Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όπως μπορείτε να δείτε είμαι νέος κ δεν ξέρω καλά τα πράγματα  :-D έχω βάλει μια αγγελία με το σύστημά μου στο φόρουμ εδώ για ανταλλαγή και μου ήρθε μία προσφορά για ανταλλαγή  με mac mini Late 2012. Αξίζει ή όχι? αυτό είναι το συστήμα μου. 
CASE: silencio 550
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: coolermaster 700w
CPU: Intel i5 4670k Haswell 22nm
MOBO: ASrock H87 Pro4
RAM: Crusial 8gb ddr3
GPU: Sapphire 5500 ultimate
HDD-SSD: 60 gb ssd + 80 gb HDD

( ελπίζω να επιτρέπεται αυτό που κάνω τώρα   :ph34r:
  ) Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!!!

Δημοσ.

Παιδιά όπως μπορείτε να δείτε είμαι νέος κ δεν ξέρω καλά τα πράγματα  :-D έχω βάλει μια αγγελία με το σύστημά μου στο φόρουμ εδώ για ανταλλαγή και μου ήρθε μία προσφορά για ανταλλαγή  με mac mini Late 2012. Αξίζει ή όχι? αυτό είναι το συστήμα μου. CASE: [/size]silencio 550[/size]ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:[/size] coolermaster 700w[/size]CPU: [/size]Intel i5 4670k Haswell 22nm[/size]MOBO: [/size]ASrock H87 Pro4[/size]RAM: [/size]Crusial 8gb ddr3[/size]GPU: Sapphire 5500 ultimate[/size]HDD-SSD: [/size]60 gb ssd + 80 gb HDD

( ελπίζω να επιτρέπεται αυτό που κάνω τώρα   :ph34r:[/size]  ) Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!!!

Εσύ με τι θες να το ανταλάξεις?
Δημοσ.

με κατι αντιστοιχο αυτου που δινω. απλα ρωταω για το αν ειναι συμφερον η οχι. ειδα επισης οτι μπορει να παρει κ mac and windows το mac mini ( οποτε δεν θα χρειαστει να "ξεχασω" το gaming). εσυ-εσεις θα δεχόσασταν την ανταλλαγη αυτη? 

Δημοσ.

με κατι αντιστοιχο αυτου που δινω. απλα ρωταω για το αν ειναι συμφερον η οχι. ειδα επισης οτι μπορει να παρει κ mac and windows το mac mini ( οποτε δεν θα χρειαστει να "ξεχασω" το gaming). εσυ-εσεις θα δεχόσασταν την ανταλλαγη αυτη? 

Εγω θα ελεγα να παρεις μια gtx 760 ή μια r9 270x και να κανεις hackintosh! Με τετοιο cpu που εχεις σκοτωνεις ολα τα mac mini και συμφερει καλυτερα να κανεις hackintosh παρα να ανταλλαξεις με mac mini παλαιοτερων χαρακτηριστικων! Οτι θες μπες εδω

Δημοσ.

Τα spec του Mac mini είναι αυτά http://support.apple.com/kb/SP659

Δεν νομίζω ότι είναι αντίστοιχα με το δικό σου εκτός και το Mac mini έχει ssd και 8gb ram, αλλά και πάλι η κάρτα γραφικών δεν είναι ότι καλύτερο για παιχνίδια....

Εκτός και δεν σε ενδιαφέρει να τα αλλάξεις με κάτι αντίστοιχο σε specs αλλά σε λεφτά. Νομίζω αν ήθελες κάτι αντίστοιχο σε specs δεν θα εμπαινες καν στον κόπο να μας ρωτήσεις.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...