Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγνωμη παιδες αλλα εχω δει δεκαδες αναφορες και εδω και σε αλλα φορουμ για υποθεσεις apple/xbox one/ps4 που μετα το ετος πηγαν με προβλημα φαγανε το αρχικο ακυρο και μετα με επιθετικη συμπεριφορα για νομο ΕΕ και καταγγελια βρηκανε δικιο

και αν γινεται καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο ισχυουν αλλα μετρα σε ολη την ευρωπη και αλλα στην χωρα μς

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

συγνωμη παιδες αλλα εχω δει δεκαδες αναφορες και εδω και σε αλλα φορουμ για υποθεσεις apple/xbox one/ps4 που μετα το ετος πηγαν με προβλημα φαγανε το αρχικο ακυρο και μετα με επιθετικη συμπεριφορα για νομο ΕΕ και καταγγελια βρηκανε δικιο

και αν γινεται καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο ισχυουν αλλα μετρα σε ολη την ευρωπη και αλλα στην χωρα μς

Ποιος σου είπε ότι ισχύουν άλλα στην Ευρώπη και άλλα στην Ελλάδα?

Όσο αφορά το ps4 τουλάχιστον ισχύουν ακριβώς τα ίδια. Μάλλον δεν διάβασες τα προηγούμενα ποστ μας.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

συγνωμη παιδες αλλα εχω δει δεκαδες αναφορες και εδω και σε αλλα φορουμ για υποθεσεις apple/xbox one/ps4

Spoiler

Για το πρωτο ειναι καραγκιοζιλικια των πωλητων αυτα που ολοι 1 χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας σου αναφερουν μονο.

Ενω η infoquest αναγνωριζει κανονικα τον 2ρο χρονο(που δεν σου λενε)και αν πας απο εκει με την αποδειξη σου επισκευαζουν το κινητο.

Παρε τους τηλεφωνο αν θες και ρωτα τους.

Το ιδιο ισχυει και με το Xbox. Εχεις 2 χρονια κανονικα στην κονσολα αν την κανεις register που εκει μιλας με την ιδια την εταιρεια.Ρωτησε ολους τους κατοχους One X στο διπλα θεμα να σου πουν ποση εγγυηση τους εμφανιζει που την εχουν κανει register.

Μονο στο Ps4 ειναι αυτο το μπαχαλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως τα μπέρδεψες λίγο?

Εδώ δεν μιλάμε για το xbox one  ή για οποιαδήποτε άλλη συσκευή αλλά για το ps4.

Και το xbox one δίνει κανονικά 2 χρόνια και το αναφέρουν παντού αυτό και τα μαγαζιά αλλά και η ίδια η Microsoft.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Γιαυτο γραφω σε κρυφο κειμενο για να απαντησω στο παραπανω off topic σχολιο.

Περαν τουτου οπως ειπα παραπανω τσαμπα τα γραφουμε παλι για τις εγγυησεις εδω γιατι ολο και καποιος θα ξαναπεταχτει αργοτερα να ρωτησει για αυτες και αντε παλι τα ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδες,  εχω καποιες αποριες, αν γνωριζει καποιος και μπορει να απαντησει.
Αν ισχυει 2 χρονια εγγύηση βαση ευρωπαικων νόμων για το ps4.
Εχω αγορασμένη την κονσολα 26/5/17 και μου λενε στα public οτι δεν υπαρχει εγγυηση και θα πρεπει να πληρωσω αναλογα το προβλημα (60-70 αμα ειναι HDD, 170-205 αν ειναι πλακετα).

Γνωριζει καποιος αν μπορω να κανω κατι , οπως να απευθυνθώ στον συνηγορο του καταναλωτη ή οτιδηποτε άλλο?

Διαβασα ολα τα προηγουμενα posts , μπορει να μου διεφυγε καποιο αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ενα τελικο συμπερασμα, αν τελικα αξιζει και αν μπορω να το κυνηγήσω το θεμα με την εγγύηση.

Επεξ/σία από geo4sar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...