stelios ks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω εχω ενα galaxy s gt i9000 κ εκανα uptade meso odin και μου εγραψε fail και το κινιτο ειναι νεκρο ουτε στο download mode δεν μπενει γνωριζει κανεις κατι...?ειχα τα 2.3.6 και ηθελα σε 4.1.2
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Για δώσε λίνκ απο την ρόμ που του πέρασες. Βγάλε την μπαταρία, βγάλε την sim, βγάλε την sd και σύνδεσε το στο pc, μετά βάλε την μπαταρία και πάτα τα κουμπιά να μπει σε download mode.
stelios ks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το λινγ δεν μπορω να τα βρω αλλα ειναι αυτο το Android 4.1.2 jelly bean XXLSJ...Eκανα αυτο που ειπες και τιποτα
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Άμα γίνεται ψάξε το λίνκ (απο το ιστορικό του browser δες καλύτερα) γιατί άμα είναι απο άλλη συσκευή παίζει να το έχεις κάνει και μπρίκι..... Ποιόν συνδυασμό κουμπιών πατάς για να μπει σε download mode? USB Jig παίζει να βρεις απο κανένα γνωστό;
euxoulhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε την 2.3.6 stock rom και ξαναπερνα να δεις..
stelios ks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 volume down+κεντικο κουμπι και το power ταυτοχρονα...κατι διαβασα για το USB JIG τι ακριβως ειναι αυτο?http://www.droidviews.com/root-samsung-galaxy-s2-on-leaked-android-4-1-2-jelly-bean-xxlsj-firmware/ αυτο πρεπει να ειναι και μαλλον την πατησα λεει S2 τωρα το ειδα...
euxoulhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εμ φιλε πριν κανουμε οτιδηποτε ξαναδιαβαζουμε πολες φορες ελεγχουμε τα παντα.. γιατι για να μπρικαρει ειναι εξαιτιας μας..κατι δεν καναμε καλα.. και στην προκειμενη περιπτωση εσυ εβαλες stock rom αλλου μοντελου.. 1
stelios ks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 και τωρα τι γινετε? παει για πεταμα? ι αν το παω σε καποιον τεχνικο ?
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα δοκίμασε με USB Jig και ήλπιζε.... Μετά δοκίμασε διάφορους συνδυασμούς κουμπιών μπας και το δει στο Odin, αλλιώς θες JTAG που πάει >30€ + έξοδα αποστολής να το στείλεις έξω. Τεχνικός εδώ στην Ελλάδα με JTAG και σωστές τιμές δεν ξέρω\ δεν έχω δει...
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τίποτα, καλή τύχη. P.S Δες εδώ για roms και διάφορα προγράμματα για το κινητό σου. P.S2 Καλωσόρισες στο φόρουμ (αν και επεισοδιακά ).
stelios ks Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 μπορω να κατεβασω κατι απο εκει?
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τα πάντα. Και έχει και διάφορους τρόπους για να δεις αμα στρώσει το μπρικαρισμένο κινητό. Έχει ότι αφορά το κινητό σου εκεί. Το κινητό σου είναι Hard Bricked με φλασαρισμένη λάθος Rom / χαλασμένο bootloader etc αμα θες να βρεις παρόμοια θέματα. (Δεν δείχνει κανένα σημάδι ζωής δηλαδή, είτε πατάς κουμπί είτε δεν πατάς το ίδιο του κάνει...). Σε RumDump (πατάς Vol + Vol- Home Power μαζί) πρέπει να στο βλέπει το Odin αλλά δεν νομίζω να στο φλασάρει, γενικά είσαι σε περίεργη φάση δυστυχώς... Ψάξε προγράμματα, ψάξε JIG και οτι γίνει, αλλιώς όπως σου είπα JTAG
nikos903 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ένα πράγμα με micro usb είναι, το βάζεις στο κινητό (samsung) και πρέπει να μπει σε download mode, μετά το βγάζεις, βάζεις το καλώδιο, το βλέπει το ODIN και περνάς την κανονική ROM. Στην ουσία μια αντίσταση είναι 301K που άμα έχεις μπορείς να το φτιάξεις και εσύ αλλά θέλει να ξέρεις απο κολλήσεις. Διαφορετικά αγοράζεις απο κανένα μαγαζί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα