Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα mp3 που δοκίμαςες είναι μονοκόματα;

Το BitRate είναι constant ή variable;

Έχεις δοκιμάσει άλλη κωδικοποίηση, π.χ. AAC ή όποια άλλη είναι συμβατή με το player σου;

Έχεις δοκιμάσει άλλο file system π.χ. Ex-fat ή FAT32;

Δημοσ.

Θες να δανειστείς; Θες να κλέψεις; Θες να αγοράσεις; 

:mrgreen:

...ξέχασες να του δώσεις την επιλογή "θες να πάρεις ομήρους τους συναδέλφους στη δουλειά και να αιτηθείς να σου φέρει η Πολιτεία ένα καλό στικάκι;"

Εν τω μεταξύ, αναρωτιέμαι εάν παλαιότερα τα συγκεκριμένα δύο players playζανε κανονικά τις μουσικές απ' τα στικάκια...Αν ναι (ή "τα βρήκε έτσι και πριν απ΄πο αυτόν δεν ασχολιόταν άλλος"; ) κι έκτοτε κάτι άλλαξε, τί ήταν αυτό; Τα στικάκια;

Επίσης, δοκιμάζει άλλος στικάκια σε αυτά;

Όσο για την περίπτωση "ασυμβατότητας controller στικακίων με τα players", να θεωρήσουμε πιθανή και την περίπτωση "ασυμβατότητας των players με τα στικάκια" (από την "ανάποδη" δηλαδή; )

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην ...

Σε FAT μου ειπαν κανα δυο dj να το κανω.

για ποιον λογο ομως τους ρωτησες η ηταν καλυτεροι dj απο σενα κ απλα τους ακουσες ?

διαβασε τα παρακατω για να μαθαινεις κ πες τα κ σε αυτους ..

'' ..Το FAT32 είναι το παλαιότερο φορμά  σκληρού δίσκου. Αποτελεί την πιο συνηθισμένη έκδοση του FAT (File Allocation Table) που δημιουργήθηκε το 1977 από την Microsoft.

Χρησιμοποιήθηκε ευρέως για πρώτη φορά στους υπολογιστές IBM με περιβάλλον PC-DOS το 1981,και συνέχισε να χρησιμοποιείται  στα MS-DOS όταν έγιναν αυτόνομο προϊόν. Το FAT αποτέλεσε το format για τα floppy disks και τους σκληρούς δίσκους τα χρόνια των DOS φτάνοντας μέχρι σήμερα και τα Windows 8.

Το NTFS (New Technology Files System) αποτελεί νεότερης μορφής τύπο αρχείων. Η Microsoft εισήγαγε το NTFS το 1993, για να συνοδεύει τα εταιρικής φύσεως Windows NT 3.1 και τα Windows 2000, και χρειάστηκε να έρθουν τα Windows XP το 2001 για να χρησιμοποιηθεί και στο ευρύ καταναλωτικό προϊόν. Τα Windows 7 και 8 έχουν προεπιλεγμένο το NTFS format στα νέα PC.

Το μέγεθος των αρχείων σε FAT32 υποστηρίζει μέχρι 4GB και για έναν τόμο φτάνει τα 2TB. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης περιορίζεται σε διαιρέσεις των 2TB αν θέλει π.χ να χρησιμοποιήσει έναν σκληρό δίσκο στα 4TB.

Επίσης υπάρχει και ο περιορισμός μεγέθους αρχείων μέχρι 4GB. Αυτό είναι ένα ζήτημα όταν κάποιος αποθηκεύει αρχεία high-def ταινιών όπου μπορεί το μέγεθός τους να φτάσει ακόμη και τα 30GB. Θεωρητικά, το NTFS φτάνει μέχρι και τα 16EB (Exabytes).  

Ένα Exabyte είναι ίσο με ένα εκατομμύριο Gigabytes, οπότε πρακτικά δεν υπάρχει θέμα περιορισμού σε αυτό το format. Στην πράξη το όριο για τους τόμους φτάνει τα 2 με 4TB. Μεγαλύτεροι τόμοι απαιτούν έκδοση λειτουργικού στα 64-bit και συμβατό hardware.

Ποιο είναι γρηγορότερο;
Αν και η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων περιορίζεται από το interface των σκληρών δίσκων, το σύστημα αρχείων NTFS γενικά αποδίδει γρηγορότερα σε τεστ επιδόσεων ταχύτητας σε σχέση με το FAT32.. ''

διαμορφωση λοιπον απο την αρχη σε NTFS το στικακι και περνα απο την αρχη αλλα mp3 γιατι εμενα κατι μου λεει πως εχουν προβλημα τα αρχεια κ οχι το στικακι  ο controller κτλ .

...εεε σόρι αν θα σε χαλάσω αλλά Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη και Γιάννη Πουλόπουλο είχα κατά νου...

(...βέβαια όλο και θα μου βρίσκονται τίποτα από Talking Heads και Βlondie ε )

οταν αρχισα να διαβαζω το μηνυμα σου αναθεματιζα που δεν υπαρχει Dislike Button !

στην πορεια το εσωσες βεβαια  -ειδικα με τους Blondie- οποτε τσιμπα ενα like :-)

Δημοσ.

...εεε σόρι αν θα σε χαλάσω αλλά Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη και Γιάννη Πουλόπουλο είχα κατά νου...

(...βέβαια όλο και θα μου βρίσκονται τίποτα από Talking Heads και Βlondie ε )

Κι ένα για τους Talking Heads...

• Like 1
Δημοσ.

Καποιες φορες στο τσακιρ κεφι βαζει και Βεμπο και ακουει "Αστα τα μαλλακια σου ανακατωμενα" και αναπολει με πονο την εποχη εκεινη που ειχε μαλλακια.... 

Μην τον πειραζετε γιατι ειναι και σε επικυνδινη ηλικια :P

• Like 2
Δημοσ.

καταρχην ...

για ποιον λογο ομως τους ρωτησες η ηταν καλυτεροι dj απο σενα κ απλα τους ακουσες ?

διαβασε τα παρακατω για να μαθαινεις κ πες τα κ σε αυτους ..

Το Pioneer που έχει, διαβάζει usb με φoρμάτ Fat 16/Fat 32/Hfs+, δεν ξέρει τι είναι το Ntfs, αν έχει ακόμα ανακαλυφθεί, τι κάνει κτλ... :P

• Like 1
Δημοσ.

οταν αρχισα να διαβαζω το μηνυμα σου αναθεματιζα που δεν υπαρχει Dislike Button !

...έλα ρεεεεεεε....! Ντισλάικ στο Ποπάκι; ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ; Γιατί.

Κι ένα για τους Talking Heads...

Μερσί μποκού μεσιέ

Καποιες φορες στο τσακιρ κεφι βαζει και Βεμπο και ακουει "Αστα τα μαλλακια σου ανακατωμενα" και αναπολει με πονο την εποχη εκεινη που ειχε μαλλακια.... 

Μην τον πειραζετε γιατι ειναι και σε επικυνδινη ηλικια :P

...αυτό που μ' αρέσει πάνω απ' όλα, είναι που κάτι βρωμόγεροι σαν εμένα, βρίσκουν αφορμή με αυτά που ενίοτε γράφω για να βγάλουν την δική τους ρευματοπαθή ουρά απ' έξω....

(...εν τω μεταξύ όχι μόνο μαλλάκια έχω ακόμη, αλλά μια κοτσίδα ΝΑ με το συμπάθειο. Και την αφήνω κι ανακατωμένη όποτε μου καπνίσει. )

• Like 1
Δημοσ.

Κοτσιδα μπορει να εχεις και να την χαιρεσαι. Μπροστα ομως...... γυαλιζει στον ηλιο.... λενε :P

FYI η ουριτσα μου δεν εχει ρευματισμους. Μονο αρθρητικα

Δημοσ.

Λογικά το στικάκι έχει πρόβλημα, δοκίμασε άλλη μάρκα/διαφορετικό στικάκι...

Μπορείς να κάνεις firmware upgrade στα pioneer...

Δημοσ.

Τα mp3 που δοκίμαςες είναι μονοκόματα;

Το BitRate είναι constant ή variable;

Έχεις δοκιμάσει άλλη κωδικοποίηση, π.χ. AAC ή όποια άλλη είναι συμβατή με το player σου;

Έχεις δοκιμάσει άλλο file system π.χ. Ex-fat ή FAT32;

Ναι ειναι 1+  ωρα mix mp3.

Γενικά εχω δει να παιζουν κ αλλα στικ σε αυτα τα players αλλα οχι τοσο μεγαλα.

Εκανα ενα απο τα δυο exFat για να δοκιμάσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...