dionn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά όπως μπορείτε να δείτε είμαι νέος κ δεν ξέρω καλά τα πράγματα έχω βάλει μια αγγελία με το σύστημά μου στο φόρουμ εδώ για ανταλλαγή και μου ήρθε μία προσφορά για ανταλλαγή με mac mini Late 2012. Αξίζει ή όχι? αυτό είναι το συστήμα μου. CASE: silencio 550ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: coolermaster 700wCPU: Intel i5 4670k Haswell 22nmMOBO: ASrock H87 Pro4RAM: Crusial 8gb ddr3GPU: Sapphire 5500 ultimateHDD-SSD: 60 gb ssd + 80 gb HDD( ελπίζω να επιτρέπεται αυτό που κάνω τώρα ) Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!!!
xaniared Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σαν τι θα το χρησιμοποιείς το mac mini? Θα χάσεις σε επιδόσεις να ξέρεις, ουτε καν ssd δεν έχει. Τι cpu, ram έχει το mini?
Heatspreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πιστεύω ότι είναι κρίμα.Καταλαβαίνω ότι ίσως θέλεις μία αλλαγή, αλλά πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις.Το να πάει κάποιος αποκλειστικά σε Macintosh είναι μία μεγάλη απόφαση. Καλύτερα να κάνεις υπομονή και να μαζέψεις μερικά χρήματα και να δουλεύεις σε δύο πλατφόρμες και αν θες να καταργήσεις τη μία να έχεις εικόνα πρώτα από τις δύο.Πρέπει να έχεις στήσει τη ζωή σου (μεγάλη λέξη η ζωή, αλλά ναι έτσι είναι) συγκεκριμένα με το Macintosh. Όχι επειδή είναι ιδιότροπο, αλλά επειδή έχεις συνηθήσει σε PC. Πολλές φορές για παράδειγμα μας φαίνεται παράξενο το Sync. Δεν είναι παράξενο. Απλά οι περισσότεροι έχουμε συνηθήσει στο Copy Paste (Clopy ).
Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Σαν τι θα το χρησιμοποιείς το mac mini? Θα χάσεις σε επιδόσεις να ξέρεις, ουτε καν ssd δεν έχει. Τι cpu, ram έχει το mini? λογικα ειναι αυτο http://www.everymac.com/systems/apple/mac_mini/specs/mac-mini-core-i5-2.5-late-2012-specs.html Παντως ουτε για αστειο μην το δωσεις.
xaniared Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ξέχασα να συμπληρώσω ότι αυτόν ή τον άλλο μήνα το mac mini θα φάει δυνατό upgrade me Haswell, ssd και δε συμμαζεύεται. Οπότε πιθανόν να μέινεις με ξεπερασμένο μοντέλο πλέον. Δε μας είπες χαραστηριστικά όμως.. i5 ,i7 ram??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα