itsgosu Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 έχουν μεγάλη διαφορά με τα 2nd gen? για κανά facebook το θέλω σκαιπ και pdf διαβασμα να μην έχω συνέχει το retina πέρα δώθε απλά. τι λέτε δεν θέλω να σκάσω μια περιουσία
forgotten Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 οχι μακρυα απλα και λιτα,για τα λεφτα που θελει το first gen παιρνεις ενα αξιοπρεπες android και κανεις πολυ περισοτερα..
Iphone.expertGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα σου προτεινα πρωτη γενια.Αναμεσα σε 1st gen και 2 gen εννοειται καλυτερο το 2..Αλλα στα λεφτα που παιζουν πλεον θα βρεις και ipad 3 με 250.οποτε για εμενα αυτη ειναι η καλυτερη η επιλογη.
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε ένα android αξιοπρεπέστατο με 200 ευρω. Το ipad μίνι το πρώτο μεταχειρισμένο αν θέλεις 7αρι πολυ καλη επιλογή! 1
106kostas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Συμφωνώ και εγώ καλύτερα το 2nd edition εάν μπορείς να πάρεις ή μεταχειρισμένο ipad 3 .
disqualified Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλύτερα apple για tablet αλλα πιστεύω θα σε βολέψει και το lg g pad για παράδειγμα αν θες να πεσεις κατω απο τα 300. Ωραίο και το 1st gen δε θα σε απογοητεύσει αλλα είναι αρκετα δελεαστική η μεγαλύτερη αναλυση όταν υπάρχει συν το δυνατοτερο hardware. Αυτό που δεν το κάνει καλή αγορά είναι η οχι και τόσο μεγαλη διαφορα τιμής από το 2nd gen. 1
DjVassel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Υπ΄οψιν, το 1st gen iPad mini, ακριβως επειδη δεν εχει retina, εχει παρα πολυ καλη διαρκεια μπαταριας.
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν αξιζει για κανενα λογο, οχι μονο λογω οθονης αλλα και λογω αργου επεξεργαστη. Φοραει τον ιδιο επεξεργαστη που εχει το ipad 2, που βγηκε το 2011, πριν 3 χρονια... Σε ios7 εχει τα κολληματακια του κλπ. Χτυπα ενα android σε αυτα τα χρηματα (που εχουν πολυ καλυτερη οθονη και ειναι χωρις κολληματα σε αυτα τα χρηματα) ή ανεβα χρηματικα και πηγαινε σε ipad mini retina. Σκεψου τελος και την λυση ενος windows 8.1 tablet στα 300€, αν δεν σε ενδιαφερουν οι εφαρμογες και το θελεις για browsing,pdf, skype. Εχει και το θετικο οτι ειναι πληρης υπολογιστης, οποτε θα μπορεις να κανεις περισσοτερο πραγματα. (πχ να κατεβασεις μια ταινια , να περασεις τις φωτο της φωτογραφικης σου, να γραψεις ενα word και να το εκτυπωσεις) ----------------------------- Η διαφορα σε επιδοσεις μεταξυ του αργου ipad mini 1st gen και του ipad mini retina ειναι τεραστια: http://www.anandtech.com/show/7519/apple-ipad-mini-with-retina-display-reviewed/2 πχ: Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2014 από haHa 2
basilis5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 γιατι να παρει το 3 αφου ειπε πως εχει το 4. το 1st gen ηταν ηδη αργο οταν κυκλοφορησε, ποσο μαλλον τωρα που χει βγει και Ios7.
darklordvader77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Υπ΄οψιν, το 1st gen iPad mini, ακριβως επειδη δεν εχει retina, εχει παρα πολυ καλη διαρκεια μπαταριας. Μα και το 2ο (που κατεχω) στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται απ ότι εχω δεί σε πραγματική χρήση σε σχέση με της κοπέλας μου (1st gen)..
haHa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Υπ΄οψιν, το 1st gen iPad mini, ακριβως επειδη δεν εχει retina, εχει παρα πολυ καλη διαρκεια μπαταριας. Το ipad mini retina εχει καλυτερη αυτονομια απο το ipad mini 1st gen. http://www.anandtech.com/show/7519/apple-ipad-mini-with-retina-display-reviewed/5 1
DjVassel Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλα τα benchmarks αλλα δεν λενε παντα την απολυτη αληθεια. Εχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2, βλεπω καλυτερη αυτονομια στο παλιο, ισως λογο ios 6 και ios 7 1
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εμένα πάντως δε με ενοχλεί καθόλου η οθόνη του 1st gen ούτε η ταχύτητα του γιατι το χρησιμοποιώ που και που και απο ότι βλέπω στο skroutz υπάρχει και στα 250. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο το 2nd gen και εχει περισσότερα ψωμια ακόμα αλλα δεν ειναι δα και καμια καταστροφή αν πάρεις το 1st gen στα 250 αν θέλεις apple. Ειδικά αν οι απαιτησεις σου δεν ειναι και στο θεο πραγμα που δεν ειναι κακο.
LEFteriz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 το ipad mini 1st gen ειναι τρελό μηχανάκι. καθαρά για ΤΑΜΠΛΕΤ έτσι;; (για πιο παραγωγικά πράγματα έχω το ASUS T100 ) Είχα nexus 7 το πρώτο και το έδωσα , χαλια χρώματα ξεθωριασμένη και η διαγώνιος 7'' δεν μου έλεγε και πολλά. Οι 8 ιντσες 4:3 τις θεωρώ ιδανικό για ταμπλετ τέτοιου μεγέθους΄. Τρελή αυτονομία σε standby δεν καίει κυριολεκτικά ΤΙΠΟΤΑ, το αφήνω για μέρες και εχει πέσει ελάχιστα η μπαταρία (σε ανδροιδ αυτά ούτε για αστείο). Την ανάλυση του την βρίσκω αξιοπρεπέστατη Αλλά επειδή το χρησιμοποιεί η κοπέλα μου πολύ, περιμένω κι ενα Teclast P89 8 ιντσο πάλι , ipad mini form factor στα 140 ευρώ. Αν το βρεις ΜΤΧ σε καλη τιμή χτύπα. οριακά ειναι τα 250 (οταν 300 εχει καινούργιο .
labrosviz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μην ακούς αυτούς που λένε για android προπάντων σε ταμπλετες...για τις δουλειές που το θέλεις το 1 ειναι κορυφή...έχουν περάσει τα πάντα από τα χέρια μου και πιστεύω οτι για διάβασμα Facebook παιχνίδια τα ipad ειναι οτι καλύτερο....φυσικά αν μπορέσεις να δώσεις κάτι παραπάνω για το retina ακόμα καλύτερα αλλα και με το 1 θα είσαι μια χαρά...αν δεν θες apple καλύτερα να κοιτάξει προς windows μεριά και μετά σε android...επειδή στα windows δύσκολα θα βρεις κάτι στα 250 ευρώ σε αυτήν την τιμή το 1ο μίνι ειναι μονόδρομος...προσωπική άποψη και στα λέω έχοντας δοκιμάσει αρκετές συσκευές... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα