zanskou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε σύντομα νέο υπολογιστή και επιθυμείτε το προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα να είναι τα Windows 7 και όχι τα Wndows 8.1 τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως έχετε περιθώριο μέχρι και την 31η Οκτωβρίου του 2014 καθώς μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας η διάθεση υπολογιστών με προεγκατεστημένα τα Windows 7 Home Basic, Premium και Ultimate θα σταματήσει.Το νέο αυτό ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft αλλά όπως σίγουρα παρατηρήσατε στις παραπάνω εκδόσεις δεν συμπεριλαμβάνονται Windows 7 Pro. Αυτό έγινε κατά πάσα πιθανότητα έτσι ώστε να δοθεί μια ακόμη παράταση χρόνου στις εταιρείες που χρησιμοποιούν Windows XP να τα αναβαθμίσουν σε 7, καθώς η η υποστηριξη των ΧΡ σταματάει οριστικά στις 8 Απριλίου. Τέλος, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η πώληση των Windows 7 ως ανεξάρτητο προϊόν σταμάτησε πριν από περίπου 4 μήνες. Site: Neowin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpa2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το επόμενο OS τους θα είναι καλύτερο πιστεύω,όπως ήταν τα Win7.Ένα-ένα είναι ο ρυθμός τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ίσως το καλύτερο λειτουργικό μετα τα xp που εχει βγάλει η microsoft , εχουν πολυ ψωμί ακομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 <p>Το επόμενο OS τους θα είναι καλύτερο πιστεύω,όπως ήταν τα Win7.Ένα-ένα είναι ο ρυθμός τους. </p> Η ιστορια της Microsoft στα λειτουργηκα αυτο δειχνει μεχρι τωρα παντως,ενα καλο ενα μαπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlousko Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ελληνικο μαγαζι 1 Νοεμβριου 2014: -Ελα φιλε ασε τις μ*λακιες και βαλε τα 7 αλλιως δεν αγοραζω -Μα κυριε εδω ειναι πολυκαταστημα -Κοιτα φιλε...Κινητο που διπλωνει και ειναι 2 φορες μεγαλυτερο απο το κεφαλι μου και μαλιστα δεν παιρνει και τηλεφωνο εγω δεν αγοραζω ! Αντε καλα το παιρνω και παρε ενα 20αρικο να ερθεις να μου το βαλεις εσυ σπιτι. -Κανα Office θελετε; -τι να το κανω το office, εγω να βλεπω καμια τσοντα το θελω γιατι δεν μου καθεται η γυναικα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε τσόντες δεν μπορείς να δεις με τα 8; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το επόμενο OS τους θα είναι καλύτερο πιστεύω,όπως ήταν τα Win7.Ένα-ένα είναι ο ρυθμός τους. Καμία σχέση, άριστα είναι τα 8,το μόνο για το οποίο έγινε δυσάρεστο είναι το MetoUI που αν ξέρεις δυο πράγματα για την χρήση τον windows δεν σε ενοχλεί καθόλου μιας και δεν το βλέπεις ποτέ, εκτός και αν το θέλεις εσύ και τότε είναι και βολικό αν το ψάξεις λιγάκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ελληνικο μαγαζι 1 Νοεμβριου 2014: -Ελα φιλε ασε τις μ*λακιες και βαλε τα 7 αλλιως δεν αγοραζω -Μα κυριε εδω ειναι πολυκαταστημα -Κοιτα φιλε...Κινητο που διπλωνει και ειναι 2 φορες μεγαλυτερο απο το κεφαλι μου και μαλιστα δεν παιρνει και τηλεφωνο εγω δεν αγοραζω ! Αντε καλα το παιρνω και παρε ενα 20αρικο να ερθεις να μου το βαλεις εσυ σπιτι. -Κανα Office θελετε; -τι να το κανω το office, εγω να βλεπω καμια τσοντα το θελω γιατι δεν μου καθεται η γυναικα ! ποιητή τί εννοείς; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agerakel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 να ειστε σιγουροι πως θα μειωθουν και οι πωλησεις.. free dos ... τα win 8.1 ΑΠΛΑ ΔΕΝ...!!! LINUX!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotlousko Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τιποτα ιδιαιτερο δεν εννοω !!! Εγραψα κατι κατ εμε χιουμοριστικο να γελασοιυν οσοι τους αρεσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Γνωστός μου αγόρασε toshiba laptop και είχε τα Windows 8.1 προεγκατεστημένα..... σε σχέση με τα 8 πολύ καλύτερα.... έχει και start button.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ελληνικο μαγαζι 1 Νοεμβριου 2014: -Ελα φιλε ασε τις μ*λακιες και βαλε τα 7 αλλιως δεν αγοραζω -Μα κυριε εδω ειναι πολυκαταστημα -Κοιτα φιλε...Κινητο που διπλωνει και ειναι 2 φορες μεγαλυτερο απο το κεφαλι μου και μαλιστα δεν παιρνει και τηλεφωνο εγω δεν αγοραζω ! Αντε καλα το παιρνω και παρε ενα 20αρικο να ερθεις να μου το βαλεις εσυ σπιτι. -Κανα Office θελετε; -τι να το κανω το office, εγω να βλεπω καμια τσοντα το θελω γιατι δεν μου καθεται η γυναικα ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theace7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ειμαι μεγαλος φαν των 8.1 , πραγματικα πετανε και συνηθιζεται και το περιβαλλον εργασιας . Εμενα προσωπικα απο τα 7 ειναι ενα βημα μπροστα . Παρ ολα αυτα ομως εχω τα 7 στον υπολογιστη μου γιατι λογω εξωτερικου hardware και συγκεκριμενα μιας καρτας ηχου επαγγελματικη των 350 ευρω οπως επισης και mobo socket775 που δοκιμασαμε με το φιλο μου (ASUS p5q3 deluxe wifi , δεν δουλευει σωστα το wifi) ΔΕΝ υποστηριζονται απο τα 8.1 , ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ αν θελουμε να εχουμε συγχρονο συστημα και αυτος ειναι παντα ο μονος λογος ακομα και αν τα προιοντα μας ακομα πετανε και ειναι πολυ ανταγωνιστικα. Εγω προσωπικα με Q9550 στο νερο στα 4.0 δεν εχω ακομα καμμια αναγκη να αλλαξω το συστηματακι που εχω στησει μιας και δεν κολλαει πουθενα.Απλα θα μεινω με τα 7 αν θελω και την καρτα ηχου ή θα εχω 8.1 για ολα τα αλλα. Ντροπη στις εταιρειες που εχουν τις τιμες στα υψη και υποστηριξη οσο τις βολευει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε τσόντες δεν μπορείς να δεις με τα 8; Bαζουν tiles στα επιμαχα σημεια 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Bαζουν tiles στα επιμαχα σημεια x0a0x0ax0a0x0a00x0ax0a0xa0xax δεν ξερω αν θα μειωθούν πωλήσεις αλλά βλέπω όλο και ποιο πολλά μηχανήματα βγαίνουν με το free dos.... τώρα που είπε κάποιος οτι 8.1 συνηθίζονται..... είχε ενα δίκαιο αλλά όχι τελείως..... αν κάνεις λίγα πράγματα κάνα fb καμιά ταινία τοτε μια χαρά είναι αν κάνεις δουλειά στο pc soory friend αλλά δεν..... να συμβιβαστείς μπορείς (αν δεν θα έχεις επιλογή) να τα συνηθίσεις τσου........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα