Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια αναβάθμιση στο τροφοδοτικό μου καθώς αυτή τη στιγμή είμαι κάτοχος από ένα 500W. Άρχισα να παρατηρώ ότι δεν είναι αρκετό για να υποστηρίξει το Hardware όταν αγόρασα ένα καινούργιο κουτί το οποίο είχε παραπάνω ανεμιστηράκια  και μετέφερα όλο μου το hardware σ'αυτό. Το πρόβλημα λοιπόν που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ είμαι μέσα σένα game από 300 fps σταθερά πέφτω ξαφνικά στα 10. Το παρατήρησα για ένα χρονικό διάστημα και είδα ότι την ώρα που πέφτουν τα fps  μου πέφτει παράλληλα και το Voltage του CPU(από 1.35 πάει στο 0.89). Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να συσχετίζονται αυτά τα δυο, αλλά με το googlarisma μέχρι στιγμής όλα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Τα specs από το pc είναι:

1. GPU: AMD Radeon HD 7770
  2. CPU: AMD Phenom II X4 965 processor
  3. RAM: 16GB
  4. MB: msi 760gm - p23 fx
  5. PSU: 500W

Θα ήθελα να προσθέσω επίσης ότι ο κατασκευαστής για τη συγκεκριμένη GPU προτείνει minimum 500W. Αυτή τη στιγμή διαθέτω έως και 100 ευρό για αλλαγή τροφοδοτικού. Αν μπορείτε να με φωτίσετε στο τι ακριβώς συμβαίνει και να μου προτείνεται τροφοδοτικά θα το εκτιμούσα πολύ.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

το κάνει σε όλα όσα έχω παίξει μέχρι στιγμής, μετά την σύνδεση από τα νέα ανεμιστηράκια στο καινούργιο κουτί...ακόμα και σε low quality αλλά και σε High συμβαίνει το ίδιο πράγμα!

Δημοσ.

Η κάρτα δεν είναι και για high/ultra σε πολλούς σύγχρονους τίτλους σε 1080p αλλά έχεις και περίεργα συμπτώματα.Ξεκίνα με την αλλαγή τροφοδοτικού γιατί έτσι και αλλιώς χρειάζεται και θα δεις πως θα πάει.Τσέκαρε αν θες και για ιούς/trojan και κάνε και έναν έλεγχο με hdsentinel τον σκληρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...