Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όλες τις android εφαρμογές περνάς κανονικά εδώ και καιρό απευθείας εγκατάσταση μέσα από την συσκευή ...

για πες μου τον τρόπο γιατί έχω το ζ10 και με ενδιαφέρουν μερικές εφαρμογές 

Δημοσ.

Ωραία χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή.

Android θα μπορούμε να περάσουμε;

8000 συσκευές android υπάρχουν, πρέπει να πάρεις Blackberry για να του περάσεις android;

Εύγε πάντως στην ΒΒ που το παλεύει!

• Like 6
Δημοσ.

για πες μου τον τρόπο γιατί έχω το ζ10 και με ενδιαφέρουν μερικές εφαρμογές 

η θα κατεβάσεις το amazon appstore μέσα από την συσκευή απευθείας και μετά θα κατεβάζεις μέσα από κει όλες τις android εφαρμογές , η θα περάσεις στην συσκευή σου το snap και εκεί συνδέεις αυτόματα τον λογαριασμό σου εάν είχες στο google store και τα κατεβάζεις απευθείας από την συσκευή σου , η εάν δεν είχες λογαριασμό , πάλι μπορείς να κατεβάσεις μέσα από το snap τις android εφαρμογές .

Εγώ βέβαια είμαι καλυμμένος με τις native εφαρμογές τις blackberry .

Σαβούρες γεμάτο ιούς android εφαρμογές δεν τις θέλω .

:)

Δεν είναι τυχαίο που βλέπεις android συσκευές με 400 πυρήνες 60γιγα ram με φοβερούς επεξεργαστές… οι οποίες μετά από λίγο διάστημα σέρνονται ...

Να μου λείπει το βύσσινο ...

Δημοσ.

8000 συσκευές android υπάρχουν, πρέπει να πάρεις Blackberry για να του περάσεις android;

Εύγε πάντως στην ΒΒ που το παλεύει!

δεν λέω ότι θα το πάρω.

απλά έχει πολύ καλή τιμή στα χαρακτηριστικά του και ναι θα το προτιμούσα αν έβγαινε

μεταχειρισμένο σε κανένα χρόνο στα 100 ευρω.

Γι αυτό ρωτάω - αλλά αφού παίρνει τις εφαρμογες και google account δεν υπάρχει και λόγος.

Δημοσ.

Offtopic:

Εγω παντως επομενο κινητο ή windows phone ή blackberry (μην σου πω και με qwerty)

http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_9320-4458.php

Οntopic

Περα απο την πλακα τετοια χαρακτηριστικα με 150$ δεν παιζεται.

Φοβαμαι οτι δεν θα το φερουν καν Ελλαδα ουτε στα 200€ με ΦΠΑ και τα ρεστα...

Δημοσ.

Θα μπορούσαν να είχαν ήδη αρχίσει να επανέρχονται αν έβγαζαν το Z10 με καμια 300αρα...στα 250 που είναι τώρα είναι κινητάρα...το os τους πραγματικά έχει κάνει τρελή πρόοδο...είναι ο ορισμός του smooth και της πρακτικότητας χωρίς τα λαγκαρίσματα και το σκουπιδαριό του android..αν καταφέρουν και επανέλθουν τότε μαζί με το επίσης πολύ καλό wp θα μπορέσουν να πάρουν μεγάλα κομμάτια της πίτας...

• Like 2
Δημοσ.

-Eφαγα τα android στη μαπα

Το καλυτερο android για μενα ειναι το nexus! Απο κει και περα το χαος. Καλα android των 100€> δεν πανε πουθενα. 

-Windows phone εχω πιασει και μ'αρεσαν. Περιμενουμε τα 8.1 βεβαια...

-Τα iphone τα θεωρω πολυ "solid" χωρις λαγκαρισματα και απλα αλλα με περιορισμους. Επισης τα περισσοτερα iphone απο 4 - 4s εχουν βγαλει προβληματα σε ηχο,wifi και στο κουμπι απο πανω. Kαι το ios7 (αμα κανεις αναβαθμιση) σε κανει να "πεταξεις" το iphone 4 να παρεις καινουργιο...

Οποτε ψαχνομαι προς blackberry μερια σιγα σιγα. Ολα σε ενα νοικοκυρεμένα.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω τα χαρακτηριστικά με μια meh  :-( έκφραση στο πρόσωπό μου.......μέχρι που φτάνω στην τιμή

Well played Blackberry

Εμφανισιακά με χαλάει λίγο, τόσο τετραγωνισμένο στις 5" δεν μου κάθεται καλά, μου θυμίζει το επίσης άθλιο οπτικά Optimus Vu

Σαβούρες γεμάτο ιούς android εφαρμογές δεν τις θέλω

Αυτοί που κολλάνε ιούς στο android κυκλοφορούν ανάμεσα μας?

Εγώ δεν κολλάω στο pc, το να κολλήσω στο smartphone μου φαίνεται το λιγότερο αστείο

Δημοσ.

Διαβάζω τα χαρακτηριστικά με μια meh  :-( έκφραση στο πρόσωπό μου.......μέχρι που φτάνω στην τιμή

Well played Blackberry

Εμφανισιακά με χαλάει λίγο, τόσο τετραγωνισμένο στις 5" δεν μου κάθεται καλά, μου θυμίζει το επίσης άθλιο οπτικά Optimus Vu

Αυτοί που κολλάνε ιούς στο android κυκλοφορούν ανάμεσα μας?

Εγώ δεν κολλάω στο pc, το να κολλήσω στο smartphone μου φαίνεται το λιγότερο αστείο

αυτη την στιγμη στο android εχω συναντησει περιπου 70 ιους (υπαρχουν σχετικα underground forum που τους δινουν κανονικα στον καθε... ενδιαφερομενο), και εγω νομιζα οτι δεν υπαρχουν πανω απο 3-4. παρολα αυτα επειδη περναω εφαρμογες με μανια, δεν κολλησα ποτε ιο τοσα χρονια (δοκιμαζω τουλαχιστον 50 εφαρμογες/παιχνιδια τον μηνα). με λιγα λογια δεν ξερω που ακριβως κυκλοφορουνε αυτοι οι ιοι, αλλα σε ολα τα γνωστα apkblogs δεν υπαρχει το παραμικρο malware.

οσο για το laggαρισμα..

το android μια χαρα συμπεριφερεται αν εχεις ενα 'αξιοπρεπες' κινητο. δυστηχως η καθε εταιρεια παει και το βαζει στο φτηνο -των 50 ευρω- κινητο της, ενω βλεπεις τα αντιπαλα λειτουργικα να κυκλοφορουνε σε συσκευες των 700 ευρω και μετα να λενε οτι παει πιο smooth απο το Android. το μονο που δεν παλευεται στο android ειναι ο τροπος που διαχειριζεται τα προγραμματα ο οποιος ειναι ο χειριστος.

τελος για αυτο που αναφερθηκε (οτι με τον καιρο κολλαει) εγω οπως το παιρνω ετσι μου συμπεριφερεται και μετα απο μηνες. δεν ξερω τι ακριβως κανει ο καθενας. και root τα εχω, και με custom bootscreens και οτι custom μπορει να εχει, και παει οπως οταν το αγοραζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...