Προς το περιεχόμενο

Guardians of the Galaxy (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή δεν είχα μπορέσει να την δω σε σινεμά, την είδα κι εγώ χθες και μιας και είμαι και φαν των space adventures, μπορώ να πω ότι την ευχαριστήθηκα πολύ.

Τώρα μένει να πιάσω τα comics τους. ^_^

Δημοσ.

Το είδα και εγώ.Ειλικρινά η μια ταινία της marvel χειρότερη από την άλλη.Εντελώς αμερικανιές με σουπερ ντουπερ ήρωες οι οποίοι απλά σκοτώνουν κατα βούληση ότι κυκλοφορεί.Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν κάνουν μια στοιχειώδη προσπάθεια να είναι λίγο πιο σοβαρή η ταινία 

.

Δημοσ.

Το είδα και εγώ.Ειλικρινά η μια ταινία της marvel χειρότερη από την άλλη.Εντελώς αμερικανιές με σουπερ ντουπερ ήρωες οι οποίοι απλά σκοτώνουν κατα βούληση ότι κυκλοφορεί.Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι δεν κάνουν μια στοιχειώδη προσπάθεια να είναι λίγο πιο σοβαρή η ταινία 

.

Κοίτα κι εγώ είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά ειλικρινά δεν είδα να εμβαθυνουν στον χαρακτήρα του ρακουν και του δέντρου. Από την άλλη είδα προχθές το για άλλη μια φορά το "Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας" και δεν είδα ούτε ένα διαστημόπλοιο κτλ.

Go figure!

• Like 3
Δημοσ.

αυτό που λες δεν γίνεται γιατί κάνουν το αντίθετο βασικά

όσο παράλογο και να σου φαίνεται δεν είναι ότι δεν κάνουν προσπάθεια να είναι πιο σοβαρή η ταινία αλλά ότι ηθελημένα το αποφεύγουν

γιατί το αμερικάνικο κοινό επανειλλημένα ζητάει να είναι παιδικές/ασόβαρες οι ταινίες για κλασσικού τύπου comic (αφήνοντας έξω ήρωες που έχουν κάνει και πιο σκοτεινά comic - αλλά ακόμη κι εκεί πολλοί ζητάνε batman με spandex πχ, χρωματιστές σκηνές και διαφορετικές ταινίες)

αναγκαστικά θα περάσουν και λίγο στα πιο σοβαρά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά μόνο για αλλαγή

στο λέω για να μην ελπίζεις, είναι μεγάλο πρόβλημα, όπου πάνε να σοβαρέψουν με 'ελαφρούς' ήρωες τρώνε τρελό κράξιμο στην αμερική

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει για κάποιους μια ταινία με "ανθρώπους" που πετάνε, μετακινούν πλανήτες, αναφλέγονται, κτλπ να εμβαθύνει και να σοβαρεύει με ξεπερνάει.

Γι' αυτό υπάρχουν τα λεγόμενα genres για να μπορείς να επιλέγεις... αν θες βάθος και σοβαρότητα μη βλέπεις Spiderman και Wolverine...simple as that.

Προφανώς δεν εννοώ να φτάνουν σε επίπεδα γελοιότητας και να είναι τίγκα στα plot holes αλλά τα βλέπεις για άλλους λόγους συνήθως και όχι ως μελέτη χαρακτήρων.

Ευτυχώς στο σινεμά υπάρχουν τα πάντα.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό που λες απλά δεν στέκει.Άλλο να είναι sci-fi και να έχει φανταστικές σκηνές και άλλο να μην γίνεται προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν με ένα τόνο σοβαρότητας.Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.Και τα Batman του Νόλαν με υπερήρωες έχουν να κάνουν αλλά δεν συγκρίνονται με τα σκουπίδια της Marvel.

Δημοσ.

Αυτό που λες απλά δεν στέκει.Άλλο να είναι sci-fi και να έχει φανταστικές σκηνές και άλλο να μην γίνεται προσπάθεια ώστε να παρουσιαστούν με ένα τόνο σοβαρότητας.Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα.Και τα Batman του Νόλαν με υπερήρωες έχουν να κάνουν αλλά δεν συγκρίνονται με τα σκουπίδια της Marvel.

Ποιο δε στέκει? Αν θες σοβαρότητα σε ταινία όπως το Guardians απλά βλέπεις λάθος ταινία.

Ο Batman ήταν εφικτό να είναι grounded in reality (σε σχετικό πλαίσιο). Ο Superman, οι X-Men, κτλπ δε γίνεται...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είπα?

Τα Batman ήταν πολύ καλά όλα (λιγότερο το τρίτο), το Guardians πολύ καλό επίσης. Ξέρεις μπορεί δύο πράγματα να είναι διαφορετικά και να είναι εξίσου καλά το καθένα στο είδος του.

Το Guardians δε θα μπορούσε να είναι στο στυλ του Batman, και επίσης δε θέλανε να το "σοβαρέψουν" (whatever that means), τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?

Δημοσ.

Δηλαδή επειδή ο Batman ήταν κοινός θνητός είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε ? Μααααάλιστα

Όχι αλλά το γεγονός ότι είναι θνητός, δίνει την δυνατότητα να υπάρξει αυτή η προσέγγιση, κάτι που στην Marvel δεν παίζει.

Δημοσ.

Γιατί να το παρουσιάσουν με τόνο σοβαρότητας?

Εγώ την ήθελα έτσι όπως είναι. Ποιος έχει δίκιο? 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...