Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,θέλω να ρωτήσω κάτι όσον άφορα την ram,λοιπόν είχα μια ραμ στην αρχή στα 4gb 1333

και αγορά άλλη μια λόγο το ότι το pc είναι 64bit πήρα άλλη μια 4αρα στα 1333 και την κούμπωσα και όλα ήταν καλά,πήγα ιδιότητες και μου έβγαλε 8gb,σήμερα που πήγα πάλι ιδιότητες μου γράφει,

8gb  (7,49gb είναι δυνατή η χρήση)την ραμ την έχω μια εβδομάδα και σήμερα μου το έβγαλε γιατί?  

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά επανήλθε!! :-D  

να σας πω ρε παίδες,ένα φιλαράκι μου πήρε και αυτός μια ραμ 4 gb γιατί είχε μια 2αρα και έχει windows 64bit,και αγόρασε και μια ψυχτρα άλλα δεν κούμπωνε γιατί αυτός έχει LGA 1156 άλλα η ψυχτρα ήταν νομίζω LGA2011  και έκανε μόνο για ι7 ενώ το φιλαράκι μου έχει ι5,ο χαζός την έβαλε με παντεντα άλλα του ανέβαζε θερμοκρασία και έβαλε πάλι την μανισια,και από τότε η μια ραμ δεν δουλεύει,δηλαδή λέει ότι έχει εγκατεστιμενη 6 άλλα δουλεύει η 3,96,της άλλαξε θέση και μετά έλεγε ότι έχει 6 ραμ άλλα σε χρήση δουλεύει 1.96,τι γίνετε με αυτό?καεικε η μια θήρα ραμ λέτε?

Δημοσ.

Αν και δέν νομίζω να έκαψε κάτι μιας και αν κάτι είναι να καεί το PC θα κλείσει αυτόματα, παίζει μια πιθανότητα να "πήρε" λίγο ο MC της CPU για να βγάζει τέτοιο θέμα ( αν και όπως είπα απίστευτο μου φαίνεται ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...