Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα Brother MFC-J6510DW στα γερμανικά - αλλαγή γλώσσας


stelrp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

 

Ειχα αγοράσει παλαιότερα το ανωτέρω πολυμηχάνημα από το αγγλικό amazon στα 190 ευρώ και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος. Πρόσφατα , αγόρασα και άλλον έναν από το γερμανικό ebay στην εκπληκτική τιμή των 110 ευρώ με 15 ευρώ μεταφορικά και όλα ΟΚ εκτός από το μενού που είναι στα γερμανικά.

Δεν αλλάζει από το LCP Panel του εκτυπωτή, ούτε από τον driver που έβαλα τον αγγλικό (αντί για το γερμανικό που είχε το CD). 

 

Εκανα ΄κάποιες προσπάθειες βάσει όσων διάβασα στο google να το θέσω σε maintainance mode και να του αλλάξω τη γλώσσα αλλά τζίφος. Μίλησα με τον πωλητή , ο οποίος δεν γνώριζε και μου είπε να ρωτήσω τον αντιπρόσωπο στην χωρα μου. Αυτό δεν το έκανα γιατί φαντάζομαι την απάντηση που θα πάρω (στο skroutz πουλιέται 300+ ευρώ).  

 

Ξέρει κανείς ή έχει το μηχάνημα αυτό και πως μπάίνει σε mode "αλλαγής γλώσσας" ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι κακο να μιλησεις με την αντιπροσωπεια και να τους πεις οτι κατα λαθος αλλαξες την γλωσσα και οτι δεν ξερεις να την ξαναλλαξεις.

Μπορεις επισης να ψαξεις στο ιντερνετ να βρεις πως επαναφερεται στις εργοστασιακες ρυθμισεις ετσι ωστε να σου γυρισει στα αγγλικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει τοτε να ψαξεις να βρεις ενα manual ή ενα user guide και να μπορεσεις να τυπωσεις ενα menu map και μεταφραζοντας να βρεις απο που αλλαζει η γλωσσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον βρηκα καποια ακρη. Εβγαλα τα καλωδιο ρευματος, πατησα το πλητρο μενου και εβσλα το καλωδιο και μπηκε σε maintainance mode. Ακολουθωντας με προσοχη τα βηματα ενος οδηγου απο το internet εβαλα κωδικο χωρας 0004 (UK) αντι για 0003 και εκανα restart. Μετα ομως μου βγαζει μυνημα please dowload ROM. Ευτυχως το μηχανημα δεν αχρηστευεται γιατι επανελαβα την διαδικασια και το γυρισα ξανα στα γερμανικα που εχει η rom του μηχανηματος.

Δεν βρησκω την αγγλικη rom πουθενα . Βρηκα service manual klp klp και καπου στο Usa site εχει τις rom αλλα πρεπει να κανω εγγγραφη ως authorised service center.

Δυστυχως η επισιμη αντιπροσωπεια ειναι στη Κυπρο !

Κανενα serviceτης brother στην Αττικη ψαχνω να μου κανει τη δουλεια γιατι το κατα τα λοιπα ΑΨΟΓΟ μηχανημα, στα γερμανικα δεν παλευεται.

 

'η θα μαθω γερμανικα.

 

Τωρα ειδα οτι υπαρχουν και maintainance drivers! Δεν τους βαζω αν δεν βρω τη rom.

Καποιος σχετικος που να ξερει απο brother υπαρχει?

 

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...