Hal9000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στη δημοσιοποίηση των μοντέλων smartphone και tablet που θα λάβουν την αναβάθμιση στην έκδοση 4.4.2 KitKat του Android, προχώρησε σήμερα η Samsung Αμερικής.Η λίστα των μοντέλων της Samsung αφορά την Αμερικανική αγορά αλλά σίγουρα είναι ενδεικτικός για την πολιτική αναβαθμίσεων που θα ακολουθήσει η Samsung και στις υπόλοιπες χώρες. Συγκεκριμένα, τα smartphones και τα tablets της Samsung που θα λάβουν την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Android, είναι τα εξής: Galaxy Note 3 Galaxy S4 Galaxy S4 mini Galaxy S4 Active Galaxy S4 zoom Galaxy Note II Galaxy Mega Galaxy S III Galaxy S III mini Galaxy Light Galaxy Note II Galaxy Note 8.0 Galaxy Note 10.1 Galaxy Note 10.1 2014 Edition Galaxy Tab 3 Στην ανακοίνωση της Samsung δεν γίνεται λόγος για ακριβή χρονοδιαγράμματα αφού όπως ξέρουμε αυτά επηρεάζονται άμεσα από τις δοκιμές των παρόχων. Site: SammyHub
jek20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το samsung galaxy express i8730 , και είναι με 4.1.2 , δεν το βλέπω να παίρνει καμία αναβάθμιση,πάλι καλά που υπάρχουν και οι custom roms ,χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε το Android αυτή την στιγμή. 6
gtctsiamp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Λογικά ότι έχει κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και έχει hardware επιπέδου S3 mini και πάνω θα πάρουν update, απλά το άρθρο λέει για U.S. και ίσως εκεί να μην έχουν κυκλοφορήσει όλα τα μοντέλα που υπάρχουν στην Ευρώπη. 1
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχω το samsung galaxy express i8730 , και είναι με 4.1.2 , δεν το βλέπω να παίρνει καμία αναβάθμιση,πάλι καλά που υπάρχουν και οι custom roms ,χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε το Android αυτή την στιγμή. Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν ο CEO της samsung mobile μπορει να ονομάσει τα τηλέφωνα που έχει βγάλει η εταιρεία τα τελευταία 2 χρόνια (όχι κάτι απαιτητικό δηλαδή)
gdriver Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνώ απολύτως. οι custom είναι που κρατάνε το android το δημοφιλέστερο λειτουργικό. γιατί οι αναβαθμίσεις από κατασκευαστές δεν είναι αυτές που θα έπρεπε. απορώ πάντως που έχω μάτια για άλλα κινητά εκτός από nexus.αν είχε και ασποσπώμενη μπαταρία και sd ,τότε για μένα δε θα υπήρχε ανταγωνισμός. αλλά μάλλον τα παρέβλεψαν αυτά για να κινηθούν και οι άλλες εταιρείες. γνώμη μου πάντα.
MaTrOx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατάλαβα. Θα αναβαθμiστούν όλα όσα αναγράφονται στην λίστα ή μόνο αυτά με τα bold?
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνώ απολύτως. οι custom είναι που κρατάνε το android το δημοφιλέστερο λειτουργικό. γιατί οι αναβαθμίσεις από κατασκευαστές δεν είναι αυτές που θα έπρεπε. απορώ πάντως που έχω μάτια για άλλα κινητά εκτός από nexus.αν είχε και ασποσπώμενη μπαταρία και sd ,τότε για μένα δε θα υπήρχε ανταγωνισμός. αλλά μάλλον τα παρέβλεψαν αυτά για να κινηθούν και οι άλλες εταιρείες. γνώμη μου πάντα. η συντριπτικη πλειοψηφια των κατόχων android δε γνωριζει τι ειναι η custom rom. Είναι δύσκολο να πεις κατα πόσο αυτό ευνοεί το android. Ίσως επειδή ακούγεται κυρίως ως πλεονέκτημα και δημιουργειται Hype απο αυτους που ξερουν. Αλλα ελάχιστοι ποσοτικα το κανουν. Το android βγήκε στην αγορά με καλό timing και με ένα και μοναδικο σχεδιο να κατακλυστει η αγορα από συσκευες και επομένως φτηνά smartphones που να φέρνουν καπως στο ios. Έπιασε στον υπνο τους ανταγωνιστές εκτός βεβαια από την apple η οποια επιασε στον υπνο πρωτη αυτη όλους. Εδωσε αυτό που ήθελε ο κόσμος, δηλαδή το φτηνό iphone 3
nemesiskp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Nice nice. Το note2 btw το εχετε δυο φορες.
Metaksas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 to s4 mini με το update λετε να εχει και υποστηριξη otg?
Antonis_V Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Με λίγα λόγια, τα μεγάλα μοντέλα του 2012/2013;
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ηθελα, απο περιεργεια να δω ποσο ειναι πια αυτο το fragmentation που μας εχουν πρηξει... Πηγα λοιπον στο gsmarena και αρχισα να μετραω τις galaxy S συσκευες. Mονο τις S. 35! Τριαντα Πεντε συσκευες τιτλοφορουνται ως "galaxy S". S-σκετο, S-II, S-III, S4. Active, mini, plus, duos, advance, HD, LTE, skyrocket και το αγαπημενο μου epic 4g touch!! Ξερετε ποσα iphone υπαρχουν? 9! Η Samsung στην σειρα "galaxy S" εχει βγαλει, απο το 2010 που ξεκινησε, τις τριπλασιες συσκευες απ'οτι εχουν βγαλει η Apple, με το πρωτο iphone να ειναι του '07, και η Google ως Nexus μαζι. H Sony, απο την αλλη, εχει βγαλει 39 Xperia (κινητα). Με πρωτο το "xperia-S" τον Φεβρουαριο του '12! Μεσα σε 2 χρονια εχει κυκλοφορησει 39 συσκευες!! 2
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το galaxy s3 σέρνεται με την official rom, οι προγραμματιστες της samsung είναι αμπαλοι
Human Soul Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το note 10.1 στο android 4.1 .Αν γίνει το update στο 4.4.2 θα είμαι χαρούμενος, αλλά αν μπουν και τα καινούρια features που έχει το 2014 μοντέλο με το air menu τότε θα είμαι πανευτυχής
nemesiskp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το galaxy s3 σέρνεται με την official rom, οι προγραμματιστες της samsung είναι αμπαλοι Μια χαρα παει.Εαν ειναι αμπαλοι πηγαινε δωσε βιογραφικο να τους μαθεις μπαλιτσα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα