Liakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα αλλαξα ψυχτρα σημερα αλλα μετα την αλλαγη δεν αναβει καθολου, δεν ανταποκρινεται καθολου οταν παταω το κουμπι. Δυο πραγματα που συμβαινουν: 1 το φωτακι της gpu ειναι αναμενο. 2 οταν παταω το κουμπι ακουγεται ενα 'τσικ' απο το τροφοδοτικο. Μπαταρια εβγαλα, ξανατσεκαρα καλωδια, ο cpu φαινεται να κουμπωνει καλα δεν κουνιεται καθολου ντιπ, ΔΕΝ υπαρχει δυνατοτητα δοκιμης αλλου cpu mobo και λοιπα. Ολα τα hardware μου δεν εχουν κλεισει ουτε χρονο.
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ πιθανό να ξεπατώθηκε το τροφοδοτικό σου... 450άρι (παρόλο που είναι καλό) για το Hardware σου μου φαίνεται λίγο. Εδώ το δικό μου cx430 με core2quad και hd4850 και δουλεύει στο όριο περίπου. Αν μπορείς δοκίμασε με κάποιο άλλο ή δοκίμασε το συγκεκριμένο τροφοδοτικό σε κάποιο άλλο pc.
Liakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν ειναι psu τοτε πως παιρνει ρευμα η gpu οταν αναβω το τροφοδοτικο; πιστευω κατι εκανα στην αλλαγη ψυχτρας. Κανα βραχυκυκλωμα η mobo; ο cpu τιποτα;
Liakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφερον... το προβλημα ειναι στις θυρες sys_fan και cpu_fan. Οταν το φαν της ψυχτρας ειναι στην cpu_fan δεν μπορω να βαλω αλλον φαν σε καμια sys_fan. Τελικα εβαλα της ψυχτρας στην sys_fan1 και ταυτοχρονα εχω φαν στην sys_fan2 και η cpu_fan κενη και αναβει το μηχανημα.
SPANK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 χμμ ισως να κανεις καποιο βραχυκύκλωμα με τα fans η να εχεις καποιο πρόβλημα το βύσμα στην motherboard , το τσικ παντως που άκουσες απο το τροφοδοτικό αν ηταν οντως απο εκει πρέπει να σε ανησυχεί.
Demon Lord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Και πάλι είναι πολύ λίγα τα 450 για το σύστημα, κατά την άποψή μου. Επίσης η mobo, αν όντως έγινε έτσι, έχει θέμα φίλε μου. Δε μπορεί να βραχυκυκλώνει το cpu_fan όταν βάζεις την ψύκτρα επάνω, αφού γι'αυτό το λόγο είναι εκεί. Στη θέση σου θα την πήγαινα πίσω, λογικά είναι εντός εγγύησης. 1
Liakos10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Οταν εχω την ψυχτρα στην cpu_fan, αν οι sys_fan ειναι κενες τοτε παλι αναβει. το τσικ ακουγοταν απο το psu αλλα πολυ ελαχιστα σε φαση οτι επρεπε να εχω το αυτι μου εκει κοντα για να το ακουσω Ολα ηταν οκ μεχρι που αλλαξα ψυχτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα