Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαζω σε ενα στικακι μουσικη mixed κ το βαζω να παιζει σε ενα cd player της pioneer κ αυτο μετα απο καμια ωρα (20 με 30 λεπτα) αρχιζει κ κανει διακοπες. Το στικακι το εχω σε FAT 32.  Καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

Δημοσ.

Βαζω σε ενα στικακι μουσικη mixed κ το βαζω να παιζει σε ενα cd player της pioneer κ αυτο μετα απο καμια ωρα (20 με 30 λεπτα) αρχιζει κ κανει διακοπες. Το στικακι το εχω σε FAT 32.  Καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

...κατά πάσα πιθανότητα το φλασάκι έχει αρχίσει να τρώει φλασιές. Χωρίς να είμαι βέβαιος πόσο σωστές είναι οι πληροφορίες όταν πρόκειται για flash memory μέσο, κάνε του ένα surface (read) test μέσω του HD Sentinel (shareware είναι και δεν ξέρω αν η unregistered έκδοσή του επιτρέπει το σχετικό σκανάρισμα - οπότε ή ψάχνεις να το βρεις σπασμένο ή πχ δοκίμασε εναλλακτικά το HD Tune, που αν θυμάμαι καλά η trial έκδοσή του, το επιτρέπει).

Κι αν τελικά δεις να βγάζει πρόβλημα (το πιθανότερο θα είναι CRC errors - αν όχι ενδείξεις για bad sectors) και είναι εντός εγγύησης, το δίνεις γι' αλλαγή (αν όχι στον κατάστημα αγοράς, στην ίδια την εταιρία παραγωγής. Τσέκαρε στο site της την εγγύηση, συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση και με έναν συστημένο προπληρωμένο φάκελο ΕΛΤΑ τους το στέλνεις -3Ε σύνολο- και θα σου γυρίσουν με δικά τους έξοδα ένα φλασάκι τουλάχιστον ίδιας χωρητικότητας - ή και μεγαλύτερης αν είναι κανένα μικρό παλιό)..

Δημοσ.

Σε FAT μου ειπαν κανα δυο dj να το κανω. Το stick δύσκολα να εχει πρόβλημα γιατι μόλις το πήρα γιαυτο το λόγο κ μόνο. Το δοκιμασα κ σε αλλα mp3 player κ παλι το ιδιο κανει. Παρατήρησα πως το κανει περίπου μετα απο 20-30 λεπτα σε οτι mp3 κ να εχω βαλει να παίζει, αρα σίγουρα δεν ειναι στο mp3

Δημοσ.

...τότε το αμέσως επόμενο πιθανό είναι μάλλον να έχει θέμα το player...

Aν βρεις άλλο player να το δοκιμάσεις, θα είναι ό,τι καλύτερο πάντως.

Δημοσ.

Δοκίμασες στικάκι άλλης εταιρείας; Τελείως διαφορετική.

Αν παίζει απροβλημάτιστα με το ίδιο σύστημα αρχείων (fat32, fat, κλπ) και με ακριβώς τα ίδια αρχεία περιεχόμενο, τοτε το πρόβλημα ειναι ασυμβατότητα του controller του «προβληματικου» usb, με το player που εχεις. 

Εγώ θα σταθώ επιπλέον εκεί που ειπες οτι εχεις το ιδιο πρόβλημα και σε άλλα players. Αυτό μου λεει οτι ολόκληρο το part number εχει προβλημα. 

Δοκίμασε λοιπον άλλης μάρκας στικάκι και αν δεν εχεις προβλημα ... ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 

Δημοσ.

Δυο player cdj 350 εχουμε στη δουλειά κ το κανει κ στα δυο. Χαλασμένα κ τα δυο, ποσες πιθανότητες ?

...να σου στείλω ένα κασσετόφωνο με κάτι κασσέτες με Νέο Κύμα που μου βρίσκονται, να βρείτε την υγειά σας; 

(Αρχαία, δε λέω - αλλά) δοκιμασμένα πράμματα...

Δημοσ.

...να σου στείλω ένα κασσετόφωνο με κάτι κασσέτες με Νέο Κύμα που μου βρίσκονται, να βρείτε την υγειά σας; 

(Αρχαία, δε λέω - αλλά) δοκιμασμένα πράμματα...

New Wave ρε μεγαλε ?? Echo And The Bunnymen και ετσι να ουμε ??

δικος μας εισαι εσυ ...

Δημοσ.

...εεε σόρι αν θα σε χαλάσω αλλά Καίτη Χωματά, Πόπη Αστεριάδη και Γιάννη Πουλόπουλο είχα κατά νου...

(...βέβαια όλο και θα μου βρίσκονται τίποτα από Talking Heads και Βlondie ε )

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασες στικάκι άλλης εταιρείας; Τελείως διαφορετική.

Αν παίζει απροβλημάτιστα με το ίδιο σύστημα αρχείων (fat32, fat, κλπ) και με ακριβώς τα ίδια αρχεία περιεχόμενο, τοτε το πρόβλημα ειναι ασυμβατότητα του controller του «προβληματικου» usb, με το player που εχεις. 

Εγώ θα σταθώ επιπλέον εκεί που ειπες οτι εχεις το ιδιο πρόβλημα και σε άλλα players. Αυτό μου λεει οτι ολόκληρο το part number εχει προβλημα. 

Δοκίμασε λοιπον άλλης μάρκας στικάκι και αν δεν εχεις προβλημα ... ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 

Δεν θα παω να δώσω παλι ενα 10 ευρο γιατι αν οντως ανακαλύψω πως εχουν πρόβλημα τα στικ της εταιρίας αυτης αντε να του πείσω. Θα βρω απο κανεναν φιλο κ βλεπουμε. Λογικό πάντως δεν ειναι μιας κ το εχω δει πολλές φορές να παίζουν με στικ.

Δημοσ.

Δεν σου ειπα να πας να αγοράσεις άλλο. Είπα να δοκιμάσεις άλλης μάρκας στικάκι για να επιβεβαιώσουμε ΕΜΜΕΣΑ οτι φταίει ολη η παρτίδα από το συγκεκριμένο στικάκι που εχεις προβλημα. Θες να δανειστείς; Θες να κλέψεις; Θες να αγοράσεις; Είναι δικό σου θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...