Προς το περιεχόμενο

Guardians of the Galaxy (2014)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε αν η ταινία θα κυκλοφορήσει σε BluRay με κάποιο Marvel One-Shot?

Δημοσ.

το δα χτες.

αδυναμο αλλα διασκεδαστικο. η δευτερη καλη ταινια της Μαρβελ μετα το CAP2 στην phase 2.

εκει ομως που πραγματικα τα σκατωσανε ειναι στον Thanos,

boy? φρυδια? καθετες γραμμες σχεδον σε ολο το προσωπο, το οποιο παραηταν φουσκωμενο; κορες στα ματια;

αθλιο design και ο τροπος που μιλαγε ειναι ασχετος τελειως.

ελπιζω στο AVNG3 ο Joss να κανει καλυτερη δουλεια, γιατι ο Gunn μαλλον δεν καταλαβαινει τον χαρακτηρα του.

Δημοσ.

boy? φρυδια? καθετες γραμμες σχεδον σε ολο το προσωπο, το οποιο παραηταν φουσκωμενο; κορες στα ματια;

αθλιο design και ο τροπος που μιλαγε ειναι ασχετος τελειως.

Ούτε και εγώ ικανοποιήθηκα 100%, αλλά νομίζω ότι είναι επιτυχία της Marvel να παραπονιόμαστε για... φρύδια, όταν πριν 10 χρόνια ούτε για αστείο δε θα πίστευε κάποιος ότι θα βλέπαμε σε μια ταινία Thanos, Collector, Ronan, Nebula, Gamora και cameo από έναν Celestial.

Άλλωστε πραγματικά άθλιο design υπάρχει άπλετο στην DC και στα μη-Disney marvel.

Δημοσ.

sorry αλλα δεν ειμαι υποστηρικτης της φιλοσοφιας lesser of the two evils.

στο stinger στο AVN, τον ειχαν πετυχει σωστα μεχρι και το smirk του.

στο GOTG τα design και characterization του ηταν μια πληρη αποτυχια. 

στα κομιξ ο Thanos ειναι που προδιδει συμμαχους και κλεινει την οθονη στα μουτρα τους. Στην ταινια, συμβαινει ακριβως το αντιθετο και μαλιστα απο τρια ατομα μαζι. Αυτο κανει τον Thanos να μοιαζει με ενα κλισε κακο δευτερης διαλογης.

Βλεπω να τρωμε μεγαλο ξενερωμα στο AVN3 οσο αφορα τον Thanos, ειδκα με τοσο πολυ teasing που πεφτει με αυτον.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

sorry αλλα δεν ειμαι υποστηρικτης της φιλοσοφιας lesser of the two evils.

στο stinger στο AVN, τον ειχαν πετυχει σωστα μεχρι και το smirk του.

στο GOTG τα design και characterization του ηταν μια πληρη αποτυχια. 

στα κομιξ ο Thanos ειναι που προδιδει συμμαχους και κλεινει την οθονη στα μουτρα τους. Στην ταινια, συμβαινει ακριβως το αντιθετο και μαλιστα απο τρια ατομα μαζι. Αυτο κανει τον Thanos να μοιαζει με ενα κλισε κακο δευτερης διαλογης.

Βλεπω να τρωμε μεγαλο ξενερωμα στο AVN3 οσο αφορα τον Thanos, ειδκα με τοσο πολυ teasing που πεφτει με αυτον.

Νομίζω πως το

i will bathe the starways in your blood

κάπως το σωσε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...