Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την στιγμή που η οθόνη του δεν έχει καποιο ψηφιακο τροπο συνδεσης (hdmi, dvi, dp) αλλα μονο Dsub το προβλημα δεν προκειται να φτιάξει ότι και να κάνετε..... 

Το μονο που μπορειτε να κανετε είναι να παρετε μια νεα οθόονη που να έχει τουλαχιστον μια απο τις παραπανω ψηφιακές συνδέσεις.... 

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οθόνη του φίλου σου στο δικό σου pc έπαιζε κανονικά ή είχε πρόβλημα ?

• Δοκιμασαμε με την δικη του οθονη στο δικο μου πισι στα ακριβως τα ιδια παιχνιδια δεν εμφανιζοταν τιποτα [οποτε φαινεται σαν να μην φταιει η οθονη του

Άστο το έχεις ήδη απαντήσει...

το πρωτο το εχουμε κανει, το δευτερο μπορουμε να το κανουμε, τα υπολοιπα δεν μπορουμε να τα κανουμε..... δεν εχουμε τα απαραιτητα "εργαλεια" πως να το πω. υποθετω οτι γιαυτο υπαρχουν οι τεχνικοι αλλα αυτοι απλα ειπαν αυτην την μαλακια <<δεν σηκωνει η οθονη τα γραφικα της καρτας γραφικων>> και ουτε καν ασχοληθηκαν να το φτιαξουν =/

Το θέμα ειναι να το δει (pc+οθόνη) καποιος άλλος τεχνικός, που δεν έχει σχέση με την πώληση/εγγύηση hardware που έχει επάνω...

Από ότι είδα δεν έχεις δοκιμάσει άλλο αντάπτορα, dvi-i σε d-sub (vga), αγόρασε από ένα κατάστημα (αν δεν βρεις άλλο) και δοκίμασε τον (2-3 ευρώ κάνει)...

Στο πλαίσιο πήγαν να σου αποδείξουν ότι φταίει η οθόνη γιατί αυτό τους συμφέρει, αλλά εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι από τον αντάπτορα και πίσω, (αντάπτορα, κάρτα γραφικών, drivers), και το ποιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών στην αναλογική έξοδο...

Δημοσ.

απο την στιγμη που ειπες οτι ειναι για το αγορι σου,απαντησεις δεν θα παρεις απο εδω μεσα :P :P :P

trollαρω ετσι,μην αρχισετε,μ@λ@κιες λεω :P

Εσύ όταν μας ρωτάς για το αγορι σου γτ σου απαντάμε? :P :P :P

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ όταν μας ρωτάς για το αγορι σου γτ σου απαντάμε? :P :P :P

γιατι μιλαμε για εσενα αγαπη μου.γιαυτο και μου απαντανε

(θα σε στρωσω καλα το βραδυ εσενα)

Δημοσ.

Απο την στιγμή που η οθόνη του δεν έχει καποιο ψηφιακο τροπο συνδεσης (hdmi, dvi, dp) αλλα μονο Dsub το προβλημα δεν προκειται να φτιάξει ότι και να κάνετε..... 

Το μονο που μπορειτε να κανετε είναι να παρετε μια νεα οθόονη που να έχει τουλαχιστον μια απο τις παραπανω ψηφιακές συνδέσεις.... 

δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει ο ανταπτορας? 

Η οθόνη του φίλου σου στο δικό σου pc έπαιζε κανονικά ή είχε πρόβλημα ?

Άστο το έχεις ήδη απαντήσει...

Το θέμα ειναι να το δει (pc+οθόνη) καποιος άλλος τεχνικός, που δεν έχει σχέση με την πώληση/εγγύηση hardware που έχει επάνω...

Από ότι είδα δεν έχεις δοκιμάσει άλλο αντάπτορα, dvi-i σε d-sub (vga), αγόρασε από ένα κατάστημα (αν δεν βρεις άλλο) και δοκίμασε τον (2-3 ευρώ κάνει)...

Στο πλαίσιο πήγαν να σου αποδείξουν ότι φταίει η οθόνη γιατί αυτό τους συμφέρει, αλλά εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι από τον αντάπτορα και πίσω, (αντάπτορα, κάρτα γραφικών, drivers), και το ποιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών στην αναλογική έξοδο...

μακαρι να ειναι κατι τετοιο γιατι η οθονη ειναι δικο μου δωρο προς το αγορι μ και ειναι ασχημο να εμφανισει προβλημα =/ τελος παντων ευχομαι να βρουμε τι ειναι. το επομενο βημα προς το παρον ειναι να παρουμε καινουριο ανταπτορα! 

τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω ;ρ χαχα 

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει ο ανταπτορας?

μακαρι να ειναι κατι τετοιο γιατι η οθονη ειναι δικο μου δωρο προς το αγορι μ και ειναι ασχημο να εμφανισει προβλημα =/ τελος παντων ευχομαι να βρουμε τι ειναι. το επομενο βημα προς το παρον ειναι να παρουμε καινουριο ανταπτορα!

τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω ;ρ χαχα

Δυσκολα να φταίει ο ανταπτορας αλλα δεν έχεις να χάσεις τπτ με το να δοκιμάσεις και έναν αλλο.. Απλα εγώ όσες όσες φορές έχω συναντήσει,το πρόβλημα πάντα το πρόβλημα ήταν η οθόνη..

Δημοσ.

αν η οθοθνη ειναι στη εγγυηση μεσα δεν χανεις κατι να πας να την δουν μην εχει θεμα

Αφού την δοκίμασαν σε άλλο pc και δεν είχε πρόβλημα...

Δημοσ.

ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει και αν εχει εγγυηση γιατι να μην δεν το εκμεταλευτει να παει να την ανοιξει μαι μερα και να μην αναβει σιγα αφου δεν θα χρεωθει τιποτα

Δημοσ.

ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει και αν εχει εγγυηση γιατι να μην δεν το εκμεταλευτει να παει να την ανοιξει μαι μερα και να μην αναβει σιγα αφου δεν θα χρεωθει τιποτα

καλα αυτο ειναι σχετικο γιατι και η οθονη απο το πλαισιο ειναι ;ρ χαχα...

καλα θα δοκιμασουμε αν ειναι με τον ανταπτορα, και μετα θα δουμε... αλλα και παλι αυτοι ειπαν οτι η οθονη απλα δεν αντεχει τα γραφικα τωρα θα τουσ την παμε και θα τουσ πουμε τι? =/ 

Δημοσ.

Μονο αν το συνδεσεις σε οθονη με hdmi θα μαθεις αν φταιει ο ανταπτορας ή ακομη και το τροφοδοτικο που επειδη ειναι τουβλο-χ να μη παιζει σωστα τη συχνοτητα. Για το δευτερο μια δοκιμη με αλλο θα σε πεισει που και παλι πιστευω οτι απλα θα λειτουργει προσθετικα και οχι σαν κυρια πηγη προβληματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...