Ailuros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να συντονίσω το κλουβί με τις τρελλές, τα ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ σας και σε άλλη παραλία: *http://youtu.be/HuDaYeKejbk* ......άινταααααααααααααααααααααααα 1
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μην μπερδευεσαι ρε μ@λ@κ@ ο αντρας εγω ειμαι σε αυτη την σχεση... Φτάνει το trolling ρει.. Μας παρεξήγησαν ήδη.. Θανουκο μου!!!
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρώτο που ενδιαφέρει το κάτοχο του pc, είναι αν η κάρτα γραφικων από την αναλογική έξοδο, μπορεί να παράγει γραφικά χωρίς πρόβλημα. Δεν έχει τις γνώσεις/καταλληλο hardware/ανταπτορες κτλ, για να κάνει δοκιμές και να βρει μέσα σε 10 λεπτά που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με ποστ, πρέπει ο κάτοχος του pc να κάνει κάτι... πχ να το πάει σε ένα ανεξάρτητο τεχνικό... Τι πάει να πει φταίει ο συνδυασμός κάρτας και οθόνης ? Τα ίδια είπαν και στο πλαίσιο. Δεν δουλεύουν όλα στην τύχη και αν σου κάτσει ο συνδυασμός. Υπάρχει προβληματική κάρτα γραφικων, υπάρχει προβληματικός αντάπτορας / καλώδιο, υπάρχει ότι ο x driver δεν δουλεύει σωστά με την y κάρτα γραφικων κτλ εγω μεσα στην βδομαδα θα παω να αγορασω καινουριο καλωδιο και ανταπτορα! αμα δεν δουλεψει και αυτο δεν μπορουμε να δοκιμασουμε τιποτε αλλο μονοι μασ δεν εχουμε τα καταλληλα εργαλεια!
razorbladeromance Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα.το προβλημα βρισκεται στο οτι η συνδεση του πισι(της καρτας γραφικων) με την οθονη ειναι αναλογικη και μαλιστα με ανταπτορα.ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και το ελυσα χρησιμοποιωντας οχι την θυρα vga με ανταπτορα αλλα την dvi απευθειας.οι αναλογικες θυρες δεν μπορουν να προβαλλουν την ιδια καθαροτητα στο σημα που εκπεμπουν οπως οι ψηφιακες.ποσο μ,αλλον οταν μεσολαβει και ενας ανταπτορας για να μετατρεψει το σηκμα απο αναλογικο σε ψηφιακο η το αντιστροφο.τα καινουρια παιχνιδια ενβ τω μεταξυ ειναι σχεδιασμενα να τρεχουν καλα με ψηφιακο σημα οποτε και καλη οθονη να εβαζε εαν την συνεδεε με τον ιδιο τροπο τοτε θα υπηρχε το ιδιο προβλημα.πχ.σε καποια παιχνιδια εμενα μου το εκανε πολυ και σε καποια αλλα σχεδον καθολου.συνηθως αυτα τα κυματα ειναι ασθενη και με ενα φωτεινο παιχνιδι δεν φαινονται και καθολου αλλα εαν βαλεις ανταπτορα δυναμωνουν και φαινονται.δοκιμασε να κανεις αυτο που εκανα εγω συνδεσε το πισι με καλοδιο dvi σε οθονη που εχει dvi ψηφιακο γιατι οι αναλογικες συνδεσεις τα εχουν αυτα και δεν προκειται για προβλημα της οθονης η για λαθος της καρτας αφου εμενα μου το εκανε και η nvidia και η amd
bmv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα (vga σε dvi). Είτε βάζεις βάζεις την οθόνη σε ξεχωριστή πρίζα μόνη της είτε καλύπτεις την γείωση της πρίζας με ένα χαρτάκι πριν την βάλεις στο πολύπριζο. Έτσι για την ιστορία το αναφέρω μήπως χρειαστεί σε κάποιον μελλοντικά. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Στις 8/11/2015 στις 11:23 ΜΜ, bmv είπε Υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα (vga σε dvi). Είτε βάζεις βάζεις την οθόνη σε ξεχωριστή πρίζα μόνη της είτε καλύπτεις την γείωση της πρίζας με ένα χαρτάκι πριν την βάλεις στο πολύπριζο. Έτσι για την ιστορία το αναφέρω μήπως χρειαστεί σε κάποιον μελλοντικά. Ξερω οτι ειναι αρκετα παλιο αυτο το θεμα αλλα ηθελα καποιες διευκρινησεις απο τον φιλο που εγραψε αυτη την απαντηση... Αγορασα μια θονη 1080p@75hz με μοναδικη θυρα hdmi 1.4 κ την εχω συνδεσει με μια rx580. Μετα απο λιγο καιρο σε παιχνιδι κ συγκεκριμενα στο μενου του fifa19 παρατηρησα τη φωτεινοτητα της οθονης να τρεμοπαιζει... Τοτε απενεργοποιησα τα παντα, εβγαλα το hdmi καλωδιο, ανοιξα μονο την οθονη κ της ετρεξα το διαγνωστικο τεστ που εχει ενσωματωμενο η για να δω αν εχει θεμα η οθονη η φταιει κατι απο το υπολοιπο πισι. Στο πρωτο χρωμα του τεστ το γκρι, φαινοταν εντονα το τρεμοπαιγμα (flickering) αρα ειχε θεμα η οθονη, μιλησα με την εταιρεια μου την αντικαταστησανε με αλλη. Μετα απο εναμιση μηνα δυστυχως ακριβως τα ιδια γεγονοτα γινανε κ με τη νεα οθονη. Πρωτα μεσα σε game κ μετα το συνεχιζε μεσα στο διαγνωστικο. Αν την εσβηνα για ωρα κ την ανοιγα μετα δε το εκανε. Επρεπε να περασει καμποση ωρα η να ανοιξω καποιο game για να το ξεκινησει το τρεμοπαιγμα. Ξαναμιλησα κ περιμενω εντος ημερων να μου στειλουν παλι αντικατασταση. Απλα δυο φορες κ οι δυο με τον ιδιο τροπο μου φαινεται περιεργο.. Τοσο ατυχος κ επεσα σε αστοχια υλικου; Μηπως κανω κατι εγω λαθος; Προληπτικα αγορασα αλλο hdmi καλωδιο οπως κ ενα νεο καλωδιο τροφοδοσιας για την οθονη. Συνεχησα το διαβασμα κ το ψαξιμο στο διαδυκτιο για πιθανες αιτιες κ επεσα πανω στο ποστ αυτο. Ο τοιχος δυστυχως που ειναι το γραφειο εχει μονο μια πριζα. Αρα δε μπορω να συνδεδω την οθονη μονη της. Εχω λοιπον ενα πολυμπριζο ασφαλειας APC 5 θυρων στο οποιο πανω εχω συνδεσει, οθονη - υπολογιστη - ηχεια - ρουτερ. το πολυμπριζο ειναι αυτο κ το καλωδιο της οθονης Κανω κατι λαθος; Δε πρεπει να ακουμπανε τα σιδερακια του πολυμπριζου πανω στα μεταλικα σημεια της πριζας της οθονης που συνδεεται; Πρεπει να κανω κατι; Ακομα κ το υπολοιπο καλωδιο της οθονης να μην ακουμπαει πανω στα αλλα καλωδια; Σορυ αν εγραψα πολλα αλλα εχω ταλαιπωρηθει αρκετα με το θεμα αυτο κ τις αντικαταστασεις κ θελω να βρω μια λυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα