Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Μόλις μου συνδέθηκε η HOL η οποία μου είχε δώσει το εν λόγω router. Αυτό που θέλω είναι να ρωτήσω πως μπορώ να μπω μέσα στις ρυθμίσεις του κυρίως για να αλλάξω τον κωδικό στο wifi. Δοκίμασα τα 192,168,1,1 και χχχ.χχχ.1,2 αλλά δεν... το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει δυνατότητα παραμετροποίησης; Επίσης, δεν έχει ούτε πάνω στο κουτί ούτε στη συσκευή τους κλασσικούς κωδικούς για admin και password, παρά μόνο αυτόν του wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Μόλις μου συνδέθηκε η HOL η οποία μου είχε δώσει το εν λόγω router. Αυτό που θέλω είναι να ρωτήσω πως μπορώ να μπω μέσα στις ρυθμίσεις του κυρίως για να αλλάξω τον κωδικό στο wifi. Δοκίμασα τα 192,168,1,1 και χχχ.χχχ.1,2 αλλά δεν... το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει δυνατότητα παραμετροποίησης; Επίσης, δεν έχει ούτε πάνω στο κουτί ούτε στη συσκευή τους κλασσικούς κωδικούς για admin και password, παρά μόνο αυτόν του wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δεν κατάλαβα μπαίνεις ή οχι στο setup? Eλπιζω το 192,168,1,1 να μην το γράφεις στον φυλλομετρητή με ","(κόμμα) αλλά με τελείες
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ναι με τελείες το γράφω... Αυτό ρωτάω, πως μπορώ να μπω στο setup του συγκεκριμένου router αφού δε μπαίνει με τον κλασσικό τρόπο. Μήπως φταίει το ότι είναι ασύρματα συνδεδεμένο το cp; 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις συνδεμένο καποιον υπολογιστή επάνω στον ρουτερ, ανοιξε ενα terminal και δώσε την εντολη "ipconfig", εκει που λεει προεπιλεγμένη πύλη δίπλα εχει ενα ip, αυτό είναι το ip του ρουτερ σου και αυτο πρέπει να γράψεις στον φυλλομετρητή σου για να μπεις στο setup.
bilakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Μόλις μου συνδέθηκε η HOL η οποία μου είχε δώσει το εν λόγω router. Αυτό που θέλω είναι να ρωτήσω πως μπορώ να μπω μέσα στις ρυθμίσεις του κυρίως για να αλλάξω τον κωδικό στο wifi. Δοκίμασα τα 192,168,1,1 και χχχ.χχχ.1,2 αλλά δεν... το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει δυνατότητα παραμετροποίησης; Επίσης, δεν έχει ούτε πάνω στο κουτί ούτε στη συσκευή τους κλασσικούς κωδικούς για admin και password, παρά μόνο αυτόν του wifi. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 192.168.1.254 usernmae: admin password : admin Άκυρο, τα παραπάνω ισχύουν για το ZXV10 H108L
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις συνδεμένο καποιον υπολογιστή επάνω στον ρουτερ, ανοιξε ενα terminal και δώσε την εντολη "ipconfig", εκει που λεει προεπιλεγμένη πύλη δίπλα εχει ενα ip, αυτό είναι το ip του ρουτερ σου και αυτο πρέπει να γράψεις στον φυλλομετρητή σου για να μπεις στο setup. οκ Νίκο, σε ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. όλα κομπλέ παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ασχετο λιγο αλλα αν εχεις Hol παρτους τηλεφωνο και πεστους να σου ριξουν το margin στο 9 απο 11 για να κερδισεις σε ταχυτητα.επισης καποια στιγμη θεωρεισε σωστο να πεταξεις το σαπιδο ρουτερ που ακουει στο ονομα zte και να παρεις καποιο αλλο ρουτερ της προκοπης.απο τοτε που οι παροχοι δινουν zte εχω βαρεθει να βλεπω να ανοιγουν 5 -5 τα θεματα στο ινσομνια. 6
gasin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 .επισης καποια στιγμη θεωρεισε σωστο να πεταξεις το σαπιδο ρουτερ που ακουει στο ονομα zte και να παρεις καποιο αλλο ρουτερ της προκοπης.απο τοτε που οι παροχοι δινουν zte εχω βαρεθει να βλεπω να ανοιγουν 5 -5 τα θεματα στο ινσομνια. Η καλύτερη λύση που γιατρεύει όλα τα προβλήματα
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Η καλύτερη λύση που γιατρεύει όλα τα προβλήματα ε ναι δεν ειναι ρουτερ για να βρεις ηρεμια αυτο.εκτος αν το εχεις με καλωδιο και η χρηση ειναι το πολυ ενα email την ημερα.υπαρχουν φτηνα ρουτερ που ειναι κλασεις καλυτερα απο αυτο.ακομα και των 30 ευρω και των 25 τα tp link για παραδειγμα παιζουν καλυτερα απο τα zte Για να μπεις στο setup του router σου: http://192.168.1.1 Αν δεν μπαίνεις μέσω Wi-Fi δοκίμασε με Ethernet! απο default πρεπει να τον αφηνει να μπει και απο τα 2. 1
fmoras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 url: http://192.168.2.1/ username: admin password: admin
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 επισης η ευκολη λυση για να βρει καποιος την ip του ρουτερ αν δεν εχει Manual αν δεν ξερει ποια ειναι κτλ ειναι να παει σε command prompt και να γραψει ipconfig.το default gateway στο 99 τις 100 των περιπτωσεων ειναι η ip του ρουτερ.εκτος αν καποιος εχει κλεισει τον dhcp του ρουτερ οποτε εκει μπορει να μην υπαρχουν νουμερα και το Pc να μην εχει ιντερνετ.αλλα απο default o dhcp ειναι ανοιχτος και σου δινει Ip και την βλεπεις εκει.
seventeen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 να σημειωσω.. οτι το username και το pass για να μπεις στην σελιδα του router ειναι username: userpassword: παντα για forthnet 3
poulinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 και ip 192.168.1.1 http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7099
Explorer1974 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ zte-108N ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ....... ΟΛΑ ΟΚ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΗ .........ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΗ ΤΟ SKYPE !!!!!!!!!! KAI OΠΩΣ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα