Paris777 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το note 1 (gt-n7000) περιπου εναμιση χρονο,Δυστυχως δεν θα μου το πανε σε kitkat... ομως ειμαι ηδη σε kitkat 4.4.2 απο τον Νοεμβριο.Το κινητο πραγματικα πεταει και μου εχει βελτιωθει αισθητα και η αντοχη της μπαταριας. ΟΜΩΣ....παροτι εχω ξεφορτωθει ολο το bloatware της samsung μου λειπουν ορισμενες απο τις exclusive εφαρμογες της για το note. Σαν συσκευη ειμαι απολυτως ικανοποιημενος απο την samsung.Σαν support ομως δεν υποστηριζουν τα κινητα τους για οσο θα επρεπε.
manzana Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Tο galaxy s advance τελικα εμεινε απεξω?Απο το παραπανω αρθρο παντως δεν επιβεβαιωνεται οτι θα αναβαθμιστει τελικα σε Κιτ Κατ.Κριμα,γιατι το κινητο πεταγε πραγματικα πριν αναβαθμιστει σε Jelly B.
kostasfalcon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ενα μπραβο στην σαμμυ που δεν ξεχανει τις παλιες της ναυαρχιδες - ακομη και αυτες του 2012! Περιμενω με αγωνια την 4.4.2 στο note2 μου, και αν αναλογιστουμε οτι και η 4.3 ειναι αψογη πανω στην συσκευη μου τοτε ειμαι πολυ θετικα προκατελημενος για την συνεχεια. Στον αντιποδα οι αλλοι νοτιοκορεατες (ονοματα δεν λεμε) δεν βλεπω στον αιωνα τον απαντα να βαζουν μυαλο.... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το Note 2 θα το έβαλε σκόπιμα 2 φορές. Τι Note 2 θα ήταν διαφορετικά χεχε
theodoros8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 <p>το galaxy s3 σέρνεται με την official rom,</p> <p>οι προγραμματιστες της samsung είναι αμπαλοι</p>Εχεις γράψει γραμμή κώδικα στη ζωή σου; Sent from my iPhone using Insomnia
FELIX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 η συντριπτικη πλειοψηφια των κατόχων android δε γνωριζει τι ειναι η custom rom. Ναι,και αυτοι που γνωριζουν περνανε 1-2 ρομ την βδομαδα σιγουρα.την πρωτη μερα σου λενε ολα καλα βρηκα την τελεια,εδω ειμαστε.μετα,.....δεν εχει καλο σημα,δεν κλειδωνει το gps,τρωει πολυ μπαταρια,κολαει και ενα καρο αλλες @@@ς.ετσι δουλεια να χουμε να παιζουμε.Σε πολυ κοσμο φιλε μου το σμαρτοκινητο ειναι εργαλειο δουλειας και οχι παιχνιδακι για χαβαλε.Γι αυτο μενουν στην στοκ και περνανε μονο τις απαραιτητες αναβαθμισεις. 1
g4ston3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Να φανταστώ πως η έκδοση S3 LTE θα λάβει την KitKat? Ή τσάμπα λεφτά?
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ναι,και αυτοι που γνωριζουν περνανε 1-2 ρομ την βδομαδα σιγουρα.την πρωτη μερα σου λενε ολα καλα βρηκα την τελεια,εδω ειμαστε.μετα,.....δεν εχει καλο σημα,δεν κλειδωνει το gps,τρωει πολυ μπαταρια,κολαει και ενα καρο αλλες @@@ς.ετσι δουλεια να χουμε να παιζουμε.Σε πολυ κοσμο φιλε μου το σμαρτοκινητο ειναι εργαλειο δουλειας και οχι παιχνιδακι για χαβαλε.Γι αυτο μενουν στην στοκ και περνανε μονο τις απαραιτητες αναβαθμισεις. δε διαφωνω. Σαφως και δεν υποχρεουται καποιος να γνωριζει τι ακριβως ειναι.
nickelodeon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ναι,και αυτοι που γνωριζουν περνανε 1-2 ρομ την βδομαδα σιγουρα.την πρωτη μερα σου λενε ολα καλα βρηκα την τελεια,εδω ειμαστε.μετα,.....δεν εχει καλο σημα,δεν κλειδωνει το gps,τρωει πολυ μπαταρια,κολαει και ενα καρο αλλες @@@ς.ετσι δουλεια να χουμε να παιζουμε.Σε πολυ κοσμο φιλε μου το σμαρτοκινητο ειναι εργαλειο δουλειας και οχι παιχνιδακι για χαβαλε.Γι αυτο μενουν στην στοκ και περνανε μονο τις απαραιτητες αναβαθμισεις. δε διαφωνω. Σαφως και δεν υποχρεουται καποιος να γνωριζει τι ακριβως ειναι. Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου να δοκιμάσω Cyanogenmod με το νέο instaler αν είχα μία από τις συσκευές Samsung που υποστηρίζονται επίσημα. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται πανεύκολα, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύεται. Δυστυχώς δεν έχω Samsung.
nemesiskp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου να δοκιμάσω Cyanogenmod με το νέο instaler αν είχα μία από τις συσκευές Samsung που υποστηρίζονται επίσημα. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνεται πανεύκολα, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύεται. Δυστυχώς δεν έχω Samsung. Ειναι πραγματικα πανευκολο,αλλα εχει μπολικα bugs σαν εκδοση(σε εμενα πχ δεν αναγνωριζε το ασυρματο ακουστικο,ειχα πολλα θεματα με την καμερα που σκαλωνε και ηθελε επαννεκινηση+οτι δεν εχει τις μαλακιουλες της samsung που προσωπικα με βολευουν).Και γενικα ειναι πολυ καθαρο android το οποιο με ξενιζει σε σχεση με το touchwiz.Γουστα βεβαια.
talos_2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αφού η Samsung -που κατασκευάζει η ίδια τα chip της (SoC)- δεν βγάζει αναβαθμίσεις για τις μικρές και μεσαίες σειρές, αυτό μάλλον δείχνει το «ενδιαφέρον» (μη πω αχαριστία) των εταιριών.Και μάλιστα για το φθηνότερο λειτουργικό σύστημα.Α ρε, Microsoft που σας χρειάζεται...
Pan726601 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το galaxy s3 σέρνεται με την official rom, οι προγραμματιστες της samsung είναι αμπαλοι Εχεις γράψει γραμμή κώδικα στη ζωή σου; Sent from my iPhone using Insomnia Οχι ρε παιδιά. Σοβαρα. Ειναι στη πραγματικότητα άμπαλοι στη σαμμυ. Διδάσκω αρκετά χρόνια Java. Visual. Xcode. Και συνεχίζω να λεω πως ειναι άμπαλοι. Sent from my iPhone using Insomnia
nemesiskp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Να και αλλος γαματος προγραμματιστης. Ρε μαγκες γιατι χαραμιζεστε εδω μεσα και δεν πατε σε καμια πολυεθνικη να τους μαθετε να προγραμματιζουν;Για αρχη λεω να πατε σε μια μικρη,χωρις μελλον εταιρια,την samsung,και να τους μαθετε τα βασικα,ισα ισα για να μην lagαρουν τα κινητα μας.Αφου μαθετε σε ολα τα γατακια εκει μεσα να προγραμματιζουν και βγαλει κανα κινητο της προκοπης,λεω να ανεβειτε επιπεδο και να πατε στην apple.Εκει ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα μιας και δεν εχουν lagαρισματα,αλλα εχουν καποια μικρα προβληματακια και ψαχνουν καποιους εμπειρους σαν εσας για να τα λυσουν.Τελος μπορειτε να ανοιξετε δικη σας εταιρια. 1
eSATA Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πριν από μερικές ώρες, η Samsung USA ανακοίνωνε τις συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android KitKat. Φυσικά, όπως είχε γίνει και τότε γνωστό, η λίστα αφορούσε τις αμερικανικές εκδόσεις των smartphones. Σήμερα, μαθαίνουμε και τι ακριβώς θα συμβεί με τις «international» εκδοχές. Οι πληροφορίες προέκυψαν μετά από επικοινωνία blogger με τη Samsung Πολωνίας, οπότε και έγινε γνωστό ποια Galaxy smartphones, στη διεθνή τους έκδοση, θα λάβουν την τελευταία γενιά του mobile λειτουργικού συστήματος της Google στη συγκεκριμένη χώρα. Στη λίστα εντοπίζονται 17 συσκευές, δηλαδή τα Galaxy Note 3, Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note II, Galaxy Mega 6.3, Galaxy Mega 5.8, Galaxy Grand, Galaxy Express 2, Galaxy Note 10.1, Galaxy Note 10.1 2014 Edition, Galaxy Note 8.0, Galaxy Tab 3 7.0, Galaxy Tab 3 8.0, Galaxy Tab 3 10.1 και Galaxy Grand 2 LTE. Κάποιες από τις συγκεκριμένες συσκευές θα αναβαθμιστούν απευθείας σε KItKat, ενώ άλλες θα λάβουν και ενδιάμεσες ενημερώσεις. Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τη λίστα, θα δει πως απουσιάζει ένα συγκεκριμένο Galaxy smartphone: Το Galaxy S3. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη ναυαρχίδα της Samsung θα λάβει KitKat μόνο στην αμερικανική της έκδοση και όχι και σε αυτήν που έχει φτάσει σε άλλες χώρες. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αιτία είναι το 1GB μνήμης RAM με το οποίο εξοπλίζεται το προϊόν, ποσότητα μνήμης που θεωρείται λίγη, παρά το ότι η νεότερη γενιά του Android υποστηρίζει και smartphones με 512MB μνήμης RAM (άρα, η απόφαση για μη αναβάθμιση δεν αποκλείεται να οφείλεται στο Touchwiz και στο έξτρα λογισμικό με το οποίο εξοπλίζει η Samsung τις συσκευές της). Η μη αναβάθμιση φαίνεται πως αφορά την Πολωνία, αλλά, εάν τελικά ισχύσει αυτό, δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Σε κάθε περίπτωση, η αναφορά είναι για την έκδοση με το 1GB. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=385774&utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+myphone+%28myphone.gr%29 http://www.robertnawrowski.com/blogowo/oficjalna-lista-urzadzen-samsunga-ktore-dostana-aktualizacje-do-4-4-kitkat/ Αν ισχύει FAIL.
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ δηλαδή με s3 mini που εμαι στην 4.1.2 ποτέ περιπου θα πάρω την αναβαθμιση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα