Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν Insomnias καλησπέρα άλλαξα σήμερα τα ανεμιστηράκια του κουτιού μου ( Δείτε την υπογραφή μου για το σύστημά μου ) και έβαλα τα :

Αυτόν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.810903 για να τραβάει απ'έξω στο ψυγείο μου ( είναι στην πίσω θέση ανεμιστήρα )

Αυτόν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809457 για Top Exhaust ( και μοναδικό exhaust )

Και το ανεμιστηράκι της Antec που είχα στο ψυγείο το έβαλα στη πλαϊνή θέση απέναντι απο mainboard και τη CPU να τραβάει μέσα πάνω τους !

Αλλά επίσης έχω κάνει OC σε όλα ( CPU [email protected]//NB 2.4GHz 1.12Volt//RAM @1.655 Volt ) εκτός απο την GPU ! Και λέγω τώρα

Έχω idle θερμοκρασίες :

CPU : 33

Mobo : ~30

GPU : 31

Και MAX :

CPU 46

Mobo : 34-35

GPU : 56

Τεσταρισμένες απο log file του AIDA64 μετά απο Darksiders 2 -->  Metro Last Light --> PES 2014 --> Skyrim --> 3D Mark Vantage

Μου φαίνονται καλές αλλά με τρομάζει η Mobo ! Και η CPU σε Prime95 σε Blend Test στα 8k χτυπάει 50+ !!!

Και θέλω γνώμες τώρα : Είμαι ασφαλής ή κάτι πρέπει να κάνω ;

Επίσης το HWMONITOR μου λέει TEMPIN2 12C τί παίζει ;

Επεξ/σία από Jimie
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνονται παρα πολυ καλές οι θερμοκρασίες σου , οσο αφορά την mobo εντάξει δεν θα έλεγα οτι ειναι και υψηλές ιδιαίτερα , στην δικιά μου που εχω τώρα (στην υπογραφή μου) ειχα αλλάξει πάστα στο hestsing που ειχε επειδή ανέβαζε μεγάλη θερμοκρασία (πανω απο 50) και απο τοτε ειναι κομπλέ (πριν 2 χρόνια) οποτε θα μπορούσες να κανεις το ίδιο , εσυ εισαι παρα πολυ καλα΄.

Δημοσ.

χαχα ξέρω ρε συ απλά για να μήν ανοίγω άλλο θέμα και επειδή ρωτάω καθαρά απο άποψη θερμοκρασιών το πόσταρα εδώ !!

Δημοσ.

Ισχύει οτι το CPU που βλέπω τώρα με ξεκλείδωτους πυρήνες είναι ~10-15 βαθμούς πάνω απο το κανονικο CPU Core Temp ;;

Δημοσ.

Ναι ρε Thano το ξέρω...αυτό εννοώ ! Καμιά πρόταση για το airflow του κουτιού μου ;

Έχω το μπροστά + τα πλαϊνά + το πίσω του ψυγείου να βάζουν

και το  πάνω 140mm να βγάζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...