CastorTroy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με την σύνδεση conn-x που έχω. Το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας όλα είναι καλά και οι ταχύτητες σούπερ (είμαι κοντά στο κέντρο). Το θέμα είναι πως τουλάχιστον 2 με τρεις φορές την ημέρα, στα καλά καθούμενα, είτε τρέχω κάποια εφαρμογή που τρώει ιντερνετ είτε όχι, βγαίνω εκτός σύνδεσης. Η σύνδεση μου γράφει ότι είναι "περιορισμένη", ο browser δεν φορτώνει σελίδες και το πρόβλημα λύνεται άλλες φορές μόλις κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή (wtf?), άλλες μόλις ανοιγοκλείσω το ρούτερ και άλλες απλά με υπομονή μετά από κάποια ώρα. Το ανέφερα ως βλάβη στον ΟΤΕ και σήμερα ήρθαν δυο παιδιά να το κοιτάξουν. Συνδεσμολογία και γραμμή τους φάνηκαν κομπλέ οπότε το μόο που έκαναν τελικά είναι ένα update στο firmware του ρούτερ. Με διαβεβαίωσαν πως από εδώ και πέρα δεν θα έχω πρόβλημα και όλα θα είναι οκ ενώ υπάρχει μόλις 1% πιθανότητα να θέλει αλλαγή το ρούτερ. Παρόλα αυτά και σήμερα το βράδυ είχα τα ίδια - 4-5 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας είχα ξαφνικές αποσυνδέσεις. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω γι αυτό απευθύνομαι σε σας μήπως έχετε καμιά ιδέα. Το ρούτερ μου είναι το κλασικό ΖΤΕ του ΟΤΕ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 α,σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ? β.εκεινη την στιγμη με αλλο pc εχεις νετ? γ.πεταμα το ρουτερ στεγνα.απειρα θεματα για τα zte.
CastorTroy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 α,σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ? β.εκεινη την στιγμη με αλλο pc εχεις νετ? γ.πεταμα το ρουτερ στεγνα.απειρα θεματα για τα zte. α. Συνήθως κανένα λαμπάκι δεν σβήνει β. Τις περισσότερες φορές δουλεύει ταυτόχρονα στο PC της και η κοπέλα μου - άλλες φορές ενώ δεν έχει ο ένας, έχει ο άλλος ενώ κάποιες άλλες δεν έχει κανείς. Πιο συχνά πάντως αν ο ένας δεν έχει, ο άλλος σερφάρει κανονικά. γ. Έχεις κάποιο router υπ'όψιν να το αλλάξω; Παρεμπιπτόντως τώρα τελευταία αρχίζω και δοκιμάζω σύνδεση με καλώδιο (για να δω αν είναι θέμα του ασύρματου) και όσες φορές το συνέδεσα έτσι πήγαινα σφαίρα χωρίς διακοπές (αν και δεν το χρησιμοποίησα πολλές ώρες).
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 α. Συνήθως κανένα λαμπάκι δεν σβήνει β. Τις περισσότερες φορές δουλεύει ταυτόχρονα στο PC της και η κοπέλα μου - άλλες φορές ενώ δεν έχει ο ένας, έχει ο άλλος ενώ κάποιες άλλες δεν έχει κανείς. Πιο συχνά πάντως αν ο ένας δεν έχει, ο άλλος σερφάρει κανονικά. γ. Έχεις κάποιο router υπ'όψιν να το αλλάξω; Παρεμπιπτόντως τώρα τελευταία αρχίζω και δοκιμάζω σύνδεση με καλώδιο (για να δω αν είναι θέμα του ασύρματου) και όσες φορές το συνέδεσα έτσι πήγαινα σφαίρα χωρίς διακοπές (αν και δεν το χρησιμοποίησα πολλές ώρες). ωραια αρα το ιντερνετ δεν πεφτει.και δεν πεφτει εφοσον λες οτι η κοπελα σου συνηθως μπαινει ειτε μπαινεις εσυ οταν δεν εχει αυτη. γ.θα βρεις απειρα θεματα για αγορα ρουτερ αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις.ακριβα και καλα παμε σε draytek και μετα σε πιο φτηνα Netgear,d -link αν δεν στο κανει με καλωδιο και στο κανει με ασυρματο μονο τοτε δοκιμασε α.αλλο καναλι .οχι aUto οχι 12 οχι 13 channel. β.αλλο κλειδωμα. γ.αλλους drivers στις ασυρματες καρτες.και για το wifi κανουν παραπονα πολλοι για το zte.αστο για λιγο με καλωδιο να δεις αν στο κανει. firmware δεν νομιζω να βρεις για αυτο το ρουτερ αλλα αν βρεις πιο καινουριο περασε το.
CastorTroy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ωραια αρα το ιντερνετ δεν πεφτει.και δεν πεφτει εφοσον λες οτι η κοπελα σου συνηθως μπαινει ειτε μπαινεις εσυ οταν δεν εχει αυτη. γ.θα βρεις απειρα θεματα για αγορα ρουτερ αναλογα τι λεφτα θες να δωσεις.ακριβα και καλα παμε σε draytek και μετα σε πιο φτηνα Netgear,d -link αν δεν στο κανει με καλωδιο και στο κανει με ασυρματο μονο τοτε δοκιμασε α.αλλο καναλι .οχι aUto οχι 12 οχι 13 channel. β.αλλο κλειδωμα. γ.αλλους drivers στις ασυρματες καρτες.και για το wifi κανουν παραπονα πολλοι για το zte.αστο για λιγο με καλωδιο να δεις αν στο κανει. firmware δεν νομιζω να βρεις για αυτο το ρουτερ αλλα αν βρεις πιο καινουριο περασε το. firmware υποτίθεται πως μου αναβάθμισαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ όταν ήρθαν - μιας και δεν έκαναν τίποτε άλλο ούτως ή άλλως. Κανάλι μου έχουν αλλάξει μια φορά μέσω τηλεφωνικής τεχβικής υποστήριξης. Άλλο κλείδωμα και άλλους drivers δεν ξέρω πως να κάνω, θα ψάξω φαντάζομαι και θα δω... Ευχαριστώ πολύ πάντως.
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 firmware υποτίθεται πως μου αναβάθμισαν οι τεχνικοί του ΟΤΕ όταν ήρθαν - μιας και δεν έκαναν τίποτε άλλο ούτως ή άλλως. Κανάλι μου έχουν αλλάξει μια φορά μέσω τηλεφωνικής τεχβικής υποστήριξης. Άλλο κλείδωμα και άλλους drivers δεν ξέρω πως να κάνω, θα ψάξω φαντάζομαι και θα δω... Ευχαριστώ πολύ πάντως. το κλειδωμα το αλλαζεις μεσα απο το Interface του ρουτερ. drivers κατεβαζεις ειτε απο το site της καρτας δικτυου πχ tp link ειτε κατεβαζεις απο το site του κατασκευαστη του chipset.βολευει απο το site της εταιρειας της καρτας.ειναι πιο ευκολο με βαση το μοντελο.επισης καποια στιγμη παρε κανα νεο ρουτερ και αστο στην ακρη το zte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα