Wayward Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δλδ εσείς θέλετε χαραχτήρες που όταν πεθαίνουν εκατομύρια γύρω τους, λένε ανέκδοτα έλα ντε, ποιος έχει δίκιο...αναρωτιέμαι κι εγώ... ----- αυτό εννοούμε όταν λέμε σοβαρές - όχι να μας κάνουν επίδειξη κοινωνικοοικονομικής ανάλυσης... χαραχτήρες που αντιδρούν ρεαλιστικά, ακριβώς στην ίδια λογική που κι εσείς απορείτε όταν σε ένα horror το τέρας κυνηγάει την ηρωίδα αλλά αυτή δεν χρησιμοποιεί το μπαζούκα που κρατάει εδώ και μία ώρα στα χέρια της απλά δεν σας λέει κάποιος το ίδιο που γράψατε πιο πάνω, 'γιατί το βλέπετε τότε;' και γαμώ τις λογικές, ακυρώνεται η έννοια της κριτικής ταινιών εξ' ολοκλήρου αφού... με λίγα λόγια δεν πρέπει να δούμε ταινίες... που δεν θα μας αρέσουν... Καμία συνεννοήση πραγματικά... Πάμε άλλη μια: σε μια ταινία comic/superhero/whatever you wanna call it δε μπορούν οι χαρακτήρες να αντιδρούν πάντα ρεαλιστικά εξ ορισμού καθώς δε ζουν ρεαλιστικές καταστάσεις... γκεγκε? Και ναι μη βλέπεις ταινίες που ξέρεις πως δε θα σου αρέσουν, όπως εγώ δε βλέπω πολεμικές διότι ξέρω πως δε μου αρέσουν. Βλέπω comic based ταινίες διότι ΔΕ θέλω να δω ρεαλιστικές καταστάσεις και αντιδράσεις. Για αυτό το σκοπό ευτυχώς υπάρχουν άπειρες άλλες ταινίες τις οποίες επίσης βλέπω με την ίδια ευχαρίστηση. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Final Battle spoiler (blooper) 5
NickTG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δλδ εσείς θέλετε χαραχτήρες που όταν πεθαίνουν εκατομύρια γύρω τους, λένε ανέκδοτα έλα ντε, ποιος έχει δίκιο...αναρωτιέμαι κι εγώ... ----- αυτό εννοούμε όταν λέμε σοβαρές - όχι να μας κάνουν επίδειξη κοινωνικοοικονομικής ανάλυσης... χαραχτήρες που αντιδρούν ρεαλιστικά, ακριβώς στην ίδια λογική που κι εσείς απορείτε όταν σε ένα horror το τέρας κυνηγάει την ηρωίδα αλλά αυτή δεν χρησιμοποιεί το μπαζούκα που κρατάει εδώ και μία ώρα στα χέρια της απλά δεν σας λέει κάποιος το ίδιο που γράψατε πιο πάνω, 'γιατί το βλέπετε τότε;' και γαμώ τις λογικές, ακυρώνεται η έννοια της κριτικής ταινιών εξ' ολοκλήρου αφού... με λίγα λόγια δεν πρέπει να δούμε ταινίες... που δεν θα μας αρέσουν... Σε αυτή την ταινία ναι αυτό ήθελα. Αυτό ήταν το στυλ της και φαινόταν από το trailer ακόμα. Είναι σαν να πηγαίνεις να δεις το Captain America και να βγαίνεις μετά να λες πως ήταν αμερικανιά. Δεν χρειάζεται όλες οι ταινίες να έχουν "τόνο σοβαρότητας" ή ρεαλισμό. 3
oneofthem Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καμία συνεννοήση πραγματικά... Πάμε άλλη μια: σε μια ταινία comic/superhero/whatever you wanna call it δε μπορούν οι χαρακτήρες να αντιδρούν πάντα ρεαλιστικά εξ ορισμού καθώς δε ζουν ρεαλιστικές καταστάσεις... γκεγκε? με λίγα λόγια και sci-fi με ρεαλιστικούς χαραχτήρες δεν υπάρχουν αφού οι χαραχτήρες δεν ζουν ρεαλιστικές καταστάσεις... ρε παιδιά διαβάζετε αυτά που γράφετε ή οι μόνες ταινίες που έχετε δει είναι τα iron man; δλδ έλεος 1
Wayward Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δε συνεχίζω διότι υπάρχει πρόβλημα κατανόησης και όπως είπα και πριν (που φυσικά ούτε αυτό κατάλαβες) βλέπω σχεδόν όλα τα είδη κινηματογράφου αλλά τουλάχιστον εγώ ξέρω τι βλέπω, γιατί το βλέπω και τι να περιμένω από αυτό.
oneofthem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 όχι, νομίζω πως τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι λέτε (δεν θυμάμαι ποιοι το γράψανε συγκεκριμένα) η λογική είναι πως όλες οι ταινίες της marvel, όλα τα αστεία, όλοι οι χαραχτήρες, όλες οι σκηνές, και τώρα, αλλά και στο μέλλον, ήταν/είναι/θα είναι τέλειες για όλους όσους τις δουν αφού όλοι ξέρουν τι πάνε να δουν βάσει των προηγουμένων και από τη στιγμή που αποφασίζουν να πάνε θα πρέπει να τους αρέσει αυτό που πάνε να δούνε, χωρίς εξαιρέσεις και αιρετικούς τα κατάλαβα καλά τώρα;
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 δλδ εσείς θέλετε χαραχτήρες που όταν πεθαίνουν εκατομύρια γύρω τους, λένε ανέκδοτα έλα ντε, ποιος έχει δίκιο...αναρωτιέμαι κι εγώ... i get your point. και εγω εχω θεμα με αυτο, και ειναι ενας απο τους βασικους λογους που σταματησα να διαβαζω mainstream superhero comics εδω και χρονια. δεν γινεται να διαλυεται το συμπαν και οι "ηρωες" να το ριχνουν στο καλαμπουρι. σε βγαζει εξω απο την ενταση και το δραμα της στιγμης. αυτο το προβλημα το εχουν και πολλες blockbuster ταινιες, αλλα νομιζω το GOTG δεν ειναι μια απο αυτες. Εξαιρεση αποτελει μονο το τελος με το χορο και τον κακο, εκει το ξεφτιλισε λιγο ο σκηνοθετης, μου θυμισε σκηνη απο Naked Gun. ειμαι περιεργος να δω το Age of Ultron ποσο θα υποφερει απο αυτο. Ο Whedon ειναι γνωστος για τις εξυπνιστικες ατακες που ξεστομιζουν συνεχεια οι ηρωες του. Βασικα αυτο πιστευω ειναι και το μυστικο επιτυχιας των Avengers και GOTG: σαν ταινιες δεν παιρνουν πολυ σοβαρα τον εαυτο τους και με το χιουμορ τους στρεφουν αλλου την προσοχη του θεατη απο το ποσο γελοια η παραλογη ειναι η ολη κατασταση. (ρακουν που μιλαει, αεροπλανοφορο που πεταει,κτλ). Ομως το AOU υποτιθεται θα ειναι πιο σοβαρο,σκοτεινο και τραγικο. Θα καταφερει ο Whedon να ελεγξει την εμμονη του για αστεια η θα εχουμε παλι μια battle of quips οπως ηταν το πρωτο εργο, οποτε θα καταστραφει και το οποιο δραμα;
oneofthem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 anyway δεν υπάρχει θέμα, διαφωνούμε με τους περισσότερους και ακριβώς για αυτό γίνονται έτσι οι ταινίες απλά νομίζω πως δεν καταλαβαίνετε ότι δεν λέει κανείς να αφαιρεθούν τα αστεία ή το κομμάτι της φανταχτερής διασκέδασης και το interstellar που είναι σχεδόν στο άλλο άκρο είχε μια αστεία ατάκα στο τέλος πιθανόν πιο αστεία από ότι έχει ακουστεί σε όλο το mcu αλλά δεν έκανε γελοία τη σκηνή αφού μπορείς να βάλεις τόσο καλό αστείο σε τόσο 'σοβαροφανή' ταινία, σίγουρα μπορείς να το κάνεις και στο mcu μέσα σε ένα context όμως, όχι βάσει εγχειριδίου κάθε 10 λεπτά αστείο ότι να ναι, όπου να ναι, μήπως και πετύχει κανένα - από ότι φαίνεται και από whedon και από trailer το aou πάει για αλλαγή για να κρατήσει το ενδιαφέρον εγώ πιστεύω ότι πάλι θα έχει αστεία και νομίζω πως είναι μια ευκαιρία για να δούμε όλη στην πράξη ότι αν είναι καλά τοποθετημένα θα αρέσει σε όλους χωρίς να χάνει πουθενά για να γίνω πιο κατανοητός και να λήξει εδώ, εγώ δεν νομίζω πως αυτό που ζητάω αφαρεί κάτι από αυτό που βλέπουμε μέχρι τώρα αλλά ότι θα προσθέσει δε θέλω να χαλάσει αυτό που αρέσει σε εσάς για να αρέσει σε εμένα αλλά πιστεύω πως θα αρέσει και σε εσάς περισσότερο 1
gpgalanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Ε, αφού θα μας αρέσει κι εμάς περισσότερο (άσχετα που δεν το ξερουμε) τότε χαλάλι!
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μόνο εγώ το πρόσεξα αυτό? σε ποια σκηνη ειναι αυτο; δεν το βλεπω στη ταινια.
Kostasspil Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 σε ποια σκηνη ειναι αυτο; δεν το βλεπω στη ταινια. Αφού φεύγουν απ τον Τιβάν. Στο σημείο που ο Ντραξ, καλεί τον Ρόναν, συγκεκριμένα μόλις ο Ντραξ του λέει "you killed my wife, you killed my daughter", είναι η ακριβώς επόμενη σκηνή.
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 καμια σχεση. κατι μου λεει ο πατερας του θα ειναι ο Αdam Warlock. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα