ksts_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα.εχω γυρω στις 1000 ονομασιες προοντων και θελω να φτιαξω καρτελακια για τα ραφια μου. Εφτιαξα την φορμα και τα καρτελακια στο word αλλα πρεπει τωρα να κατσω και να τα περασω ενα ενα και να φτιαχνω και την μορφοποιηση καθε φορα σε καθε ταμπελακι,θα μου παρει πολυ χρονο. Εδω θελω να ρωτησω αν υπαρχει η καποιο προγραμμα η καποιος τροπος που να του ρυθμισω το μεγεθος στο καρτελακι και να του θεσω και που θα παει καθε παραγραφος και με τι γραμματοσειρα απο πριν και εγω μετα να γραφω μονο τις περιγραφες.γινεται η ζηταω πολλα? Ευχαριστω για οποια απαντηση
nikomas50 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ψάξε μήπως σ' εξυπηρετούν προγράμματα που φτιάχνουν επαγγελματικές κάρτες όπως κάποιο από τα: SF-Business Card Belltech Business Card Designer Pro EximiousSoft Business Card Designer SmartsysSoft Business Card Maker Business Card Designer Plus
mikelamar Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εγω για την ίδια δουλειά χρησιμοποιώ το Corel draw ή το adobe illustrator Sent from my iPhone using Insomnia
ksts_m Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Εγω για την ίδια δουλειά χρησιμοποιώ το Corel draw ή το adobe illustrator Sent from my iPhone using Insomnia μωρε το ειδα οτι το corel δουλευουν αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να το δουλεψω.και δεν εχω και πολυ χρονο μπροστα μου. ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα