stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το καλύτερα ειναι σχετικό. Εγώ για παράδειγμα, δε θα πήγαινα σε οθόνη πάνω απο 4,7''. Σε βλεπω να μενεις χωρις κινητο σε κανα 2ρι χρονια.
pirotouvlo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις αλλά να τονίσω οτι θα ήθελα να αγοράσω το κινητό με δόσεις και επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα δεν ξέρω αν γίνεται μέσω σκρουτz.Υπάρχει κάποιο καταστημα που να πουλάει το nexus 4 αλλά και να είναι αξιόπιστο για την αγορά μου?
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις αλλά να τονίσω οτι θα ήθελα να αγοράσω το κινητό με δόσεις και επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα δεν ξέρω αν γίνεται μέσω σκρουτz.Υπάρχει κάποιο καταστημα που να πουλάει το nexus 4 αλλά και να είναι αξιόπιστο για την αγορά μου? Oταν εννοεις με δοσεις χωρις πιστωτικη?Οπως παλια που πηγαιναν και εκαναν γραμματια στο μαγαζι που πουλουσε τηλεορασεις στη γωνια? Δε θα βγαλεις ακρη χωρις πιστωτικη και με δοσεις εκτος και αν βρεις κανεναν γνωστο που και παλι δε το κανουν.
pirotouvlo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Oταν εννοεις με δοσεις χωρις πιστωτικη?Οπως παλια που πηγαιναν και εκαναν γραμματια στο μαγαζι που πουλουσε τηλεορασεις στη γωνια? Δε θα βγαλεις ακρη χωρις πιστωτικη και με δοσεις εκτος και αν βρεις κανεναν γνωστο που και παλι δε το κανουν. Εννοώ τον παλιό καλό τροπο να πάω σε ενα μαγαζί να σκασω τα μισά και να κάνω τα αλλά με δοσεις ... Απο οτι είδα στην Wind εχει το s3 300 εύρα με 12 ατοκες δοσεις
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εννοώ τον παλιό καλό τροπο να πάω σε ενα μαγαζί να σκασω τα μισά και να κάνω τα αλλά με δοσεις ... Απο οτι είδα στην Wind εχει το s3 300 εύρα με 12 ατοκες δοσεις Οχι αν δεν πας σε γνωστο που να εχει μαγαζι ξεχνατο,ειναι 1000% σιγουρο οτι δε το κανουν.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 όλα θέλουν πιστωτική αλλιώς μετρητής
gtctsiamp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Όταν τα καταστήματα λένε για άτοκες, εννοούν μέσω πιστωτικής κάρτας εκτός από μερικά που κάνουν μέσω τράπεζας, στο στυλ που γίνεται με τα αυτοκίνητα. Στην ουσία σου βγάζουν δάνειο που το αποπληρώνεις στο κατάστημα. Έτσι έχω καταλάβει εγώ τουλάχιστον.
pirotouvlo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μαλισταααα έστω μέσω τράπεζας δεν μπορω να το κάνω?
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μαλισταααα έστω μέσω τράπεζας δεν μπορω να το κάνω? Μπορεις αλλα ειναι πολυ λιγα που θα το κανουν,και φυσικα πρεπει να πας αυτοπροσωπως εκει για υπογραφες κλπ. Ενας που το εκανε τελευταια ηταν το καταστημα του Κοτσοβολου εδω που ειμαι.
gtctsiamp Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το κάνουν διάφορα μεγάλα καταστήματα. Πάρε μόνο τηλέφωνο πριν για να επιβεβαιώσεις ότι το κάνουν και για να σου πουν τι χαρτιά πρέπει να έχεις μαζί σου. Νομίζω ταυτότητα και εκκαθαριστικό εφορίας χρειάζεται.
kostantinos12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο στον Κωτσόβολο αν στο κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα