manassis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εχω αγορασει το root checker pro του ιδιου και μου τα δειχνει ολα root
Zergoulini Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τοτε ψαξε μεσα απο το s user να δωσεις αδεια root στο clean master. Μου κανει εντυπωση παντως επρεπε να στο κανει αυτοματα.
manassis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 οταν ανοιγω το clean master μου ζητα αδεια το SU και του την δινω τι αλλο να κανω?εκανα παλυ ελεγχο ξανα εχθες και ειναι ολα root
Zergoulini Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Θα το κοιταξω και εγω στο δικο μου να δω. Θα σε ενημερωσω το απογευμα.
manassis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) οκ ευχαριστω εληξε και η συνδρομη μου στο imageshack να σου στειλω εικονες Καλημερα ΤΕΛΙΚΑ ολλα οκ αρχισε την απεγκατασταση σε μερικα μου γραφει συμβουλη κρατηστε και σε αλλα μη απεγκαταστασιμο(email)σ ευχαριστω πολυ να εισαι καλα αυτο το λυσαμε τωρα θελω να μεταφερω στην καρτα micro sd καποιες εφαρμογες,ποιο ειναι το καλλιτερο και ευκολοτερο προγραμμα για ρουτ συσκευη? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από manassis
Zergoulini Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω χρησιμοποιουσα σε καποια φαση το Apps to sd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd Υπαρχουνε και αλλα ποιο ψαγμενα οπως το Links to SD https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD Το 2ο προσεξε το λιγο γιατι σου δινει την δυνατοτητα να μεταφερεις τα παντα στην SD. Μην κανεις καταλαθος κατι και γινει καμια ζημια. Δοκιμασε το 1ο που ειναι ποιο ασφαλες μιας και μεταφερει μονο εφαρμογες. Τιποτα να σε καλα!
manassis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ευχαριστω και το δευτερο με προειδοποιει καλο βραδυ
manassis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) εχω κι ενα αλλο προβλημα.... το tablet εχει δυο sim οπου εβαλα δυο vodafone οταν λοιπον περνω το 1252 και αρχιζει να μιλαει σβηνει η οθονη την κρατω με χιλια βασανα οταν ομως πατησω το πληκρολογειο εκει σβηνει αμεσως και δεν προλαβαινω να πατησω τιποτα(αριθμο),τι κανω λαθος?η τι ρυθμιση θελει?ευχαριστω σορρυ που γραφω τοσο αργα αλλα αργησα να γυρισω απο Χανια Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2014 από manassis
Zergoulini Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για επελεξε να εχεις παντα ενεργοποιημενη την οθονη απο τις ρυθμισεις. Στο κανει παλι?
manassis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Δυστυχως η εφαρμογη contacts εχει σταματησει,αυτο μου γραφει και δεν ανοιγουν οι επαφες καθως και τα δυο πληκτρολογια του τηλ,θα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,το εκανα αλλα τιποτα εκανα ρισετ τιποτα δεν ανοιγουν οι επαφες και δεν υπαρχει πληκτρολογιο για τις κλησεις,σαν να μην υπαρχουν δυο sim τηλ τι κανω? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2014 από manassis
Zergoulini Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ρε συ μηπως πειραξες τιποτα και αφαιρεσες κατι που δεν επρεπε? Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω. Δεν βρισκω λογο να σου το κανει και μετα απο επανναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Για Googlαρε λιγο να δεις τι παιζει.
manassis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 καλημερα κατι πρεπει να εχω σβησει,και μαλον καποιο απο τα κινεζικα να ειναι.Απ οτι ειδα πολλες εφαρμογες ειναι απενεργοποιημενες και το κακο ειναι οτι δεν μπορω να τις ενεργοποιησω δεν μου δινει τετοια επιλογη
Zergoulini Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Hard Reset δοκιμασες? Λογικα θα στα επαναφερει ολα, θα σου βγαλει και το Root νομιζω.
manassis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ναι αλλα μειναν ολα οπως ηταν δεν αλλαξε τιποτα
manassis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 αν θες κοιτα εδω http://youtu.be/JX4pTQf-BMY ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα