Heatspreader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι παιδί της SONY και έχω στη κατοχή μου από το πρώτο Playstation μέχρι το τρίτο τα οποία δουλεύουν ακόμα άριστα. Όταν το Xbox 360 έπαιζε σε υψηλότερη ανάλυση τα παιχνίδια και κάποιες φορές με υψηλότερα details, στους multiplatform τίτλους, έλεγα ότι δεν πειράζει, δεν χάλασε ο κόσμος. Πάνω κάτω την ίδια εμπειρία παίρνεις.Τότε είχα χαρακτηριστεί ως funboy. Τώρα όμως πάλι έρχομαι να πω το ίδιο.Παιδιά, δεν τρέχει τίποτα. Δεν χρειάζεται να πέφτουμε να θάψουμε το Xbox γι' αυτό. High Definition ανάλυση είναι. Θα έχει τους δικούς του τίτλους και μια χαρά θα είναι η εμπειρία χρήσης. Χάνεται η ουσία να μετρώντας τα Frames, τα pixels και το πόσο Antialiasing έχει το κάθε παιχνίδι είτε στο PC είτε στη κονσόλα. Όταν υπάρχουν βέβαια σοβαρά τεχνικά προβλήματα σε κάποιον τίτλο, όπως bugs, low performance, κλπ,τότε ας υπάρχει γκρίνια. Μην τρελαινόμαστε! 2
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Sony + Konami = L.F.E. Δεν ηταν ετσι παντα καποτε ηταν συνεργατες με την Nintendo
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 FTFY Με 250 ευρώ δεν βρίσκεις καν κάρτες που να υποστηρίζουν ανάλυση (3D rendering) πάνω από 2560x1600 ακόμα. http://www.legitreviews.com/gigabyte-geforce-gtx-760-4gb-video-card-review-2gb-4gb_129062/3 http://hexus.net/tech/reviews/graphics/61201-amd-radeon-r9-280x-vs-nvidia-geforce-gtx-770-4k/?page=2
Anorymous Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι παιδί της SONY και έχω στη κατοχή μου από το πρώτο Playstation μέχρι το τρίτο τα οποία δουλεύουν ακόμα άριστα. Όταν το Xbox 360 έπαιζε σε υψηλότερη ανάλυση τα παιχνίδια και κάποιες φορές με υψηλότερα details, στους multiplatform τίτλους, έλεγα ότι δεν πειράζει, δεν χάλασε ο κόσμος. Πάνω κάτω την ίδια εμπειρία παίρνεις. Τότε είχα χαρακτηριστεί ως funboy. Τώρα όμως πάλι έρχομαι να πω το ίδιο. Παιδιά, δεν τρέχει τίποτα. Δεν χρειάζεται να πέφτουμε να θάψουμε το Xbox γι' αυτό. High Definition ανάλυση είναι. Θα έχει τους δικούς του τίτλους και μια χαρά θα είναι η εμπειρία χρήσης. Χάνεται η ουσία να μετρώντας τα Frames, τα pixels και το πόσο Antialiasing έχει το κάθε παιχνίδι είτε στο PC είτε στη κονσόλα. Όταν υπάρχουν βέβαια σοβαρά τεχνικά προβλήματα σε κάποιον τίτλο, όπως bugs, low performance, κλπ,τότε ας υπάρχει γκρίνια. Μην τρελαινόμαστε! Και εγω παιδι της Sony ειμαι αλλα παιζει ρολο και τα γραφικα οταν τα ports του Xbox One ηταν καλητερα αναγκαστικα να παρω και Xbox 360 και να παιζω στο PS3 μονο τα exclusives. Τωρα το XBOX ONE εχει 720p και ειναι next gen και αυτη η αναλυση ειναι ξεπερασμενεη ακομα και σε λαπτοπς (1360x768)
kosmasgr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σε λιγα χρονια που θα εχουμε 4Κ τηλεορασεις στα σπιτια μας η ms θα σου λεει παιξε 720p . 1
antouans Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τα ήθελε και τα έπαθε η Μικρομαλακή. Το έπαιξε υπεράνω και πάρ'τα τώρα... Αν και δε συμφωνώ στο ότι τα γραφικά είναι το παν (και δή η ανάλυση καθεαυτή) στα παιχνίδια, το να μην μπορεί καν μια "next-gen" κονσόλα να υποστηρίξει 1080p στα 60fps είναι μάλλον απαράδεκτο. Όπως και να έχει, και μόνο που ήρθε στο xbox το εν λόγω game καλό είναι για τους gamers που δεν έχουν κονσόλα της Sony. Βεβαίως και δεν είναι τα γραφικά το παν αλλά το gameplay του game. Όμως εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε (όπως και ανέφερες) με την κονσόλα καθ' αυτή. Ο αγοραστής πληρώνει για ένα σύστημα που θα του επιφέρει ένα αποτέλεσμα γραφικών και δυστυχώς η MS απέτυχε παταγωδώς θέλοντας να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Το να βλέπεις το Xbox One το οποίο είναι πιο αδύναμο σε θέματα απόδοσης να έχει 100€ παραπάνω από το PS4 είναι απαράδεκτο. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Σε λιγα χρονια που θα εχουμε 4Κ τηλεορασεις στα σπιτια μας η ms θα σου λεει παιξε 720p . μέχρι να γίνει πραγματικά mainstream το 4Κ παίζει να έχουν βγει νέες κονσόλες... δεν πρόκειται να κρατήσουν τις τωρινές 8 χρόνια πάλι... 4
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 μέχρι να γίνει πραγματικά mainstream το 4Κ παίζει να έχουν βγει νέες κονσόλες... δεν πρόκειται να κρατήσουν τις τωρινές 8 χρόνια πάλι... Δεν νομιζω να κρατησουν τις 4k μακρια απο το ευρύ κοινο περισσοτερο απο 2 χρονια! Οποταν και 4 χρονια να κρατησουν οι δυο κονσολες παλι ειναι πολλα με τις επιλογες που εχουν κανει! Το pc vs console gaming,μας τελειωσε! Του χρονου θα μιλαμε για xbox1&ps4 vs iphone&sgsx gaming!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ευρύ κοινό σημαίνει LG/Samsung/Sony/Panasonic 4Κ 55+ ίντσες κάτω από 500 euro...
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 ευρύ κοινό σημαίνει LG/Samsung/Sony/Panasonic 4Κ 55+ ίντσες κάτω από 500 euro...Λογικα στο 1000 και 2000 στις tv!Γιατι δε θα σου δωσουν σκετη 4k tv,θα σου ερθει πακετακι με ενα σκασμο fetures! Ας ελπισουμε οτι θα δουμε λιγο καλυτερες τιμες στα monitors!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αυτές οι τιμές δεν είναι "mainstream" όμως
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αυτές οι τιμές δεν είναι "mainstream" όμως Το χιλιαρικο στις smarttv με 1080p(που ειναι πλεον mainstream αναλυση),σημερα ειναι η mainstream τιμη τους,στις ιντζες που αναφερες! https://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=most-popular&keyphrase=55+tv
aris1986 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 για 4Κ πρεπει και τα καναλια,digea, ο θεός (οποιος ειναι υπευθυνος) να στελνουν σημα καταλληλο, επισης να βγει και το redray (συνεχεια του blueray). Αλλιως πιος ο λογος να παρακολουθω σε τηλεοραση UHD 4K σε 576p το mega,star,ant1...
ektor7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 για 4Κ πρεπει και τα καναλια,digea, ο θεός (οποιος ειναι υπευθυνος) να στελνουν σημα καταλληλο, επισης να βγει και το redray (συνεχεια του blueray). Αλλιως πιος ο λογος να παρακολουθω σε τηλεοραση UHD 4K σε 576p το mega,star,ant1... Αν περιμενουμε τα ελ. καναλια και τη digea,ουτε τα τρισεγγονα μας δε θα φτασουν τις 4k αναλυσεις! 2
Wisdover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι καμιας εταιρίας fanboy. Κάνω το κομμάτι μου και αυτό είναι όλο. Δεύτερον πάμε στο θέμα μας. Την κάθε κονσόλα την παίρνεις για τα exclusives και όχι για τα γραφικά. Ας είμαστε σοβαροί, ένας είναι ο απόλυτος τρόπος gaming σε θεμα γραφικων, PC! Ξυπνάτε και ξεκολλάτε από είδος αναλύσεων, spec κλπ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα