Προς το περιεχόμενο

Smartphone 200-300€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ο καιρός να απαλλαγώ απο το xperia x8 που έχω και να αγοράσω κάτι καινουργιο.Διαθέτω έως 300 ευρώ ουτε σεντ παραπάνω και είμαι αναμεσα στα εξης: Samsung galaxy S3 , Google Nexus 4,Htc one X.

Το κινητό θα το χρησιμοποιω για παιχνίδια , web browsing και για οποιαδήποτε καθημερινή λειτουργια.Ποιο απο τα 3 λέτε να προτιμησω;

(Αν έχετε να προτείνεται και εσεις καποιο...με χαρά να ακουσω την πρόταση σας)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ή note 2 ή nexus 4. Αλλά θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες για την έκθεση στη Βαρκελώνη, που θα πέσουν πολύ οι τιμές και ίσως καταφέρεις και χτυπήσεις κάτι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Ναι σε note 2 δες το απο κοντα.Αν και συνηθιζεται το μεγεθος,διοτι κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τραγικα τοσο μεγαλο οσο λενε καποιοι.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Να φτανταστω η τρολλαρεις με αυτο το samsung η εισαι μετοχος των public

Στο θέμα troll προσπαθώ να σε φτάσω άλλα δεν τα καταφέρνω τώρα στο θέμα μέτοχος μακάρι να ήμουν

• Confused 1
Δημοσ.

Tραγική πρόταση το σαμσουγκ που προτεινει ο απο πανω.. Στα λεφτα που δίνεις, πας σε  καρφωτός.

Καλύτερα σε note 2 από τα παραπάνω Lg optimus G και nexus 4

• Confused 1
Δημοσ.

nokia lumia 925 ή lg l9 ii ή περιμένεις για την καινούργια σειρά της lg . Δεν το βρίσκω νορμαλ να πας και να πάρεις κινητό που κυκλοφορεί εδώ και 1 χρόνο + μιας και η τεχνολογία αλλάζει. Γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.

Εδω θα διαφωνισω,καλυτερα 2gb ram και περσινο παρα 1 gb και καινουριο.

Ασε που με 200 αντε 300 ευρω απο καινουρια δε παιρνει ναυαρχιδα οποτε δε νομιζω να παρει ανωτερα specs απο note 2 κ nexus 4.Εκτος αν περιμενει κανα 5μηνο+ να παει στα 300 κοντα το g2.

Για το 925 συμφωνω αν θελει wp.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Στο θέμα troll προσπαθώ να σε φτάσω άλλα δεν τα καταφέρνω τώρα στο θέμα μέτοχος μακάρι να ήμουν

Ειναι αστειο το γεγονος οτι απαντησες με ειρωνια αντι να παραδεχτεις το λαθος σου να προτεινεις μια απαραδεκτη συσκευη.Αλλα δεν θα κατσω να χαλασω το θεμα του παληκαριου.

Ήρθε ο καιρός να απαλλαγώ απο το xperia x8 που έχω και να αγοράσω κάτι καινουργιο.Διαθέτω έως 300 ευρώ ουτε σεντ παραπάνω και είμαι αναμεσα στα εξης: Samsung galaxy S3 , Google Nexus 4,Htc one X.

Το κινητό θα το χρησιμοποιω για παιχνίδια , web browsing και για οποιαδήποτε καθημερινή λειτουργια.Ποιο απο τα 3 λέτε να προτιμησω;

(Αν έχετε να προτείνεται και εσεις καποιο...με χαρά να ακουσω την πρόταση σας)

Ευχαριστώ!

Μεχρι αυστηρα 300€ πηγαινε για Nexus 4 εκτος και αν θελεις παραπανω μνημη οποτε πας για Optimus G.Απο εκει και περα υπαρχει και το Lumia 925 απο πλευρας WP και αν ανεβαινει ελαχιστα το μπατζετ σου κοιτας για Note 2 και Xperia Z

Δημοσ.

Καλύτερα σε note 2 από τα παραπάνω Lg optimus G και nexus 4

Το καλύτερα ειναι σχετικό. Εγώ για παράδειγμα, δε θα πήγαινα σε οθόνη πάνω απο 4,7''. Για άλλους, τα κινητά ξεκινούν απο 5'' κ άνω.

Ωστόσο και το Note είναι αξιόλογη πρόταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...