Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.
     Μόλις πήρα καινούργιο PC και έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.
     Εγκατέστησα κάποια παιχνίδια σωστά και σε όλα μου βγάζει το εξής μήνυμα:
Σφάλμα εφαρμογής
Δεν είναι δυνατή η σωστή εκκίνηση της εφαρμογής (0xc000007b).
Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε την εφαρμογή.

Σας παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω απελπιστεί.
Έχω δοκιμάσει την επανεγκατάσταση και sfc.exe/scannow και δεν έπιασε τίποτα από τα δύο.

Το λειτουργικό μου σύστημα είναι γνήσιο και είναι τα Windows 7 home premioum 64bit, αν βοηθάει κάπου αυτό..

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Συνήθως το πρόβλημα οφείλεται σε ασυμβατότητα 64bit με 32bit

Δες το παρακατω

http://www.reviversoft.com/blog/2013/11/how-to-solve-the-0xc000007b-unable-to-start-error/

Τι έκδοση windows εχεις; 64bit; 32bit; Το είδα. 64bit

Επισης γράψε 2-3 τίτλους απο τα παιχνίδια που δεν τρέχουν. Επισης τα παιχνίδια αυτά έπαιζαν/παίζουν σε αλλο υπολογιστή;

Δημοσ.

Συνήθως το πρόβλημα οφείλεται σε ασυμβατότητα 64bit με 32bit

Δες το παρακατω

http://www.reviversoft.com/blog/2013/11/how-to-solve-the-0xc000007b-unable-to-start-error/

Τι έκδοση windows εχεις; 64bit; 32bit; Το είδα. 64bit

Επισης γράψε 2-3 τίτλους απο τα παιχνίδια που δεν τρέχουν. Επισης τα παιχνίδια αυτά έπαιζαν/παίζουν σε αλλο υπολογιστή;

Ευχαριστώ θα το δω το link που μου έστειλε

test drive unlimited 2

farming simulator 2013

λειτουργούν κανονικά στο laptop μου...

Δημοσ.

φιλος καλησπερα ειχα και εγω παρομοιο προβλημα με σενα συνηθως στα παλια game με το εκαμνε ..εγω συγκεκριμενα ειχα προβλημα με το call of duty 2 και τελικα πειραξα τις ρυθμισεις του ηχου και επιλυθηκε το προβλημα...επρεπε να αποεπιλεξω το ΗD απο τις ρυθμισεις του ηχου και επρεπε να το γυρισω σε μια επιλογη που λει μπροστινος πινακας ac 97 γενικα ψαξτο στις ρυθμισεις ηχου παιξε με τις ρυθμισεις ηχου και θα λυθει πιστευω

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατέστησε πάλι απο την αρχή το τελευταίο(.NET framework)δεν μπορώ να σ βάλω λινκ γιατί το πισι της δουλειάς είναι κλειδωμένο σε κάποια σάιτς.
απεγκατέστησε το παιχνίδι(δοκίμασε ένα να δεις αν θα δουλέψει)κάνε ρεστάρτ.Εγκατέστησε το πάλι .Τρέξε το σαν διαχειριστής.

Εγκατέστησε χειροκίνητα το direct x.

Κάνε update sta windows.

δοκίμασε την εντολή chkdsk.

εγκατέστησε πάλι το Microsoft Visual C++

Μην τα δοκιμάσεις με την σειρά που στα έχω..Δοκίμασε τις πιο εύκολες λύσεις (με την εντολή ,μετά με το updates,μετά απεγκατάσταση/εγκατάσταση παιχνιδιου κ ρεστάρτ )και μετά τα άλλα.
  • Like 1
Δημοσ.

φιλος καλησπερα ειχα και εγω παρομοιο προβλημα με σενα συνηθως στα παλια game με το εκαμνε ..εγω συγκεκριμενα ειχα προβλημα με το call of duty 2 και τελικα πειραξα τις ρυθμισεις του ηχου και επιλυθηκε το προβλημα...επρεπε να αποεπιλεξω το ΗD απο τις ρυθμισεις του ηχου και επρεπε να το γυρισω σε μια επιλογη που λει μπροστινος πινακας ac 97 γενικα ψαξτο στις ρυθμισεις ηχου παιξε με τις ρυθμισεις ηχου και θα λυθει πιστευω

Έγινε ευχαριστώ θα την ψάξω την δουλειά..

Εγκατέστησε πάλι απο την αρχή το τελευταίο(.NET framework)δεν μπορώ να σ βάλω λινκ γιατί το πισι της δουλειάς είναι κλειδωμένο σε κάποια σάιτς.

απεγκατέστησε το παιχνίδι(δοκίμασε ένα να δεις αν θα δουλέψει)κάνε ρεστάρτ.Εγκατέστησε το πάλι .Τρέξε το σαν διαχειριστής.

Εγκατέστησε χειροκίνητα το direct x.

Κάνε update sta windows.

δοκίμασε την εντολή chkdsk.

εγκατέστησε πάλι το Microsoft Visual C++

Μην τα δοκιμάσεις με την σειρά που στα έχω..Δοκίμασε τις πιο εύκολες λύσεις (με την εντολή ,μετά με το updates,μετά απεγκατάσταση/εγκατάσταση παιχνιδιου κ ρεστάρτ )και μετά τα άλλα.

τα δοκίμασα όλα αυτά και πάλι τα ίδια δεν ξέρω τι να κάνω πια..

Δημοσ.

Τώρα εδώ υπάρχει κ άλλη λύση.αλλά δεν είναι από τις λύσεις που έχω δοκιμάσει /ξέρω.Οπότε δοκιμάζεις μόνος σου με δικιά σου ευθύνη δλδ. Eίναι από άλλο φόρουμ και επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να ποστάρω λινκ από εκεί σου έκανα paste τον τρόπο[:This solution only works for a 64-bit system. It requires replacing files is system32 directory so be careful. Only attempt this solution if you are confident and if other solutions have failed. When Microsoft Visual C++ Redistributable Package is not properly configured it may cause 0xc00007b error. Firstly download the zip file [http://www.bitdefender.com/files/KnowledgeBase/file/dlls.zip] and decompress it. Reboot in safe mode and go to C:\Windows\System32. copy all files included in the zip package (mfc100.dll, mfc100u.dll, msvcr100.dll, msvcp100.dll and msvcr100_clr0400.dll) to C:\Windows\System32 replacing the current ones. After that reboot in normal mode.]

Μετά υπάρχει κ άλλη λύση.Εγκατάσταση πάλι τον windows (αλλά αυτό θα στο πρότεινα εφόσον δεν δουλέψει τπτ)

Ξαναλέω την τελευταία λύση δεν την χρειάστηκα οπότε δεν ξέρω το καταπόσο δουλεύει ή τι αλλαγές επιφέρει στο σύστημα.Εύχομαι να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ.

μεσα στα παιχνιδια που εβαλες(μιας και ειναι σπασμενα,γιατι αν ηταν αυθεντικα θα τα περνουσαν μονα τους)θα βρεις αρχεια με VC redistibutables,ισως και κανενα dotnetfx,directx κλπ

πρεπει να τα περασεις και τουτα.

• Like 1
Δημοσ.

μεσα στα παιχνιδια που εβαλες(μιας και ειναι σπασμενα,γιατι αν ηταν αυθεντικα θα τα περνουσαν μονα τους)θα βρεις αρχεια με VC redistibutables,ισως και κανενα dotnetfx,directx κλπ

πρεπει να τα περασεις και τουτα.

Μέσα στις λύσεις ήταν να περάσει απο την αρχή το direct X.Και από ότι είπε το έκανε. :/

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ποσταρω εδω, εχω το ιδιο προβλημα με το strider.

Εκανα update σε directx9, netframework, visual studio και δεν γινεται τιποτα καμια ιδεα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...