geozc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά!! Δεν μπορώ να βαλω στο συγκεκριμένο Site αλλα κ σε αλλα παρόμοια site φωτο σε αγγελία από 920 παλιότερα κ τώρα απο το 1020!!!! Κάνω εγώ κάτι λάθος ??? Η είναι πρόβλημα των συγκεκριμένων μοντέλων κ πιθανότατα του λογισμικού?? Γιατι αν είναι πρόβλημα λογισμικού είναι λίγο τραγικό να μπορώ να βαζω φωτο σε αγγελία με σαραβαλάκι 5 ετιας κ να μην μπορώ απο το 1020!!!! Απεναντίας σε κοινωνικά δίκτυα δεν υφίσταται το συγκεκριμένο πρόβλημα!!!! Όποιος έχει παρόμοιο κινητό θα χρειαστώ συμβουλή με το τι παίζει !!!! Ευχαριστώ!!!!
GiannisWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγώ σε fb προσπάθησα να ανεβάσω απο lumia 925 αλλά τίποτε, δεν το έψαξα και παραπέρα να πω την αλήθεια ...
geozc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Fb.. Ανεβάζεις σχετικά εύκολα με την προεγκατεστημενη του εφαρμογή!!! Μπαίνεις προφίλ > αλμπουμ > μπαίνεις μέσα στο άλμπουμ που θες να εγκαταστησεις κ κάτω σου έχει το σήμα + πατάς κ προσθέτεις!!!! Κ να κοινοποιήσεις φωτο είναι στην αρχική ενώ είσαι κορυφή κανεις κ αλλη μια ώστε να μην πηγαίνει πιο πάνω κ τότε σου εμφανίζεται το σήμα της κάμερας απο εκεί προσθέτεις φωτο !!! Αν δεν την έχεις εγκατεστημένη πήγαινε στο καταστημα είναι εκδότης Microsoft με τις περισσότερες αξιολογήσεις απο τα υπόλοιπα !!! Πάντως τραγικό τελείως σε αγγελίες να μην μπορείς να προσθέτεις φωτογραφίες!!!!
GiannisWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ουσιαστικά εγώ πήγα να την προσθέσω απο browser -> fb μιας και δεν πολυ χρησιμοποιώ εφαρμογές
geozc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Απο το Browser γενικα με έχει απογοητεύσει σε πολλά θέματα !!!! Μην περιμένεις απο τον συγκεκριμένο Browser η απο ότι αλλη εφαρμογή Browser κυκλοφορεί στο μαρκετ να βαλεις φωτο σε αγγελια πωλησης η σε κοινωνικο δικτυο!!!! Απογοητευση κ φοβερο μειονεκτημα !!!!Κατέβασε την εφαρμογή είναι καλύτερη κ πιο χρησιμη απο του Browser κ με live ενημερώσεις κ messenger κ ενώ είσαι εκτός εφαρμογης !!
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ουσιαστικά εγώ πήγα να την προσθέσω απο browser -> fb μιας και δεν πολυ χρησιμοποιώ εφαρμογές απλά προσθετεις στους λογαριασμους το fb σου, ωστε στο people σου εμφανιζει το fb feeds χωρις καν να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη. Στις φωτογραφιες που βγαζεις θα υπαρχει ετοιμο το share on facebook. Αυτα για τα WP7.8 δε νομιζω οτι γινεται κατι διαφορετικο στα WP8
geozc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το people όμως πρέπει να είσαι σε σύνδεση κ live για να σου δείχνει δεν είναι messenger !! Ναι Microsoft είναι ο εκδότης !!
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το people όμως πρέπει να είσαι σε σύνδεση κ live για να σου δείχνει δεν είναι messenger !! Ναι Microsoft είναι ο εκδότης !! τι εννοείς; Δεν μπορω να βγαλω νόημα Τα μηνύματα του FB μπορεις να τα δεχεσαι απ ευθειας απο τα μηνυματα σα να εχεις sms (το ανοίγεις από τα settings) και αν καρφιτσώσεις τον εαυτό σου στην αρχικη οθόνη σου εμφανίζονται ειδοποιήσεις στο Live tile σου. Γενικά μπορεις να λειτουργησεις το FB χωρις καμια εφαρμογη αν το επιθυμείς αλλα υπάρχει και η εφαρμογή για παράλληλη χρήση
geozc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα προσωπικά εννοώ αποκλειστικά στο θέμα συνομιλία fb!! Ότι με τον τρόπο που λες πρέπει να πάω στα μηνύματα κ να πατήσω ότι είμαι συνδεδεμένος στην συνομιλία fb για να μου έρχονται τα μνμ!!! Δεν τα έχω καταφέρει να μην εμφανίζομαι σε συνομιλία κ να λαμβάνω μνμ παρά μόνο με την εφαρμογή του fb... Μου έρχονται τα μνμ χωρίς να ειμαι ενεργός στην συνομιλία!! Τώρα αν γινεται κ απο το ίδιο το Τηλ. Χωρίς μεσολάβηση της εφαρμογής fb δεν το έχω καταφέρει ακομα ακομα κ απο τις επιλογές που έχει απουσιάζω... Κτλ... Πάλι σε δειχνει ενεργό σε συνομιλία !!!
GiannisWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 κάτι άκυρο, πάω να μπω στο e-shop απο το κινητό και μόλις πατάω απο την αρχική του σελίδα πχ υπολογιστές δεν κάνει τίποτε, ουσιαστικά δεν ανοίγει τις πλαϊνές καρτέλες που είναι αναδυόμενες . τι παίζει να φταίει ?
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κοιτα προσωπικά εννοώ αποκλειστικά στο θέμα συνομιλία fb!! Ότι με τον τρόπο που λες πρέπει να πάω στα μηνύματα κ να πατήσω ότι είμαι συνδεδεμένος στην συνομιλία fb για να μου έρχονται τα μνμ!!! Δεν τα έχω καταφέρει να μην εμφανίζομαι σε συνομιλία κ να λαμβάνω μνμ παρά μόνο με την εφαρμογή του fb... Μου έρχονται τα μνμ χωρίς να ειμαι ενεργός στην συνομιλία!! Τώρα αν γινεται κ απο το ίδιο το Τηλ. Χωρίς μεσολάβηση της εφαρμογής fb δεν το έχω καταφέρει ακομα ακομα κ απο τις επιλογές που έχει απουσιάζω... Κτλ... Πάλι σε δειχνει ενεργό σε συνομιλία !!! ναι σε αυτο μαλλον εχεις δικιο, φαινεσαι Online παντα. Σε αυτην την περιπτωση ναι πρεπει να χρησιμοποιησεις την εφαρμογή κάτι άκυρο, πάω να μπω στο e-shop απο το κινητό και μόλις πατάω απο την αρχική του σελίδα πχ υπολογιστές δεν κάνει τίποτε, ουσιαστικά δεν ανοίγει τις πλαϊνές καρτέλες που είναι αναδυόμενες . τι παίζει να φταίει ? στο δικο μου WP δουλευει μια χαρα, ξαναπατα το καμια φορα ακομα
GiannisWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 το έχω πατήσει 100 φορές και τίποτε, σκέφτομαι μήπως έκανα εγώ καμία βλακεία στις ρυθμίσεις, ie έχω
disqualified Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 κανε λιγο zoom και πατα το παλι, εμενα μου δουλευει κανονικα παντως, το παταω και στα δεξια εμφανιζονται τ προιοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα