leopayne Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ειναι λογικο αυτο;ρωταω γιατι η γυναικα μου εχει galaxy s3 και ειναι 4.3,το d802 εχω διεθνες ειναι,ξερει κανεις και τι γινετε με την κιτ κατ;
eSATA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λογικά μέσα στον Μάρτιο θα πάρει το G2 kitkat. Λένε μπορεί και κατά τη διάρκεια της MWC. Σύντομα θα πάρει και το S3 Kitkat.
Pa0ki Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η LG είπε θα το πάει κατευθείαν σε 4.4 kit kat παρακάμπτοντας την 4.3 Τώρα το πότε, άγνωστο.....αναμένουμε
leopayne Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Η LG είπε θα το πάει κατευθείαν σε 4.4 kit kat παρακάμπτοντας την 4.3 Τώρα το πότε, άγνωστο.....αναμένουμε mwc τι ειναι;και την ειδα στου φιλου μου που πηρε nexus 5 δε μου πολυαρεσε.μακαρι να βγει καλη
tombraider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 mwc τι ειναι;και την ειδα στου φιλου μου που πηρε nexus 5 δε μου πολυαρεσε.μακαρι να βγει καλη ειναι διαφορετικό το ui της nexus με της lg, δεν θα είναι ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα