LongTom Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρταται το επιπεδο του πανεπιστημιου. Το Cambridge ας πουμε το λεει πολυ συγκεκριμενα* το ιδιο κι αλλα γνωστα πανεπιστημια. http://www.graduate.study.cam.ac.uk//international-students/international-qualifications Αλλα πανεπιστημια δεν το λενε τοσο ξεκαθαρα αλλα θα κοψουν συγκεκριμενα ιδρυματα ακομα κι αν "ολα ισα ειναι". Ακομα κι αν ειναι ΑΕΙ. Διαβαςτε την 4η παραγραφο στο λινκ παραπανω. Εξαιρεσεις ομως παντα θα γινονται οποτε δυνατο βιογραφικο δεν θα κολλησει σε τυπικουρες. * πειτε μου αν το λινκ που εβαλα εδω λεει κατι αλλο απο αυτο που ισχυριζομαι, ειμαι απο κινητο και δεν μπορουσα να βρω αυτο που ειχα στο μυαλο μου. ΥΓ because I've been there too many times δεν μ'ενδιαφερει να τις μετρησουμε ακομα μια φορα διαδικτυακα, απανταω πληροφοριακα στον LongTom. Προσωπικά ξέρω έναν που πήγε στο Ludwig Maximilian του Μονάχου,όπως επίσης 3 άτομα που πήγαν Σουηδία(Ουψάλα και Λούντ εάν δεν απατώμαι) και πρόσφατα άκουσα για 1 στο πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης(με επιφύλαξη γιατί δεν την ξέρω προσωπικά και δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες). Από εκεί και πέρα σκατά πανεπιστήμια δεν τα λες(ούτε καν μέτρια),αλλά εφόσον υπάρχουν ιδρύματα που το λεν ξεκάθαρα ότι δεν δέχονται πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρταται το επιπεδο του πανεπιστημιου. Το Cambridge ας πουμε το λεει πολυ συγκεκριμενα* το ιδιο κι αλλα γνωστα πανεπιστημια. http://www.graduate.study.cam.ac.uk//international-students/international-qualifications ψιλό-offttopic έβαλα από περιέργιεα την ελλάδα και λέει University Minimum RequirementPtychío awarded by an AEI with an overall grade of 8/10 If the academic requirement of the course is a first: Ptychío awarded by an AEI with an overall grade of 8.5/10 τι εννοεί "is a first" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Οτι αν θετει ως minimum requirement ενα συγκεκριμενο μεταπτυχιακο το "First" στο πτυχιο, μην παει κανεις να κανει αιτηση με βαθμο 8 η 7,5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Να επεναλθω στο θεμα .... ΤΕΙ από θεωρτικη χωρις μαθημα επιλογης τα μαθηματικα ή ΑΟΘ (αν το γραφω σωστα) αλλα με επιλογή Βιολογια Γενικης παιδειας υπαρχουν ?? Από ΑΕΙ εκτος από Φιλοσοφικη και Παντειο υπαρχει άλλη σχολη ? Τωρα μετανοιωσε που από Β Λυκειου δεν εκανε μαθηματικα για να εχει προσβαση και σε οικονομικες σχολες αλλα από ότι μου λενε από το φροντηστηριο τωρα είναι αργα να ξεκινησει μαθηματικα Γενικης Παιδειας . Δεν ξερω αν ευσταθει αυτό... Μαθηματικά γενικής έκανα 1 μήνα πριν τα δώσω και έγραψα 19. Δεν είναι κανά δύσκολο μάθημα να μην προλάβει να το μάθει. Φυσικά αν δεν ξέρει μαθηματικά αλλάζει το πράμα. Προτείνω να κάνει μερικά μαθήματα να τα δει η ίδια. Επίσης τα ΤΕΙ συμπεριλαμβάνονται στα ΑΕΙ. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Not this shit again 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μαθηματικά γενικής έκανα 1 μήνα πριν τα δώσω και έγραψα 19. Δεν είναι κανά δύσκολο μάθημα να μην προλάβει να το μάθει. Φυσικά αν δεν ξέρει μαθηματικά αλλάζει το πράμα. Προτείνω να κάνει μερικά μαθήματα να τα δει η ίδια. Επίσης τα ΤΕΙ συμπεριλαμβάνονται στα ΑΕΙ. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Ευχαριστω.Στα χαρτια ναι είναι ισοτιμα αλλα ακομα δεν εχει γινει αποδεκτο αυτό στην αγορα εργασιας ειδικα με μερικα ΑΤΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος είπε ρε παιδιά ότι δεν δέχονται ΤΕΙ στα πανεπιστήμια του εξωτερικού; Που έγινε αυτό; Γιατί ξέρω από άτομα του κύκλου μου ότι μια χαρά έκαναν μεταπτυχιακά και έπειτα PhD αρχίζοντας από ΤΕΙ σε Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Τώρα μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις κάποιων πανεπιστημίων που δεν δέχονται ΤΕΙ σε καμία Αγγλία,αλλά στην ηπειρωτική Ευρώπη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα IIRC. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις από πανεπιστήμια πολύ γνωστά που όντως δε δέχονται από ΤΕΙ με το καλημέρα. Αλλά ο καθένας θέτει τα στάνταρ του. Και στο deree π.χ. θεωρούν το ΕΜΠ ένα κλικ πιο πάνω... Scholarship Requirements be currently enrolled at a Greek public University have completed at least two semesters at a Greek public University with an academic average of 7.5/10 (or 7/10 for the National Technical University of Athens) have a high school diploma grade of 17/20 and above achieve and maintain a minimum College Cumulative Index (CI) of no less than 3.00/4.00 at DEREE enroll in consecutive semesters until the completion of his/her studies embrace employment and international study opportunities (attend a presentation on Study Abroad and International Internships, explore Work Study and Internship opportunities, attend individual career preparation sessions) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μισό κλικ είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα