Προς το περιεχόμενο

[android application] OfficeSuite Pro 7 - 0,72€ - google play

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, η πληρωμη σε τετοια δε γινεται  μεσω paypal?

Τι πορτοφολι της google με λέει;

Σορυ για την ασχετοσυνη, αλλά δεν εχει χρειαστει να αγορασω κατι απο το play store

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται με paypal. Λογικό, μιας και το google wallet (θα) είναι ανταγωνιστής. Αν έχεις κάρτα περασμένη στο paypal, την βάζεις στο google wallet, ολοκληρώνεις την αγορά. Μετά πηγαίνοντας από τον browser σου στο google wallet βγαίνει από τους τρόπους πληρωμής με λίγα κλικ. Εγώ αυτό κάνω.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ θέλω να αγοράσω απο το play store αλλά δεν έχω πιστωτική, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την προπληρωμένη κάρτα της google που δεν είναι διαθέσιμη (ακόμα) στην χώρα μας;

Δημοσ.

Το είχα από θείο αλλά τσίμπησα 2 άδειες. Σε τέτοιες τιμές δεν λέμε όχι.

Δημοσ.

Μια ακομα εκτος θεματος ερωτηση: Την αγοραζω, δε θελω να τη κατεβασω στο κινητο αλλά τη θελω για το ταμπλετ/νεο κινητο που θα παρω.. Γινεται;

Δημοσ.

Με το που θα την αγορασεις θα την κατεβασει μονο του.Απεγκατεστησε την και εισαι κομπλε(μενει στο account σου και την βαζεις οποτε και οπου θες εσυ....)

• Like 1
Δημοσ.

Με το που θα την αγορασεις θα την κατεβασει μονο του.Απεγκατεστησε την και εισαι κομπλε(μενει στο account σου και την βαζεις οποτε και οπου θες εσυ....)

Και οσες φορες θελω; Δλδ με αυτο το ελαχιστο ποσό, θα εχω την εφαρμογη οσες φορες θελω και σε οσες συσκευες θελω;

Δημοσ.

Και οσες φορες θελω; Δλδ με αυτο το ελαχιστο ποσό, θα εχω την εφαρμογη οσες φορες θελω και σε οσες συσκευες θελω;

Oui!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...