Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν κανω λαθος οσα εχουν να κανουν με λογιστικη και διοικηση επιχειρήσεων είναι κυριως από τεχνολογικη κατευθυνση . Διορθωστε με αν κανω λαθος Από καθαρα Θεωρητικη κατευθυνση ποια είναι αξιολογα ΤΕΙ όχι τυπου ανθοκομιας κλπ ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εάν εξαιρέσει κανείς τα ΤΕΙ που γίνανε τα τελευταία χρόνια, π.χ. του Πύργου, του Αγ. Νικολάου, Σητείας κτλ και αυτό λόγο της ανοργανωσιάς που επικρατεί, όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι αξιόλογα για κάποιον που τον ενδιαφέρει το εκάστοτε αντικείμενο. Ακόμα και το ανθοκομίας. Εάν κάποιον τον ενδιαφέρει η ανθοκομία, το ΤΕΙ αυτό είναι μία χαρά αξιόλογο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για τι βαθμολογια μιλαμε? γιατι αλλο να θες να πιασεις ενα τει οτι να ναι και αλλο να θες τει φωτογραφιας η γραφιστικης που γαμανε. (βγαζω εξω ολους τους μηχανικους γιατι απο θεωρητικη ξεχνα τα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για τι βαθμολογια μιλαμε? γιατι αλλο να θες να πιασεις ενα τει οτι να ναι και αλλο να θες τει φωτογραφιας η γραφιστικης που γαμανε. (βγαζω εξω ολους τους μηχανικους γιατι απο θεωρητικη ξεχνα τα) Υποθετω πανω από 16 τελικη του χρονου η μικρη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το μετάνιωσε για αγγλική φιλολογία; Γιατί δεν προσπαθεί για άλλο ΑΕΙ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το μετάνιωσε για αγγλική φιλολογία; Γιατί δεν προσπαθεί για άλλο ΑΕΙ; Όχι δεν μετανοιωσε ουτε δεν θα προσπαθησει για άλλο ΑΕΙ αλλα ποτε δεν ξερουμε τι μπορει να συμβει στις εξετασεις και καλο είναι να υπαρχουν εναλακτικες λυσεις εστω για πιο κατω σχολες. Ειδικα τωρα που το "εκτος τοπου κατοικιας " για σπουδες είναι σχεδόν αδυνατον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λογιστικη κλπ μπαινεις απο θεωρητικη αρκει να δωσεις μαθηματικα γενικης και αοθ. Απλα θα τα βρεις σκουρα μετα στα μαθηματικα και σε αλλα που θεωρουν δεδομενα οτι τα ξερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 συγνώμη αλλά έχω μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. δηλαδή θέλουμε να περάσουμε κάπου απλά για να λέμε ότι περάσαμε; τι είναι λοταρία; αν είναι να πάει κάποιος σε μια σχολή καλό είναι να του αρέσει το αντικείμενο. γιατί αν πάει απλά επειδή άκουσε ότι η σχολή είναι καλή.. άστα να πάνε. επίσης αυτό με το ποια σχολή είναι καλή εμένα δε μου λέει τίποτα. αν ο άλλος είναι πέρα βρέχει η σχολή δε σου κάνει τίποτα. και ferrari να σου δώσουν αν δε ξέρεις να οδηγάς θα σε περάσει και το παπάκι. απλά θα λες ότι έχεις ferrari. μου ήρθε στο μυαλό μια φίλη, έχει τελειώσει ΑΕΙ πληροφορικής (υποτίθεται καλό) κάνει μεταπτυχιακό, και όταν ήταν να γράψει ένα dvd για να περάσει τα windows έριξε απλά τους φακέλους μέσα. οπότε no boot. τώρα θα έρθει να μου πει ότι τελείωσε καλή σχολη; η σχολή οκ είναι καλή αλλά αυτή δε τραβάει. εξάλλου το παραδέχεται και η ίδια. δε γουστάρει τους υπολογιστές. από σπόντα μπήκε. οκ είναι καλή σε θεωρίες αλλά σε πράξη... που θέλω να καταλήξω: μη κοιτάς να είναι καλή η σχολή αν το άτομο δεν ενδιαφέρεται. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 συγνώμη αλλά έχω μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. δηλαδή θέλουμε να περάσουμε κάπου απλά για να λέμε ότι περάσαμε; τι είναι λοταρία; αν είναι να πάει κάποιος σε μια σχολή καλό είναι να του αρέσει το αντικείμενο. γιατί αν πάει απλά επειδή άκουσε ότι η σχολή είναι καλή.. άστα να πάνε. επίσης αυτό με το ποια σχολή είναι καλή εμένα δε μου λέει τίποτα. αν ο άλλος είναι πέρα βρέχει η σχολή δε σου κάνει τίποτα. και ferrari να σου δώσουν αν δε ξέρεις να οδηγάς θα σε περάσει και το παπάκι. απλά θα λες ότι έχεις ferrari. μου ήρθε στο μυαλό μια φίλη, έχει τελειώσει ΑΕΙ πληροφορικής (υποτίθεται καλό) κάνει μεταπτυχιακό, και όταν ήταν να γράψει ένα dvd για να περάσει τα windows έριξε απλά τους φακέλους μέσα. οπότε no boot. τώρα θα έρθει να μου πει ότι τελείωσε καλή σχολη; η σχολή οκ είναι καλή αλλά αυτή δε τραβάει. εξάλλου το παραδέχεται και η ίδια. δε γουστάρει τους υπολογιστές. από σπόντα μπήκε. οκ είναι καλή σε θεωρίες αλλά σε πράξη... που θέλω να καταλήξω: μη κοιτάς να είναι καλή η σχολή αν το άτομο δεν ενδιαφέρεται. Δεν διαφωνω αλλα δεν φτανει δυστυχως να αρεσει .Μακαρι να εφτανε. Θα είχαμε καλυτερους επιστήμονες αλλα και τεχνιτες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 1.Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι 2.Ανωτάτη Σχολή Τυφλών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 μου ήρθε στο μυαλό μια φίλη, έχει τελειώσει ΑΕΙ πληροφορικής (υποτίθεται καλό) κάνει μεταπτυχιακό, και όταν ήταν να γράψει ένα dvd για να περάσει τα windows έριξε απλά τους φακέλους μέσα. οπότε no boot. Είναι γνωστό εξάλλου ότι κάθε τμήμα πληροφορικής με ένα άλφα επίπεδο έχει απαραίτητα CD/DVD burning 101 στο πρώτο έτος, όπως το Greendale για παράδειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Είναι γνωστό εξάλλου ότι κάθε τμήμα πληροφορικής με ένα άλφα επίπεδο έχει απαραίτητα CD/DVD burning 101 στο πρώτο έτος, όπως το Greendale για παράδειγμα. καμιά σχολή πληροφορικής δεν έχει μάθημα cd burning (υποθέτω) αλλά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα ξέρεις ασχέτως αν σου τα μαθαίνουν στη σχολή. έπιασα τη σχολή πληροφορικής σαν παράδειγμα λόγω της γνωστής μου και λόγω του ότι είμαστε τεχνολογικό φορουμ. αλίμονο αν ο καθένας που τελείωνε μια σχολή πληροφορικής (και όχι μόνο) ήξερε μόνο αυτά που τους μαθαίνανε στη σχολή. ειδικά στην πληροφορική πρέπει να την ψάχνεις μόνος. και για να την ψάχνεις πρέπει να σου αρέσει. αλλιώς .... έμαθες στη σχολή για τις δισκέτες και αποθηκεύεις ακόμα σε δισκέτα γιατί δε σου μάθανε τα USB. σε άλλες σχολές ίσως δεν είναι τόσο έντονο αυτό. αλλά γενικά ισχύει. οκ είναι πολλά στον χώρο της πληροφορικής αλλά μερικά είναι βασικά που πρέπει να ξέρουν αυτοί που έχουν τελειώσει αντίστοιχη σχολή. σα να σου λέει ένας οδοντίατρος ότι δε ξέρει να μετράει την πίεση. τώρα όποιος θέλει να μείνει με τις γνώσεις της σχολής του και μόνο.... δυστυχώς το δημόσιο πεθαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κάποια Σχολη δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης ή εμπορίου; Θεωρω ότι είναι της μόδας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν και διέκρινα μια απάθεια για τα τει απο τον ts, αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου παρεξηγώντας τον γραπτό του λόγο. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει και εδώ η προκατάληψη του ότι αν κάποιος δεν περάσει απο την πόρτα κάποιου ΑΕΙ ή ΤΕΙ, θα πάει σαν το σκυλί στο αμπέλι. Πάντως αν δεν τα καταφέρει η κοπέλα με την πρώτη, καλό είναι να προσπαθήσει ξανά. Είναι προτιμότερο απο το να πάει σε κάποια σχολή που δεν θα της αρέσει. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση που θα της αρέσουν και οι εναλλακτικές σχολές που θα δηλώσει στο μηχανογραφικό. Επίσης ίσως λίγο άσχετο με το θέμα, οι περισσότεροι μαθητές σήμερα (και αρκετοί φοιτητές ακόμα, μαζί τους και εγώ) δεν έχουν καθόλου επαγγελματικό προσανατολισμό ή είναι αρκετά μπερδεμένοι για το μέλλον. Φταίει και η εποχή, εννοείται.. αλλά είναι γνωστό πρόβλημα για πολλά παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ακριβώς. Και η σύγχυση μεγαλώνει με δηλώσεις του τύπου "Κανένα καλό ΤΕΙ". Λες και αγοράζεις ντομάτες και ρωτάς τον παραγωγό ποια να πάρεις και εάν είναι βιολογικές. Φυσικά και αξίζει κανείς να προσπαθήσει για αυτό που του αρέσει και μόνο. Εάν δεν του αρέσει κάτι τόσο πολύ (το πιο συχνό φαινόμενο), τότε μπορεί να δοκιμάσει για διαφορετικές αλλά ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ σχολές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα