katarasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους!!Πριν αρχίσω να τρελαίνομε και σπασω το pc σε 5-6 κομματια είπα να ποσταρω και εδω μηπως μου προτεινεται και εσεις κατι!!Πρίν μια εβδομαδα ανοιξα το case(haf 932) για να κανω εναν καθαρισμο επειδη είχε πιασει χνουδια απο σκονες (πολλη σκονη) το φύσηξα με blower και για πιο λεπτομερεια οτι εσωτερικη σκονη παρεμεινε το εκανα με ενα καινουριο πολυ μαλακο πινελο!Το pc αποτελειται απο τα εξης κομματια case COOLERMASTER HAF 932 ADVANCED psu COOLERMASTER 750w GX750W cpu INTE CORE i5 2500K(1155/3,30Hz,6mb) MOBO GIGABYTE Z68XP-UD4 ram DDR3 CORSAIR 8gbkit vengeance 1600c9(2 dim) vga PCI-X SAPPHIRE 6870 1gb GDDR5 hdd seagate sata III 1TB 32mb 7200.12 cpu cooler corsair air series a70 Τον ανοιξα λιπον αποσυνδεσα τουσ ανεμιστηρεσ απο την κυριωσ ψυκτρα εβγαλα το ρευμα τουσ καθαρισα εσωτερικα την ψυκτρα με πινελο και το φυσηξα οπωσ κ εκενα και με την καρτα γραφικων !Τον ανοιγω περναω καινουρια εγκατασταση win 7 του "Θείου" drivers apo motherboard kai vga ,mouse keyboard kai παρατηρω οτι ανοιγει απο την στιγμη που θα εμγανιστει το post screen στα 1 λεπτο και 65 δευτερολεπτα χρονομετρημενο!Μπαινει στην επιφανεια εργασιασ και συνεχιζε και τρεχει και παγωνει για 25 δευτερα Συνολικα 1 κ 65 δευτερα!!Τι μπορει να εχει γινει?εκανα καμια μαμακια εσωτερικα?drivers kai τετοια φαινονται σωστα !!HD sentinel για τον δισκο είναι οκ!Τι να του κανω!!Σημειωτεο χωρις να το εχω τσεκαρει με χρονομετρο πριν απο αυτην την διαδικασι ανοιγε σε πολυ λιγοτερουσ χρονους!!Τι μπορω να κανω εχει καν εις καμια ιδέα??Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
GiannisWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 μήπως φταίνε τίποτε τα windows ? τα έχεις ξαναβάλει ?
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά δες μηπως αυτην η έκδοση των windows εχει καποιο πρόβλημα , μπορεις να τα κατεβάσεις και απο εδω απο official links http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/ , απο την αλλη δες αν εχεις ενεργοποιημένο το ahci στο bios
katarasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 spank ευχαριστω για την απαντηση!Κατεβαζω απο το site που μου λεσ ...kai μετα ενεργοποιηση και κλειδια κτλ?Ολα τα windows poy exv katebasei ειναι απο piratebay kai torrent λεσ να παιζει εκει κατι?
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις αυθεντικό κλειδάκι πρέπει να κατεβάσεις την ιδια έκδοση με τα windows που ηταν το κλειδί για να γίνει activate , τωρα για το αλλο που ρωτάς καλύτερα να μην το αναφέρεις καν εδω πιπέρι στο στόμα , αστειεύομαι φυσικά απλα δεν επιτρέπεται απο τους κανόνες οι αναφορά σε τετοια .
katarasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Spank εισαι super Στείλε μου an θες pm!!Μην συνεχισω την μαμακια!!Μετα την εγκατασταση αφηνω κανονικα να κανει ενημερώσεις?
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις αυθεντικό κλειδάκι σου ειπα παραπάνω τι να κανεις και σε αυτην την περίπτωση καλο ειναι να κανεις τις ενημερώσεις , για τα αλλα δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω
katarasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ok spank!!Θα προσπαθησω αυτο που ειπεσ!!
cris67 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αν βαλεις εκδοση win απο το "θειο" και τα ενεργοποιησεις με τον γνωστο-αγνωστο τροπο τοτε μπορεις να κανεις ενημερωση αλλα να ελεγχεις εαν καποια ενημερωση ειναι η:KB971033.(μακρια απο αυτην, κανει τζιζ) Αυτη δεν την κατεβαζεις.Πρεπει ομως παντα να κοιτας ποιες ενημερωσεις ειναι διαθεσιμες και την παραπανω απλως δεν την κατεβαζεις και δεν εχεις κανενα προβλημα.Το ιδιο κανω και εγω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Απο την αρχη το thread κρεμεται απο μια κλωστη για να μην κλειδωθει. Tο παμε απο δω, το παμε απο κει και καταληγουμε να λειπει μονο το link για το παρανομο activation. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις