petranpetrou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobisystems.editor.office_registered&hl=en πιστεύω εξαιρετική τιμή για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα 4
lefta_yparxoun Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλή η τιμή. Είναι που έχει δυο δωρεάν τώρα πια και ο πιο πολύ κόσμος δεν πληρώνει αν βολευτεί με το τζάμπα.
mary Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδια, η πληρωμη σε τετοια δε γινεται μεσω paypal? Τι πορτοφολι της google με λέει; Σορυ για την ασχετοσυνη, αλλά δεν εχει χρειαστει να αγορασω κατι απο το play store
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν γίνεται με paypal. Λογικό, μιας και το google wallet (θα) είναι ανταγωνιστής. Αν έχεις κάρτα περασμένη στο paypal, την βάζεις στο google wallet, ολοκληρώνεις την αγορά. Μετά πηγαίνοντας από τον browser σου στο google wallet βγαίνει από τους τρόπους πληρωμής με λίγα κλικ. Εγώ αυτό κάνω.
panagob Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή και εγώ θέλω να αγοράσω απο το play store αλλά δεν έχω πιστωτική, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την προπληρωμένη κάρτα της google που δεν είναι διαθέσιμη (ακόμα) στην χώρα μας;
Innersense Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 thanks τσίμπησα ένα licence να υπάρχει... σχετικά με τα παράπονα που κάνουν για τα pdf οποία η γνώμη σας;
takjar Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω ήδη αγοράσει σε παλιότερο sale.Έχει καλύτερη υποστήριξη ελληνικών στα pdfs σε σχέση με QuickOffice
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το είχα από θείο αλλά τσίμπησα 2 άδειες. Σε τέτοιες τιμές δεν λέμε όχι.
mary Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μια ακομα εκτος θεματος ερωτηση: Την αγοραζω, δε θελω να τη κατεβασω στο κινητο αλλά τη θελω για το ταμπλετ/νεο κινητο που θα παρω.. Γινεται;
stratos_21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Με το που θα την αγορασεις θα την κατεβασει μονο του.Απεγκατεστησε την και εισαι κομπλε(μενει στο account σου και την βαζεις οποτε και οπου θες εσυ....) 1
mary Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Με το που θα την αγορασεις θα την κατεβασει μονο του.Απεγκατεστησε την και εισαι κομπλε(μενει στο account σου και την βαζεις οποτε και οπου θες εσυ....) Και οσες φορες θελω; Δλδ με αυτο το ελαχιστο ποσό, θα εχω την εφαρμογη οσες φορες θελω και σε οσες συσκευες θελω;
stratos_21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Και οσες φορες θελω; Δλδ με αυτο το ελαχιστο ποσό, θα εχω την εφαρμογη οσες φορες θελω και σε οσες συσκευες θελω; Oui!
costantinos_4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Για τα samsung boys ειναι free απο το Samsung store
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί αυτό με πληρωμή και όχι το free quick office της google;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα