Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά εγω που τελιώνω τει Αυτοματισμού μπορώ να συνδυάσω τα παρακάτω πιστοποιητικά με τις βασικές γνώσεις της σχολής απο ενα μάθημα Αρχιτεκτονική και δικτυα? To θεμα ειναι με τι θελεις να ασχοληθεις. Ετσι κι αλλιως το CCNA ξεκιναει από τα βασικα των δικτυων και προχωράει, οπότε και ασχετος αν διαβασεις μαθαινεις. Σου χρειαζεται όμως το CCNA?
Gigamestin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 To θεμα ειναι με τι θελεις να ασχοληθεις. Ετσι κι αλλιως το CCNA ξεκιναει από τα βασικα των δικτυων και προχωράει, οπότε και ασχετος αν διαβασεις μαθαινεις. Σου χρειαζεται όμως το CCNA? Σε πρώτη φαση οχι,αλλά θα ήθελα ενα πιστοποιητικό σαν αυτό κάποια στιγμή γιατί μου άρεσαν τα δίκτυα οταν τα έβλεπα στο μάθημα.Κυρίως αυτο,αλλά και οτι με ενδιαφέρει γενικά αυτο το κομμάτι..
ss13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Σε πρώτη φαση οχι,αλλά θα ήθελα ενα πιστοποιητικό σαν αυτό κάποια στιγμή γιατί μου άρεσαν τα δίκτυα οταν τα έβλεπα στο μάθημα.Κυρίως αυτο,αλλά και οτι με ενδιαφέρει γενικά αυτο το κομμάτι.. Καλό είναι το CCNΑ αλλά το έχουν πολλοί έξω , αποψή μου είναι να πας για το CCNP που μετράει πιο πολύ , εδώ επίσης και στο εξωτερικό , αν σου αρέσουν τα δίκτυα τότε βρες υπολογιστές , άρχισε να στηνεις σιγά σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα