Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποσό που διαθέτουμε :200-250

Χρήση υπολογιστή :games κυρίως rome II

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

δεν χρειάζομαι οθόνη έχω μια 20' με res 1600x900 στο μέλλον θα το συνδέσω με 40'' tv λογικά 1080p

δεν χρειάζομαι πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι

Θεσσαλονίκη

ας είναι και από διαφορετικά μαγαζιά θα τα κουμπώσω εγώ

έχω hdd,

mobo: http://us.msi.com/product/mb/GF615M-P33.html

cpu: amd athlon ii x2 250

ram:2x1g

και κουτί , το τροφοδοτικό είναι no name 450w οπότε λέω να το σουτάρω

δεν μπορώ να βρω μεταχειρισμένο phenom , οπότε δεν ξέρω αν αξίζει, αλλιώς να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω σε new

Δημοσ.

Καλυτερα να πας αλλο socket οποτε xρεαιζεσαι παραπανω μνημη,τροφοδοτικο,επεξεργαστη,μητρικη και καρτα γραφικων αν και δεν την αναφερεις.  

Δημοσ.

η προτασή μου βάλε 4GB ram και πάρε και μια R9 270Χ και εισαι κομπλε αν δεν θες κατι πολύ ακριβο και αν δεν παιζεις σκληρά games πχ Crysis 3 Titanfall COD ghost και λοιπα, τα οποια θα τα παιζει και πάλι ανετα αλλα για να πεις οτι είναι τουμπανο σε αυτα τα παιχνιδια δεν μπορεις να το πεις...

Δημοσ.

Με 250 ευρώ δεν μπορείς να κάνεις και κάτι καλύτερο.Αν θές αλλαγή socket μιλάμε για 200 ευρώ για μητρική am3+ και έναν fx6300+40 ευρώ τα 4gb ram+το οτι δώσεις για κάρτα γραφικών+ένα 60ευρω για τροφοδοτικό.Και φυσικά αυτά δεν αξίζουν για να παίζεις σε 1600χ900 ούτε και σε 40 ίντσες τηλεόραση που δεν ξέρω γιατί αλλά πολλοί τη θεωρούν καλή επιλογή για παιχνίδια αλλά δεν είναι καθόλου.Μπορεί να παίζεις και καλύτερα στην 20άρα που έχεις..

Δημοσ.

μάλλον για http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36953&cat=5 με κόβω +50 euro psu + 4g ram .τι λέτε ?

Πολύ θα πουν δεν αξιζει και λοιπα λογο του επεξεργαστη και λοιπα.... επειδη εχω δοκιμασει πολλα (μηττρικες, επεξεργαστες, μνημεςκλπ) πιστεψε με θα ειναι τούμπανο ο υπολογιστης ;) καλο built απο εμενα και καλο gaming φιλε μου :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...