selianx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ενδιαφέρομαι για αγορά καινούριων ηχείων για τον υπολογιστή, αυτή τη στιγμή έχω αυτά της υπογραφής μου αλλά θα ήθελα να τα βάλω σε ένα δεύτερο σύστημα που έχω, και να αγοράσω καινούρια για αυτό που έχω στην υπογραφή μου επίσης.Από θέμα χρήσης : Παίζω παιχνίδια, βλέπω ταινίες, ακούω μουσική.Έχω διαβάσει σε πολλά νήματα ότι πολλοί προτείνουν τα μονιτορς. Αξίζουν; Έχουν δυνατό ήχο; Επειδή η αδερφή μου ακούει ηλεκτρονική μουσική και DnB θα είναι ικανοποιητικά χωρίς subwoofer;Σε σύστημα 5.1 η καλύτερη λύση τοποθέτησης που μπορώ να σκεφτώ για το δωμάτιο μου είναι τα πίσω ηχεία να είναι 1.5 μέτρο περίπου πίσω απ'τη καρέκλα του γραφείου, κάτω από το κρεβάτι.Ρωτάω εσάς που σίγουρα γνωρίζετε πολύ περισσότερα από εμένα Μπάτζετ έχω μέχρι τώρα πει 60-80 ευρώ, αλλά αν είναι να πάμε σε μόνιτορ με την απόδοση να ανεβαίνει κατακόρυφα (ποιότητα κλπ) ίσως καταφέρω να το ανεβάσω στα 100-120.Αν είναι εφικτό, να μην είναι τόσο κακομούτσουνα και χρώμα μαύρο!Κάποιες αξιόλογες προτάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Mau-Maus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 αφου δεν θα ακους μονο μουσικη πηγαινε σε sub ! αυτο το πραγματακι δινει εστω καποιο μπασσο στις ταινιες κ τα παιχνιδια αυτα https://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech-Surround-Sound-Speakers-Z506.html ειναι τελεια για τα λεφτα τους κ πολυ ομορφα ..
selianx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ φίλε! Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η Logitech, συνήθως δεν το κάνει, για τα λεφτά που παίρνει κάθε φορά βέβαια!Τελικά πήρα τα X-530 μιας και τα βρήκα σε καλή τιμή. Έχω μια ερώτηση. Τους δορυφόρους πίσω και κέντρο, να τους συνδέσω στο sub ή στη μητρική - μιας και αυτή διαθέτει τις κατάλληλες υποδοχές - ή δεν έχει κάποια σημασία;
Mau-Maus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ολα τα ηχεια στο sub τα συνδεεις και μετα με ενα καλωδιακι 3.5 ta συνδεεις στην μητρικη .. καλοριζικα φιλε ..
fatals Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι να πάρεις καλύτερα ηχεία απ'τα σαπιο logitech. H διαφορά στον ήχο είναι χαοτική. http://www.skroutz.gr/s/317572/Edifier-S330D.html Εγώ θα σου πρότεινα αυτά. Ο ήχος τους είναι πάρα πολύ καθαρός και το μπάσο όσο πρέπει να είναι. Α και για να μην παρεξηγηθώ, έχω logitech. Που αν ήξερα κάτι περισσότερο τότε δε θα τα βλεπα καν.. Edit. Άκυρο τώρα είδε τί πήρες. Καλορίζικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα