V for Vagelis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Οι σκέψεις μου για τη ταινία: Σοβαρά τώρα, γιατί μας ενδιαφέρει; 1
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 διαβασε αυτο το ενδιαφερον αρθρο, το οποιο προσπαθει να δωσει μια εξηγηση γιατι (και πρεπει) υπαρχει αυτη η ταινια: http://talkbacker.com/opinion/guardians-galaxy-movie/id=26379 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ειναι στο τραιλερ της ταινιας, πιο πανω.. Αρνητικό. Παρόμοια σκηνή, αλλά δεν είναι αυτή του gif. Δεν ξέρω κιόλας αν το gif είναι από fan-made video.
V for Vagelis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 διαβασε αυτο το ενδιαφερον αρθρο, το οποιο προσπαθει να δωσει μια εξηγηση γιατι (και πρεπει) υπαρχει αυτη η ταινια: http://talkbacker.com/opinion/guardians-galaxy-movie/id=26379 Τι εννοεί "They can’t use the Fantastic Four to open up the cosmic side of the Marvel Universe, so they are using these nobodies." Κατ' αρχήν το F4 έχει γίνει ταινία. Anyways, απλά νιώθω πλέον ότι η Marvel και οι ταινίες της, όπως Thor, Avengers και απ ότι φαίνεται και το Guardians δεν έχουν να μου πουν κάτι... ίσως επειδή δεν είμαι πλέον 12 χρονών :Ρ , γιατί απ ότι φαίνεται αυτό είναι το κοινό στο οποίο απευθύνονται... Ακόμα και το X-Men που έχει potential για κάτι ώριμο, παραέχει βγει soft στις ταινίες.
tonypapadovic Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι εννοεί "They can’t use the Fantastic Four to open up the cosmic side of the Marvel Universe, so they are using these nobodies." Κατ' αρχήν το F4 έχει γίνει ταινία. Anyways, απλά νιώθω πλέον ότι η Marvel και οι ταινίες της, όπως Thor, Avengers και απ ότι φαίνεται και το Guardians δεν έχουν να μου πουν κάτι... ίσως επειδή δεν είμαι πλέον 12 χρονών :Ρ , γιατί απ ότι φαίνεται αυτό είναι το κοινό στο οποίο απευθύνονται... Ακόμα και το X-Men που έχει potential για κάτι ώριμο, παραέχει βγει soft στις ταινίες. Μπα, όχι, δεν απευθύνονται σε αυτό το κοινό μόνο. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τους FF στο Marvel Cinematic Universe γιατί δεν έχουν (η Marvel/Disney δηλαδή) τα δικαιώματα (όπως δεν έχουν και για τον Spiderman και τους X-Men - όλες οι αντίστοιχες ταινίες είναι άσχετες με το κινηματογραφικό universe της Marvel που χτίζεται από το πρώτο Iron Man). 1
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Τι εννοεί "They can’t use the Fantastic Four to open up the cosmic side of the Marvel Universe, so they are using these nobodies." Κατ' αρχήν το F4 έχει γίνει ταινία. τα κινηματογραφικα δικαιωματα των FF, τα εχει η FOX, οχι η Marvel. Γιαυτο και οι ταινιες που γυριστηκαν δεν αποτελουν μερος του MCU.
slipknot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Anyways, απλά νιώθω πλέον ότι η Marvel και οι ταινίες της, όπως Thor, Avengers και απ ότι φαίνεται και το Guardians δεν έχουν να μου πουν κάτι... ίσως επειδή δεν είμαι πλέον 12 χρονών :Ρ , γιατί απ ότι φαίνεται αυτό είναι το κοινό στο οποίο απευθύνονται... Ακόμα και το X-Men που έχει potential για κάτι ώριμο, παραέχει βγει soft στις ταινίες. Για μένα τα cape movies δεν θα έπρεπε να παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά, ας έχουν και χαβαλέ μέσα κακό δεν κάνει. Άλλο που την τελευταία δεκαετία προσπάθησαν να τους δώσουν έναν λίγο πιο ρεαλιστικό και σκοτεινό τόνο... Bravo, Nolan!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 τα κινηματογραφικα δικαιωματα των FF, τα εχει η FOX, οχι η Marvel. Γιαυτο και οι ταινιες που γυριστηκαν δεν αποτελουν μερος του MCU. Και ειδικά με το cast του Fantastic Four reboot... Seriously, μαύρος Johnny Storm.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Edit: Το Youtube τα μπλοκάρει όλα και δεν βρίσκω το original. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από GhostRiderLSOV 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Edit: Μέχρι να βρούμε ένα καλό από Youtube: https://www.facebook.com/photo.php?v=591299944318365 Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από GhostRiderLSOV
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ah crap, οι μλκες στην Ελλάδα κάνουν το ίδιο με αυτό που έκαναν στο TDKR... +1 μήνα πίσω εξαιτίας του Αυγούστου...
kostool13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 ah crap, οι μλκες στην Ελλάδα κάνουν το ίδιο με αυτό που έκαναν στο TDKR... +1 μήνα πίσω εξαιτίας του Αυγούστου... Θα έχουμε μάθει τα mid-credit και end-credit scenes πολύ πριν κυκλοφορήσει εδώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 http://www.joblo.com/movie-news/rumor-josh-brolin-to-play-thanos-in-guardians-of-the-galaxy-148&order=asc Josh Brolin, confirmed as Thanos 3
kostool13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 http://www.joblo.com/movie-news/rumor-josh-brolin-to-play-thanos-in-guardians-of-the-galaxy-148&order=asc Josh Brolin, confirmed as Thanos I am OK with this, αρκεί να πετάξει την southern προφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα