poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ zte-108N ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....... ΟΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΗ .........ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗ ΤΟ SKYPE !!!!!!!!!! KAI OΠΩΣ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ασχετα με το προβλημα σου μην περιμενεις πολλα απο αυτο το ρουτερ.θα επαιρνα ενα καλυτερο απο το εμποριο.
paulchro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Το zte που έχω από wind πάντως μια χαρά με έβγαλε 3 χρόνια. Τώρα πεθαίνει σιγά σιγά....
balema Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, πήρα και εγώ σήμερα από VODAFONE το ZXHN H108N V2.5. Περιέργως αποδίδει πιο καλά από στο Wi-Fi (ένταση) από ότι το Technicolor TD5136V2 που είχα. Ξέρετε αν έχω το τελευταίο firmware; Θέλει κάποια αναβάθμιση; Hardware VersionV1.2Software VersionV2.5.5_VDFT1Boot Loader VersionV1.2.0DSL Firmware Version4926e811
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Το zte που έχω από wind πάντως μια χαρά με έβγαλε 3 χρόνια. Τώρα πεθαίνει σιγά σιγά.... Μπορει ο παροχος να σου δωσει αλλο αλλαπροσεχε μην το χρεωθεις ή πας και αγοραζεις απο το εμποριο κατι καλυτερο.προσοχη μονο γιατι πολλοι παροχοι σου δινουν καινουριο δωρεαν αλλα αυτο σημαινει και ανανεωση συμβολαιου πχ για 12 ή 24 μηνες.εξαρτατε τι χρηση που κανει καποιος για το αν θα τον καλυψει το zte οπως και εξαρτατε και ποιο zte εχει.μερικα ειναι πιο καλα απο οτι το απλο 108. Καλησπέρα, πήρα και εγώ σήμερα από VODAFONE το ZXHN H108N V2.5. Περιέργως αποδίδει πιο καλά από στο Wi-Fi (ένταση) από ότι το Technicolor TD5136V2 που είχα. Ξέρετε αν έχω το τελευταίο firmware; Θέλει κάποια αναβάθμιση; Hardware VersionV1.2Software VersionV2.5.5_VDFT1Boot Loader VersionV1.2.0DSL Firmware Version4926e811 αν υπαρχει αναβαθμιση θα ειναι στο site της vodafone εκτος αν τα κανει αυτοματα.δεν νομιζω να βρεις ευκολα ή να βρεις γενικως generic firmware οπως επισης το να περασεις firmware custom απο αλλον παροχο δεν σημαινει οτι θα παιξει καλυτερα.μπορει να ειναι αλλο version και να ειναι πιο καινουριο με βαση το version αλλα στην πραξη......συνεχιζει να ειναι custom με οτι συν ή πλην μπορει να εχει αυτο.px στο thomson v7 το τελευταιο Generic Ηταν 8.2.6.5 που ειχα δει ενω σε Custom εβλεπες το 8.2.7.7 το οποιο με βαση την εκδοση ειναι πιο νεο αλλα στην πραξη ειναι Custom και δεν ξερεις σε ποιο build στηριχτηκε για να φτιαχτει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα