kostool13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 H Disney σχεδόν τυπώνει χρήμα... Το franchise της Marvel έχει πλέον μπει στον αυτόματο πιλότο και ακόμα και στις κακές στιγμές όπως το Iron Man 3 οι εισπράξεις είναι τρελές.
KilliK Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 bitch fight αναμεσα σε Zoe και Karen, μονο αυτο θελω να δω.
dekulinkgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 αρκετα ενδιαφερον μου φανηκε.Και αυτο must see.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Go Go Rocket Raccoon! (και ας μην τον χρησιμοποιώ ακόμα στο Marvel Heroes ) 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Video link please?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το είχα βρει κι εγώ αυτό. Το preview pic του video τους δείχνει, αλλά δεν έχει την σκηνή μέσα.
Plug Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το είχα βρει κι εγώ αυτό. Το preview pic του video τους δείχνει, αλλά δεν έχει την σκηνή μέσα. δε ξερω,δε το ειδα καποιο προβλημα εχει το φλας και κανει λουπ το βιντεο. Το μοναδικο πραμα που μπορω να δω,ειναι η μικρογραφια που μοιαζει με της φωτο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θέλω βίντεο έκδοση του gif που είναι ο RR πάνω στον Groot και πυροβολεί. Είναι κάπου στο βίντεο που έβαλες;
KilliK Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ειναι στο τραιλερ της ταινιας, πιο πανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα