Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 με αυτά τα 2 δεν νομίζω, λογικά με το Avengers 3...
dekulinkgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια για οσους το εχουν δει ηδη,αξιζει το 3d ή οχι?
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά η συγκεκριμένη ταινία συνδέεται άμεσα με τα captain america, avengers 2 ή όχι? Υπηρχε μια εξτρα σκηνη στο τελος του Thor 2 αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν συνδεεται με αυτη την ταινια. Οποιος θυμαται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 όχι δεν αξίζει το 3d... πράγματι μόνο η extra σκηνή στο Thor 2
navar114 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το ειδα χτες. Η ταινια ειναι πολυ διασκεδαστικη, το 3d αξιζει (εγω το ειδα σε dolby3D). Για οσους ρωτανε, ναι...εχει μια συνδεση με το avengers (oσοι εχετε δει την ταινια θα θυμαστε την μπονους σκηνη στο τελος που δειχνει τον Thanos) Στην παρασταση ηταν και μια ελληνιδα ηθοποιος που πηρε μερος στην ταινια (για περιπου 20 δευτερολεπτα στην αρχη )
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Στην παρασταση ηταν και μια ελληνιδα ηθοποιος που πηρε μερος στην ταινια (για περιπου 20 δευτερολεπτα στην αρχη ) Το κορίτσι του James Bond και έτσι; 1
Tmark Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καριέρα στο Hollywood όχι αστεία. Για τα 20 δευτερόλεπτα αυτά που "έπαιξε" θα πάρει παραπάνω λεφτά από οτι παίρνει ο μέσος Έλληνας σε ένα 6μηνο. 2
star12 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Για τα 20 δευτερόλεπτα αυτά που "έπαιξε" θα πάρει παραπάνω λεφτά από οτι παίρνει ο μέσος Έλληνας σε ένα 6μηνο.ναι αλλα ξερεις μιλαμε για χολυγουντ που δεν ειπαρχει η <<κριση>> αλλα απ την αλλη σιγα το πραγμα.αν ειναι για 20 δευτερα ουτε ο σκηνοθετης δεν θα τη θυμαται
headbanger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ την είδα την ταινία σε IMAX 3D και μου άρεσε πολύ !!! οπώτε ναι στο 3δ από μένα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλεια ταινία! Σενάριο πολύ καλό, πολλές και ωραίες "αστείες" σκηνές, το soundtrack εξίσου καλό, οι χαρακτήρες πολύ καλοί(Ειδικά Rocket και Groot)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 o Groot είναι φυτό, άλλη ήταν η γλάστρα στην ομάδα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα