόστος της διαδικασίας αντικαταβολής". Και είναι συγκριτικά, από τα φθηνότερα. Επόμενη εναλλακτική για όποιον βρίσκεται κοντά στο κέντρο ή Περιστέρι, το Cosmodata που επίσης είναι παμπάλαιο. Τελευταία ίσως επιλογή, το Υοu. Μακρυά από μουλτιραμοπλαίσια και από e-shop, όταν το τελευταίο κόψει τις εκπτώσεις...)

Δημοσ.

^...ήταν ένα κρύο βράδυ του Ιούλη και...

...για κάτσε, μου φτάνει που είναι καμμένη. Μη μου τη γδάρουν κι όλας...

Κουταλιανε......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...