salazar1991 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κανείς από τους 2 μας.Ότι γουστάρει ο καθένας.Πιο πάνω παρέθεσα την γνώμη μου.Δεν κατάλαβα προς τι όλος αυτός ο ντόρος.Λες και είσαστε εσείς οι Guardians 1
NickTG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μα και εμείς την άποψη μας λέμε. Εκτός φυσικά αν δεν ήθελες αντίλογο σε αυτό που γράφεις οπότε μάλλον δεν πρέπει να το γράφεις σε forum.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κανείς από τους 2 μας.Ότι γουστάρει ο καθένας.Πιο πάνω παρέθεσα την γνώμη μου.Δεν κατάλαβα προς τι όλος αυτός ο ντόρος.Λες και είσαστε εσείς οι Guardians Ι am Groot! (αλλά επειδή είναι text, πώς το είπα και τι σημαίνει; :P) 1
Wayward Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κανείς από τους 2 μας.Ότι γουστάρει ο καθένας.Πιο πάνω παρέθεσα την γνώμη μου.Δεν κατάλαβα προς τι όλος αυτός ο ντόρος.Λες και είσαστε εσείς οι Guardians Κανένας ντόρος, φόρουμ είναι και εκφράζονται γνώμες. Είπες κάτι με το οποίο δε συμφωνώ και απάντησα. Όπως είπες γνώμες και γούστα είναι αυτά, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις και βλέπεις ταινίες της Marvel (αφού από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως έχεις δει και άλλες) εφόσον δε σε καλύπτουν. Οι συγκεκριμένες ταινίες που αναφέρονται σε όντα με υπερδυνάμεις κάπως έτσι θα συνεχίσουν να είναι... απλά σταμάτα να τις βλέπεις αφού δε σου αρέσουν, no harm done 1
salazar1991 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Απλά κάποιες είναι αρκετά καλές για εμένα οπότε συνεχίζω.Πχ το τελευταίο X Men μπορώ να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες με υπερήρωες . Ι am Groot! (αλλά επειδή είναι text, πώς το είπα και τι σημαίνει; :P) για πες για πες χαχαχα
Kostasspil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τα δικαιώματα για X ΜΕΝ, Spiderman τα χει η FOX. Οπότε, δεν νομίζω να υπάρχουν ταινίες της Marvel που να σ αρέσουν
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το GOTG δεν ειναι ταινια με υπερηρωες. Πιο πολυ ειναι space opera στο στυλ του Star Wars. γιαυτο και ειναι τοσο διαφορετικο σε σχεση με τις υπολοιπες ταινιες της Marvel. Γενικα ειναι καλο που η Marvel εχει αρχισει και πειραματιζεται με ποικιλα κινηματογραφικα ειδη και δεν περιοριζεται μονο στο καθαρα υπερηρωικο. Τα δικαιώματα για X ΜΕΝ, Spiderman τα χει η FOX. Οπότε, δεν νομίζω να υπάρχουν ταινίες της Marvel που να σ αρέσουν η SONY εχει τον Spiderman. 1
salazar1991 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ε τότε δεν υπάρχει ταινία της marvel που να μου αρέσει :P Είχα την εντύπωση ότι επειδή είναι ήρωες της Marvel είναι στην ίδια κατηγορία ταινιών με τις παραπάνω.Και να φανταστείς ότι τα παλιά spider man ήταν τα αγαπημένα μου.Μαύρο στην Marvel από εμένα
oneofthem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γιατί να το παρουσιάσουν με τόνο σοβαρότητας? Εγώ την ήθελα έτσι όπως είναι. Ποιος έχει δίκιο? δλδ εσείς θέλετε χαραχτήρες που όταν πεθαίνουν εκατομύρια γύρω τους, λένε ανέκδοτα έλα ντε, ποιος έχει δίκιο...αναρωτιέμαι κι εγώ... ----- αυτό εννοούμε όταν λέμε σοβαρές - όχι να μας κάνουν επίδειξη κοινωνικοοικονομικής ανάλυσης... χαραχτήρες που αντιδρούν ρεαλιστικά, ακριβώς στην ίδια λογική που κι εσείς απορείτε όταν σε ένα horror το τέρας κυνηγάει την ηρωίδα αλλά αυτή δεν χρησιμοποιεί το μπαζούκα που κρατάει εδώ και μία ώρα στα χέρια της απλά δεν σας λέει κάποιος το ίδιο που γράψατε πιο πάνω, 'γιατί το βλέπετε τότε;' και γαμώ τις λογικές, ακυρώνεται η έννοια της κριτικής ταινιών εξ' ολοκλήρου αφού... με λίγα λόγια δεν πρέπει να δούμε ταινίες... που δεν θα μας αρέσουν... 1
ADHD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ναι δεν πρεπει να βλεπεις ταινιες που ξερεις απο πριν οτι δεν θα σου αρεσουν απλα και μονο για να σπασεις μπαλες στο αντίστοιχο τοπικ.. Και λεω οτι ξερεις απο πριν διοτι εχεις δει και αλλες ταινιες της Marvel, ξερεις το cinematic universe, υπαρχουν τα αντιστοιχα comics κτλπ δεν μιλαμε για το interstellar πχ που κανεις δεν ηξερε τι θα δει.. 2
gatokoritso Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Την έχω δει δύο φορές και τη λάτρεψα.καταπληκτικες σκηνές,ωραία ροή ,συμπαθητικοι χαρακτήρες.μια φαν ταινία με ψυχή. Μπροστά σε αυτή το avengers και τα συναφή μου φάνηκαν λίγα. Ανυπομονώ για την επόμενη. υγ. Τη πρώτη φορά που την είδα μόνη μ δεν πάτησα ούτε για ένα δεύτερο το ff και αυτό λέει πολλά 2
Kostasspil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 http://marvel.wikia.com/J%27son_(Earth-616) Μας έκλεισαν το μάτι μήπως; Μόνο εγώ το πρόσεξα αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα