Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρουμε αν η ταινία θα κυκλοφορήσει σε BluRay με κάποιο Marvel One-Shot?
Hellraiser76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ καλη ταινια με πολλες δυνατοτητες για τη συνεχεια....χιουμορ,δραση και φοβεροι χαρακτηρες με κορυφαιο φυσικα το ρακουν.
vasioula1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 3d or not 3d? αξίζει; ποια η διαφορά στην τιμή; λέμε να παμε να τη δούμε την παρασκευή στο cosmos
dekulinkgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 θα σου ελεγα οχι 3d.Δεν ειδα και κανα φοβερο 3d να σου πω την αληθεια.Η ταινια βεβαια απο την αλλη παρα πολυ καλη.
Hellraiser76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικα το 3d ειναι μια βλακεια και μιση.....
vasioula1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 με πείσατε αν και μερικους πιο πισω τους αρεσε. τεσπα
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 το δα χτες. αδυναμο αλλα διασκεδαστικο. η δευτερη καλη ταινια της Μαρβελ μετα το CAP2 στην phase 2. εκει ομως που πραγματικα τα σκατωσανε ειναι στον Thanos, boy? φρυδια? καθετες γραμμες σχεδον σε ολο το προσωπο, το οποιο παραηταν φουσκωμενο; κορες στα ματια; αθλιο design και ο τροπος που μιλαγε ειναι ασχετος τελειως. ελπιζω στο AVNG3 ο Joss να κανει καλυτερη δουλεια, γιατι ο Gunn μαλλον δεν καταλαβαινει τον χαρακτηρα του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ήταν η φωνή του Brolin αυτή?
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ναι αλλα το προβλημα δεν ηταν μονο η φωνη αλλα και αυτα που ελεγε. boy? this ιs not how Tanos talks.
kostool13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 boy? φρυδια? καθετες γραμμες σχεδον σε ολο το προσωπο, το οποιο παραηταν φουσκωμενο; κορες στα ματια; αθλιο design και ο τροπος που μιλαγε ειναι ασχετος τελειως. Ούτε και εγώ ικανοποιήθηκα 100%, αλλά νομίζω ότι είναι επιτυχία της Marvel να παραπονιόμαστε για... φρύδια, όταν πριν 10 χρόνια ούτε για αστείο δε θα πίστευε κάποιος ότι θα βλέπαμε σε μια ταινία Thanos, Collector, Ronan, Nebula, Gamora και cameo από έναν Celestial. Άλλωστε πραγματικά άθλιο design υπάρχει άπλετο στην DC και στα μη-Disney marvel.
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 sorry αλλα δεν ειμαι υποστηρικτης της φιλοσοφιας lesser of the two evils. στο stinger στο AVN, τον ειχαν πετυχει σωστα μεχρι και το smirk του. στο GOTG τα design και characterization του ηταν μια πληρη αποτυχια. στα κομιξ ο Thanos ειναι που προδιδει συμμαχους και κλεινει την οθονη στα μουτρα τους. Στην ταινια, συμβαινει ακριβως το αντιθετο και μαλιστα απο τρια ατομα μαζι. Αυτο κανει τον Thanos να μοιαζει με ενα κλισε κακο δευτερης διαλογης. Βλεπω να τρωμε μεγαλο ξενερωμα στο AVN3 οσο αφορα τον Thanos, ειδκα με τοσο πολυ teasing που πεφτει με αυτον. 1
Kostasspil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 sorry αλλα δεν ειμαι υποστηρικτης της φιλοσοφιας lesser of the two evils. στο stinger στο AVN, τον ειχαν πετυχει σωστα μεχρι και το smirk του. στο GOTG τα design και characterization του ηταν μια πληρη αποτυχια. στα κομιξ ο Thanos ειναι που προδιδει συμμαχους και κλεινει την οθονη στα μουτρα τους. Στην ταινια, συμβαινει ακριβως το αντιθετο και μαλιστα απο τρια ατομα μαζι. Αυτο κανει τον Thanos να μοιαζει με ενα κλισε κακο δευτερης διαλογης. Βλεπω να τρωμε μεγαλο ξενερωμα στο AVN3 οσο αφορα τον Thanos, ειδκα με τοσο πολυ teasing που πεφτει με αυτον. Νομίζω πως το i will bathe the starways in your blood κάπως το σωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα