Junior22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχω τη δυνατοτητα να επιλεξω σε ενα απο τα 2 παραπανω λογισμικα αλλα δεν ξερω ποιο!Χρησιμοποιω εδω και χρονια τα 7 του θειου και με βολευουν αρκετα,ωστοσο εχω winmob και μου αρεσει το interface του και δε θα με πειραζε να εχω την επιλογη του κλασσικου desktop και του καινουριου interface στον υπολογιστη.Ομως δεν ξερω αν υπαρχουν θεματα με τα 8αρια(συχνα bugs,buffering κλπ) και αν θα λειτουργουν το ιδιο καλα στο συστημα της υπογραφης μου.Τελος αν καταληξω στα 8,να επιλεξω τα 8 ή 8.1?
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχουν θέματα γενικά, να βάλεις τα 8.1 χωρίς δεύτερη σκέψη. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα 8/8.1 είναι πιο γρήγορα, πιο σύγχρονα, βελτιωμένα windows 7. Πέραν του metro και του start, θα δεις το γνώριμο περιβάλλον, δεν θα σε ξενίσουν καθόλου. Και εγώ πραγματικά θεωρώ τα win7 ως τα καλύτερα windows, για την εποχή τους όμως. Η οποία πέρασε.Έχω εγκαταστήσει πολλών ειδών software, δεν συνάντησα πουθενά πρόβλημα. Και αν δεις το σύστημά μου είναι αρκετά παλιότερο από το δικό σου, δεν βλέπω τον λόγο να παρουσιαστεί κάποιο θέμα. Bugs δεν έχω συναντήσει, με το buffering τι εννοείς;
flik Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Σίγουρα 8.1. Boot to desktop διαλέγεις εσύ, και αντί για το start menu έχεις την οθόνη με τα πλακίδια, την οποία αμα την τακτοποιήσεις, είναι πολύ πιο βολική απο το κλασικό start menu (το οποίο και αυτό μπορείς να έχεις με κάποιο απο τα αμέτρητα utilities). Έχω περάσει άπειρα προγράμματα κάθε είδους σε win8/8,1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Κοιτάς απο τώρα οι drivers κάθε συσκευής να υποστηρίζονται (έχω βρει κανα 2 usb wifi που δεν δουλεύουν, ενώ δούλευαν σε win7) και προχωράς στο setup.
Junior22 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μαλιστα!Επομενως παω στα 8.1.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα