Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πολύ παλιό λάπτοπ το οποίο θα 'θελα να αναβαθμίσω έστω ελάχιστα. Βλέπω ότι έχει πάνω 1gb ram στο ένα slot κι έχει ένα slot ελεύθερο. Έλεγα να βάλω άλλο 1gb αλλά δυσκολεύομαι πολύ να βρω την κατάλληλη μνήμη.

Ui8kbV5.jpg?1

dram frequency 266.0 MHz  :blink:  .Αν βάλω παραπάνω π.χ. μια τέτοια θα έχω πρόβλημα ή θα συγχρονιστεί αυτόματα στη χαμηλότερη συχνότητα; Στο google άλλοι γράφουν για κρασαρίσματα ενώ άλλοι πως δεν υπάρχει πρόβλημα.Επίσης λίγο αυτό το 4-4-4-12 με προβληματίζει.Υπάρχει κάτι άλλο που δεν εχω δει;

Θέλω πραγματικά να κάνω το λαπτοπακι να δουλέψει,το έχω εδώ κι 7 χρόνια(!) και είναια σκυλί  :-D   

Τώρα πια όμως με skype ανοιχτό και 3 tabs στο chrome, κολλάει το σύμπαν.  :unsure:  

Δημοσ.

θα ελεγα αν ειναι να παρεις, να παρεις δυο ιδιες και οχι δυο οτι να ναι

Το πρόβλημα είναι ότι επειδή η ραμ είναι παλιά δεν μπορώ να βρω ακριβώς ίδια.Έψαξα σκρουτζ και ebay αλλά πάλι κάπου θα διαφέρουν.Επίσης κάποιες είναι πολύ ακριβές.Μιλάμε για 50ευρα.

Δημοσ.

δεν αντιλεγω. αν παρεις δυο απο αυτες που εδειξες στο link θα εισαι κομπλε. αν παρεις μια δεν ειναι σιγουρο.

οταν οι ραμ ειναι τοσο διαφορετικες, δεν ειναι σιγουρο οτι η μια θα ακολουθησει την αλλη ειτε προς τα πανω ειτες προς τα κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...