Zississ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στις 20/2/14 η σύνδεσή μου θα μεταφερθεί από τον ΟΤΕ στη Forthnet, ωστόσο δεν μου έχει αποσταλεί το καινούργιο router της Forthnet, και μάλλον θα αργήσει. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να χρησιμοποιήσω το ίδιο router που υπάρχει ήδη. Είχα VDSL 30άρι και θα γίνει 50άρι, και το router είναι της ZTE, το συνηθισμένο που δίνει ο ΟΤΕ. Η forthnet μου έχει στείλει τους νέους κωδικούς.
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ti ταχυτητες ειχες στον οτε με την 30αρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δεν ζητάει πίσω το VDSL Router ο ΟΤΕ?
Zississ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Επιανα 29,9 ή 30. Ο ΟΤΕ το ζητάει αλλά θα το πάω αφού έρθει το router της Forthnet.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 αν μπορεις να αλλαξεις το vlan id ναι τοτε μπορεις να το κανεις Use.Μιλα με forthnet να δεις που βρισκεται το ρουτερ.λογικα Technicolor θα παρεις. επισης στο vdsl ολα τα τηλεφωνα πρεπει να παιρνουν πανω απο το splitter και οχι παραλληλα στην γραμμη με φιλτρο αλλιως χανεις σε ταχυτητα. δεν ζητάει πίσω το VDSL Router ο ΟΤΕ? και τα adsl πλεον.τιποτα δεν χαριζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα