Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ όταν μας ρωτάς για το αγορι σου γτ σου απαντάμε? :P :P :P

γιατι μιλαμε για εσενα αγαπη μου.γιαυτο και μου απαντανε

(θα σε στρωσω καλα το βραδυ εσενα)

Tουλάχιστον η κοπέλα θα αισθάνεται ασφαλέστερη εδώ μέσα με αυτά που διαβάζει. Α και που είστε μην της πειράξετε το κραγιόν γιατί θα φάτε αποβολή :P

• Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον ειναι ποτε δυνατον σε μια οθονη με απλο vga να μπορεσεις να ριξεις τα γραφικα που θες ?  ειναι σαν να εχεις μια παλια crt και να προσπαθεις να παιξεις ps3 . γινεται ?  τα ματια θα σου βγουν.  

2ον αυτα τα TURBO X ειναι πραγματικα οτι χειροτερο για ενα μηχανημα ,  ποσο μαλλον στο gaming. ενα γραμικο τροφοδοτικο να βαλεις με  μετασχηματιστη, γεφυρα εξομαλυνση , καλυτερα θα παιξει το pc, απο αυτο το ( ο θεος να το κανει ) τροφοδοτικο. 

εμενα η γνωμη μου ειναι να κανεις μια ΠΟΛΥΩΡΗ δοκιμη σε μια οθονη καλυτερης ποιοτητας ( με hdmi - dvi ) και αν πανε ολα καλα καλος. αν οχι εδω ειμαστε, αν δεν δοκιμασεις και απλα υποθετουμε δεν θα γινει δουλεια . 

και επισης πες στο αγορι σου να αλαξει τροφοδοτικο. μια νυχτα δουλεψε και καηκε μεσα στο ιδιο του το μαγαζι  :P ξεφτιλα πια. 

μην ξεχναμε οτι επιδη γενικα υπηρχε προβλημα με τα turbo x- κατεργησαν και τα κουτια με τα ενσωματομενα τροφοδοτικα. γιατι ολα τα turbo x Κουτια που ειχαν και τροφοδοτικο μαζι ( οι παλιοι θα το ξερουν αυτο )  , οταν χαλουσε το τροφοδοτικο , η  εταιρια ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αλαξει και το κουτι. ε καποια στιγμη ωντας η μονη εταιρια που εδινε κουτι και τροφοδοτικο μαζι τα εκοψε ..

απλα για μενα ειναι αδιανοητο να εχεισ ενα μηχανημα με 6 πυρηνες μια καρτα γραφικων τοσο καλη και να εχεις τροφοδοτικο που κανει μονο για να αναβει κανα ledaki , αντε και να φορτισει κανα κινητο στο φιναλε... 

• Like 1
Δημοσ.

Με vga, με hdmi σε tv, δεν έχει πρόβλημα...

ναι και εγώ αυτό έλεγα στο πιο προηγούμενο μου post με HDMI ουδέν problem με ομως vga σε οποιαδήποτε οθόνη είχα πρόβλημα!!!!

Δημοσ.

Μονο αν το συνδεσεις σε οθονη με hdmi θα μαθεις αν φταιει ο ανταπτορας ή ακομη και το τροφοδοτικο που επειδη ειναι τουβλο-χ να μη παιζει σωστα τη συχνοτητα. Για το δευτερο μια δοκιμη με αλλο θα σε πεισει που και παλι πιστευω οτι απλα θα λειτουργει προσθετικα και οχι σαν κυρια πηγη προβληματος.

πως θα καταλαβουμε αν φταιει ο ανταπτορας αν το συνδεσουμε με hdmi σε αλλη οθονη ????

τελος παντων οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ το δοκιμασαμε και στην δικη μου οθονη  που σας εβαλα ποια ειναι, δεν ειχε κανενα προβλημα με τον ιδιο τροπο συνδεσης, οπως και η μεγαλη smart tv δεν ειχε κανενα προβλημα με συνδεση hdmi. 

Δημοσ.

Στη δικια σου το δοκιμασες με το ιδιο ανταπτορα? Την οθονη με το προβλημα σε αλλο πισι τη δοκιμασατε?

Δημοσ.

1ον ειναι ποτε δυνατον σε μια οθονη με απλο vga να μπορεσεις να ριξεις τα γραφικα που θες ?  ειναι σαν να εχεις μια παλια crt και να προσπαθεις να παιξεις ps3 . γινεται ?  τα ματια θα σου βγουν.  

2ον αυτα τα TURBO X ειναι πραγματικα οτι χειροτερο για ενα μηχανημα ,  ποσο μαλλον στο gaming. ενα γραμικο τροφοδοτικο να βαλεις με  μετασχηματιστη, γεφυρα εξομαλυνση , καλυτερα θα παιξει το pc, απο αυτο το ( ο θεος να το κανει ) τροφοδοτικο. 

εμενα η γνωμη μου ειναι να κανεις μια ΠΟΛΥΩΡΗ δοκιμη σε μια οθονη καλυτερης ποιοτητας ( με hdmi - dvi ) και αν πανε ολα καλα καλος. αν οχι εδω ειμαστε, αν δεν δοκιμασεις και απλα υποθετουμε δεν θα γινει δουλεια . 

και επισης πες στο αγορι σου να αλαξει τροφοδοτικο. μια νυχτα δουλεψε και καηκε μεσα στο ιδιο του το μαγαζι   :P ξεφτιλα πια. 

μην ξεχναμε οτι επιδη γενικα υπηρχε προβλημα με τα turbo x- κατεργησαν και τα κουτια με τα ενσωματομενα τροφοδοτικα. γιατι ολα τα turbo x Κουτια που ειχαν και τροφοδοτικο μαζι ( οι παλιοι θα το ξερουν αυτο )  , οταν χαλουσε το τροφοδοτικο , η  εταιρια ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να αλαξει και το κουτι. ε καποια στιγμη ωντας η μονη εταιρια που εδινε κουτι και τροφοδοτικο μαζι τα εκοψε ..

απλα για μενα ειναι αδιανοητο να εχεισ ενα μηχανημα με 6 πυρηνες μια καρτα γραφικων τοσο καλη και να εχεις τροφοδοτικο που κανει μονο για να αναβει κανα ledaki , αντε και να φορτισει κανα κινητο στο φιναλε... 

1ον δεν ειναι το προβλημα μας τα γραφικα αλλα οτι βγαζει γραμμες. ας ασχοληθουμε με αυτο λοιπον.

2ον δεν ξερω για τα τροφοδοτικα τους εγω εχω ενα μικρο νομιζω 350 ειναι απο το πισι το δικο μου που το αλλαξα και εβαλα 550.. θα βοηθησει να το αλλαξουμε και να δοκιμασουμε με εκεινο???

και αφου εχουμε κανει δοκιμες και στην δικη μου οθονη και στην smart tv , γτ πρεπει η δοκιμη να ειναι πολυωρη?? αφου στο πισι το δικο του το προβλημα εμφανιζεται απευθειας...... !?!?!?

Στη δικια σου το δοκιμασες με το ιδιο ανταπτορα? Την οθονη με το προβλημα σε αλλο πισι τη δοκιμασατε?

παιδια σε αυτα υπαρχουν απαντησεις στο αρχικο μου ποστ... τελος παντων...

ξαναλεω δοκιμασαμε την οθονη του στο πισι μου, δεν εμφανιζε καποιο προβλημα

μετα την οθονη την δικη μου που ειναι monitor tv και εχει διαφορες συνδεσεις στο πισι του με την ιδια συνδεση που χρησιμοποιουσε και αυτος και με τον ιδιο ανταπτορα..

επισης δοκιμασε και μονος του με hdmi συνδεση στην μεγαλη smart tv που εχει στο σαλονι. επισης δεν εμφανισε πουθενα προβλημα! 

αλλα ξανα λεω δεν το καναμε για πολυ ωρα επειδη πιο πανω μου ειπαν για πολυωρη δοκιμη ηταν δοκιμη της στιγμης.. ανοιξαμε το παιχνιδι οπως καναμε και στο δικο του πισι (το ιδιο ακριβως παιχνιδι) και δεν εμφανιζε τιποτα πουθενα αλλου εκτος απο στον συνδυασμο πισι δικο του + οθονη δικη του. 

ναι και εγώ αυτό έλεγα στο πιο προηγούμενο μου post με HDMI ουδέν problem με ομως vga σε οποιαδήποτε οθόνη είχα πρόβλημα!!!!

εμεις ομως θεωρητικα μεχρι στιγμης δεν εχουμε προβλημα με ολες τις οθονες με τον ανταπτορα αφου στην δικη μ δεν εμφανισε προβλημα (ισως να ηθελε περισσοτερη ωρα δοκιμης ομως δεν ξερω). 

Δημοσ.

Όταν εγώ λέω απο την πρώτη σελίδα ότι είναι θέμα οθόνης με ακουει κανένας?

ξαναλεω δοκιμασαμε την οθονη του στο πισι μου, δεν εμφανιζε καποιο προβλημα
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω που βοηθατε και δεν πρεπει να απανταω σε ολα 15 φορες ;ρ αν καποιοι εχετε απορια καντε εναν κοπο και διαβαστε το αρχικο μου ποστ προσεκτικα.... μου πηρε ποοοση ωρα να το φτιαξω να ειναι φυσιολογικο και κατανοητο (δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι αλλα καντε μια προσπαθεια) και καταληγω να τα ξαναλεω ολα απο την αρχη! 

Δημοσ.

Οκ να στο θέσω λίγο διαφορετικα.. Φταίει ο συνδυασμός κάρτας και οθόνης .. Μπας και το καταλάβεις.

Το πρόβλημα είναι ότι η δική του οθόνη έχει μόνο D-sub (vga) είσοδο, που σημαίνει ότι δέχεται αναλογικό σήμα, άρα σε όποιο πρόβλημα από καλώδια/αναντάπτορες/κάρτα γραφικών/drivers κτλ, η οθόνη μετατρέπει το αναλογικό σήμα σε ψηφιακό και ανάλογα και την οθόνη το πρόβλημα μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερο ή μικρότερο ή να μην φαίνεται καθόλου. Έτσι στην δικιά του οθόνη το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, στο μαγαζί δεν φαινόταν καθόλου πρόβλημα, και στην δικιά σου οθόνη φαινόταν λίγο.

Συνήθως τα προβλήματα είναι πολλαπλά, και όχι μόνο ένα...

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το πρώτο που ενδιαφέρει το κάτοχο του pc, είναι αν η κάρτα γραφικων από την αναλογική έξοδο, μπορεί να παράγει γραφικά χωρίς πρόβλημα.

Δεν έχει τις γνώσεις/καταλληλο hardware/ανταπτορες κτλ, για να κάνει δοκιμές και να βρει μέσα σε 10 λεπτά που είναι το πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν λύνεται με ποστ, πρέπει ο κάτοχος του pc να κάνει κάτι... πχ να το πάει σε ένα ανεξάρτητο τεχνικό...

Τι πάει να πει φταίει ο συνδυασμός κάρτας και οθόνης ? Τα ίδια είπαν και στο πλαίσιο. Δεν δουλεύουν όλα στην τύχη και αν σου κάτσει ο συνδυασμός. Υπάρχει προβληματική κάρτα γραφικων, υπάρχει προβληματικός αντάπτορας / καλώδιο, υπάρχει ότι ο x driver δεν δουλεύει σωστά με την y κάρτα γραφικων κτλ

Δημοσ.

Οκ να στο θέσω λίγο διαφορετικα.. Φταίει ο συνδυασμός κάρτας και οθόνης .. Μπας και το καταλάβεις.

Αγαπη μου μην μιλας ετσι...δεν σε εχω μαθει ετσι εγω.να εισαι θελω

κυρια

στους τροπους σου :P

Δημοσ.

Αγαπη μου μην μιλας ετσι...δεν σε εχω μαθει ετσι εγω.να εισαι θελω

κυρια

στους τροπους σου :P

Καλά χρυσή μου , θα προσέχω απο εδώ και πέρα. :P :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...